C++/C# pályakezdő programozó sürgősen állást keres!

C++/C# pályakezdő programozó sürgősen állást keres!
2013-10-20T17:59:38+02:00
2013-10-20T19:16:42+02:00
2022-10-23T08:45:40+02:00
 • Windows Phone fejlesztéshez is volt szerencsém. Nem valami elterjedt még androidhoz képest, ezért kimondottan wp fejlesztésre nem is mertem hirdetést feladni... Hobbiszinten is fejlesztgetek rá, illetve szakdolgozatom témája volt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Teljesen 0-ról induló projekt tervezése és dokumentálása mellett egyéb már kiadott verziók javításában vettem részt. Felületek írása, pótlása, hibák kezelése, log, stb. Lett volna android fejlesztés is, de sajnos nem lett semmi belőle, így abbahagytam tanulását egy időre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jboss hibernate, maven, tomcat
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Java technológiákat a volt cégemnél használtunk.


  Milyeneket?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Júniusban diplomázott pályakezdő programozó vagyok. Sürgősen állásra lenne szükségem, mert az előző munkahelyem becsődölt. 10hónapos tapasztalatom van.

  - Java/C++/C#-ban van tapasztalatom. A C++/C#-ot hobbiszinten űzöm, illetve főiskolán tanultam és ezekkel szeretnék elsősorban elhelyezkedni, mert ezeket jobban szeretem, mint a Java-t. Java technológiákat a volt cégemnél használtunk.

  - SQL-el elboldogulok, a volt cégemnél kellett lekérdezésekkel és view-ekkel dolgoznom. (Oracle)

  - angolul írni/olvasni elég jól tudok, szóban középfokon megértetem magam, de gyakorlat teszi a mestert (sajnos nem volt alkalmam angolul beszélgetni, mivel magyar cégnél dolgoztam).

  Köszönöm szépen előre is a segítséget!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd