Fiatal WEBPROGRAMOZÓ állást keres
2013-09-04T12:03:06+02:00
2013-09-05T08:12:09+02:00
2022-07-23T06:37:24+02:00
 • klorand -nak teljesen igaza van. Miért nem linkelted be az általad készített letölthető webalkalmazásokat? Két nyomorult képből , főleg, hogy az egyik még el is van cseszve ,szerinted mi fog lejönni annak aki megnézi őket? Hogy hú , igen ebben a gyerekben van fantázia. Ez?

  Az általam feltöltött képek PILLANATNYI képek.


  Ennek mi értelme van? Valami mintha hiányozna nem?
  Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek a minimumok közé tartozik, hogy nem írsz értelmetlenségeket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Úgy látom unatkozol. :)

  Az általam feltöltött képek PILLANATNYI képek. Ha érdekel, éppen egy SLIDER-t készítettem, és akkor készült a kép, amikor a stílus lapon ügyködtem. Szívesen küldök Neked több grafikai munkát, amit Én készítettem, sőt, át is küldhetem a forráskódjaimat. ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 2011-ben már eléggé otthon éreztem magam a témában és elkezdtem ingyenes letölthető webes alkalmazásokat írni, egy számítógépes játékhoz.


  Lehet, hogy erdemesebb lett volna azokat belinkelni a screenshotok helyett!

  szép, modern és felhasználóbarát
  Szerencsére van érzékem a grafikai megjelenéshez is


  A masodik screenshoton a tartalomra csuszo autos foto nem tul meggyozo.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözlet!

  Kálmán Péter vagyok, 19 éves. 2006-ban készítettem első weboldalamat. Természetesen ezt még programozói tudás nélkül, egy ingyenes keretrendszer használatával hoztam létre. Egyre jobban kezdett érdekelni a dolog, például, hogyan lehet változtatni a betűk színét. 1-2 éven belül elkezdtem foglalkozni a HTML és a CSS rejtelmeivel. 2010 környékén kezdtem érdeklődni a szerver oldal felé, és akkoriban próbálkoztam saját, PHP és MySQL alapú webes alkalmazásokat fejleszteni. Értelemszerűen ekkor még igen kezdő voltam a témában, bár sikerült nagyjából mindent megoldanom amit akartam, igaz, elég fapados módszerekkel. 2011-ben már eléggé otthon éreztem magam a témában és elkezdtem ingyenes letölthető webes alkalmazásokat írni, egy számítógépes játékhoz. Mára már elég magas szintre emeltem tudásom, ahhoz, hogy könnyedén készítsek szép, modern és felhasználóbarát weboldalakat. Szerencsére van érzékem a grafikai megjelenéshez is, így hát, nem okoz gondot egy weboldal teljes felépítése. Mára már OOP szemléletben programozok (PHP) és követem a legújabb teknikákat és trükköket (HTML5, CSS3). Jelenleg több projekten dolgozom, saját célre.

  Az alábbi nyelveken programozok:

  - PHP
  - HTML
  - CSS
  - SQL
  - JavaScript (Önálló, saját rendszereket nem írtam még, de gördülékenyen használok például jQuery alkalmazásokat és a kissebb dolgokat magam is eltudom végezni)
  + Grafika (PS)

  Egy jelenlegi, saját munkám képernyő képe:
  klikk (Online Mozi rendszer)

  és egy másik:
  klikk (Apró hirdető rendszer)

  Szeretnék munkát találni ezen a téren, és a jövőben ezzel foglalkozni. Önéletrajzot és további referenciákat tudok küldeni, valamint szívesen elvégzek bármilyen próbafeladatot, hogy megbizonyodhasson tudásomról.

  Email címem: pradoxblog [kukac] gmail.com
  Tel.: 06 70 368 9720

  Köszönettel, Péter.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd