Webes felületű zenekérő

Webes felületű zenekérő
2013-10-08T15:30:49+02:00
2013-10-13T09:56:00+02:00
2022-10-23T09:25:39+02:00
 • Azért itt tettem fel a kérdést, mert pcforumon lezárták a témát azzal az indokkal, hogy tegyem fel a kérdésemet a prog.hu-n.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem, nem oda való. A tudástárba programozási kérdés való, amit te szeretnél az nem programozási probléma megoldása, hanem egy kész termék.

  Ha pedig nem egyedi terméket akarsz, akkor pedig nem is értem, hogy egyáltalán miért a prog.hu-n tetted fel a kérdésedet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, egy létező kész script, szoftver ajánlását kértem. Egy szóval se mondtam, hogy itt írja meg nekem valaki.
  Szerintem ez inkább való a tudástárba, mint az állás topicba, főleg, hogy nem állást ajánlok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak azért van az Állás topicba, mert áthelyezték valamilyen oknál fogva.


  Azért helyeztem át az állás rovatba, mert kész megoldást keresel anélkül, hogy te bármilyen erőefszítést tennél a feladat megoldása érdekében. Ilyen módon ez nem tudátár téme.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm, de ennyire nem fontos a dolog:) Azt hiszem végül a mixgar-t fogom használni, mert igazából majdnem mindent tud ami kellene. Saját zenéket is valahogy bele lehet csempészni csak még nem jöttem rá a logikájára :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingyenben szeretnéd ezt a programot, de a zenék után a jogdíjakkal el kell számolj, vagy simán feljelentenek.
  Ha nem mented el a pontos listát, amiket játszottál, gondokat okozhat a jövőben.

  Egyszerűbb ha bedugsz oda egy rádiót, online külföldi adókon még zenéket is játszanak

  Keress egy flash playert, ami JSON -nal vagy XML -lel kéri le a zenéket, és zene végén frissíti a fájl listáját...
  Feltöltesz egy mappát zenékkel, PHP -vel listázod, MYSQL -be beírod a lefoglalt zenéket, és mindig egyet lekérsz , amikor a flash kinéz az XML fájlra (azt PHP -vel dinamikusan generálod).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hány helyen működik ez magyarországon? Szerintem szerzői jogi problémák miatt 0.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • facsasoft: Konkrétan 0ft árkategóriába gondolkodom. Csak azért van az Állás topicba, mert áthelyezték valamilyen oknál fogva.

  Aha. Értem. Ha tényleg saját kell, akkor megbeszélhetjük talán még ingyenesbe is.
  Szóval én úgy gondoltam, hogy a weboldalon lenne egy zenegép menü. Ott válaszhat a felhasználó. (Webes felület + PHP)
  A géped megkapja az adatokat, majd sorrendben játsza a zenéket. Erre egy programot gondoltam. (Én konkrétan C/C++ nyelven.)

  Összefoglalva ennyi jutott eszembe az egészről.
  Max az ip-vel lehet játszadozni, hogy pl Kínából ne kérjenek zenét.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm szépen a válaszokat. A noispot és a mixgar is nagyon jó, de jobban örülnék ha saját zenetáramból tudnának választani, de lehet végső esetbe alkalmazni fogom az egyiket, mert tényleg nagyon jók.
  facsasoft: Konkrétan 0ft árkategóriába gondolkodom. Csak azért van az Állás topicba, mert áthelyezték valamilyen oknál fogva.
  csörnyeföldi: Persze, hogy ingyenes. Mivel egy zenegép bérlése nem occó, ezért erre az elegáns megoldásra gondoltunk, hogy biztosan olyan zene szóljon amit szeretnek és ne kelljen mindenkinek a pultnál tolongnia, ha zenét szeretne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is kiváncsi lennék, annál is inkább, mert a CEO régi kollégám. Viszont nem tartom vele a kapcsolatot, direktben ráemailezni, hogy hogy megy a biznisz meg talán túl tolakodó lenne. Érzésre az esetlegesen várt hatalmas siker elmaradhatott (ha rákeresel, a mediaanyagok többnyire 2011-esek), de ki tudja, lehet, hogy megy ez a dolog valamennyire. Én mindenképpen szurkolok nekik.

  Szerk.: Most olvasom, a weblapjukon azt írják, 18 embert foglalkoztatnak Budapesten és Berlinben. Namost ha ez az infó aktualizált, akkor vagy nagyon erős a befektetői jelenlét (így 2 év után is befektetésekből élnek) vagy komoly bevételeik vannak. De ha csak befektetőkről van szó, azok sem tartanak ki sokáig ha nincs pozitív user visszhang ennyi idő után. (Azt tudom, hogy már az elején találtak befektetőt.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Youtube videó ide vagy oda, igazából hol áll a care-o-meter-e annak a fejlesztésnek? Én spec még sosem találkoztam vele / hallottam róla sehol sem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello.
  Engem érdekel a dolog. Mármint kompletten. A fejlesztéssel együtt.
  Tehát ha megmondod, hogy milyen árkategóriába gondolkodsz, akkor visszaírom, hogy vállalom-e.

  Üdv.:
  FL
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem is eszembe jutott egy másik hasonló magyar fejlesztés: Mixgar
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És hogy szeretnéd beszedni zeneszámonként pl. 50 Ft-ot?

  Vagy ingyenes lesz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ötlet egyedi


  Én abban nem lennék olyan biztos. Legalább 2011 óta működik egy volt kollégám (atleta néven itt is postolgatott régen) startupja, ami erről szól:

  Noispot

  (Egyébként ha jól emlékszem, nagyjából úgy működik, ahogy te is írtad.)

  Coverage a magyar 1-esen:

  The Noispot Story on m1
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kicsit bonyolultabb de elegánsabb megvalósítás:
  Csinálsz egy android-os ios-es kliensappot + egy webservice-t. A mobilod tudja hogy hol vagy tehát még csak a kocsmát se nagyon kell kiválasztanod és már mehet is a zene.
  A zenét egy a zenegépre telepített zenegép kliens program szolgáltatja. Ez a program is a web service-hez csatlakozik csak épp a lejátszási listát kéri le időnként.

  Az ötlet egyedi bár más kérdés hogy miért jó nekem az hogy fél ittasan a telefonommal küszködjek hogy zene jöjjön ki a gépből :). Az is kérdés hogy hogy magyarázod el a kocsmárosnak hogy ez azért jó mert így nem dobálnak 50-eseket a zenegépbe. :) De ez már a marketing oldal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez eddig oké, csak nincsen kliens program, nincsen semmi amiből kiindulhatnék. A scriptre, szoftverre lenne szükségem, a többi már csak részlet kérdése.
  Persze, hogy van php. A domainemhez kaptam 100Mb-os ingyen tárhelyet. Nem egy eget rengető, de a weblapom így is csak a 10%-át használja ki, szóval bőven elég.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor csinálj egy WAMP servert a benti gépből.
  Csinálj egy dynamic dns-t amivel kintről is el lehet érni a routeren keresztül a wamp servert
  Így a 100 Mb-s tárhelyedre csinálhatsz egy kliens programot, ami a wampoddal kommunikál.

  Bár nekem kicsit gyanús hogy 100Mb csak a tárhely, van azon egyáltalán php?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elsőre is értettem :D
  Weboldalt, azért szerettem volna erőltetni, mert kihasználatlan és túl sok funkciója egyenlőre nincsen, de tényleg okosabb lenne belsőhálózaton megoldani.
  Nézelődök a neten már napok óta, de nemigazán találok olyan scriptet,szoftvert ami pont erre vagy hasonlóra szakosodna, ezért bármiféle félmegoldás is érdekel, amiből kilehet hozni a dolgot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem azt mondtam, hogy ne legyen weboldal, hanem azt, hogy ne NYILVÁNOS weboldal legyen.
  A benti PC-n fog futni a WAMP ugye, itt lehet a weboldal is akkor (és így a tárhelynek csak a benne lévő háttértár mérete szab határt). Gondolom a helyen WIFI-t is biztosítasz, amivel a TE hálózatodra csatlakoznak, onnan meg simán elérik a weboldalt, ami szintén ezen a hálózaton van (és csak itt, máshonnan nem elérhető).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Routernek nemigazán tudom a paramétereit és nem tudom hogy ez mennyire terhelné le, ha mondjuk 20-an fel vannak csatlakozva. De ez ha nem terheli le, akkor ez se elvetendő.
  Kényelem szempontjából gondoltam, hogy egyszerűbb lenne weboldalra fellátogatás, de jobban belegondolva ugyan az.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Minek ide nyilvános weboldal (hacsak nem azt akarod, hogy pl. én otthonról nótát kérjek a kocsmádba)?
  WIFIs LAN, PC-re akkor mondjuk WAMP (annyi tárral, amennyit nem sajnálsz). A telefonok meg erre csatlakoznak... "kész" (már csak a szoftver kell).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Elképzelésem: Szeretnék egy helységben zenegépet működtetni a következőképpen. Az emberek telefonjukon fellátogatnak egy honlapra, ahol egy adott listából kiválaszthatják a számot amit szeretnének hallgatni és ez bekerül egy lejátszási listába. A helységben lévő windowsos számítógép lejátssza az adott számokat egy lejátszóval ami csatlakozva van lejátszási listához vagy akár flashplayeren keresztül is lejátszhatja a weboldalról(csak szóljon akárhogy a zene).
  Körülmények: Egy nem túl nagy tárhellyel rendelkező weboldal és egy átlagos teljesítményű windows xp-s számítógép internettel ellátva. Ha szükséges, akkor wamp szervert tudok telepíteni rá.

  Szóval egy olyan, lehetőleg kész php,java(akármilyen) scriptet keresek ami a lejátszási listát összetudja állítani. A lejátszó az mindegy csak játssza le a lejátszási listát. Mivel a tárhely összesen 100Mb-ás, ezért arra gondoltam, hogy a számok számítógépen lennének és azt akár interneten keresztül meg is oszthatná vagy egy akármilyen lejátszó csak letölti a lejátszási listát és a számokat csak betölti a gépről.
  Kevés a tudásom, hogy megírjam saját kútfőből, ezért kész programokat ajánljatok, ha lehet.

  Előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd