Részfeladatokhoz (asp.net c# ) keresek személyt
2013-08-28T20:46:30+02:00
2013-09-06T22:38:25+02:00
2022-07-19T03:57:06+02:00
 • Találtál már valakit?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Szerintem ha tanulni akarsz, akkor a neten millió + 1 anyagot találsz az asp.net-hez. Könyvek (akár magyarul a devportal-on), tutorialok hada lelhető fel.
  Ha van már egy ötleted, akkor kezdd el megvalósítani, és ahol elakadtál, arra a részletre keress rá, vagy tedd fel itt a kérdésed. Sokkal többet lehet tanulni, ha Te találod meg a megoldást, vagy ha rávezetnek, minthogy valaki megmondja.

  Sok sikert!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem klasszikus álláslehetőségről inkább kiegészítő jövedelem szerzésre való felhívásról szólna ez a topic.
  Nos arról lenne szó, hogy szeretném megismerni és egyre jobban áttérni az asp.net programozásra. Gyorsan szeretnék pár egyszerű honlapot elkészíteni, kiszenvedni, a tanulás elősegitésére. Azt vettem észre, hogy ebben a témakörben nem indulnak mostanában képzések, igy nem maradt más választásom keresni valakit...

  Egy olyan személyre vagy vállalkozásra lenne szükségem aki ért ehhez (asp.net c#) a programozáshoz. A feladat az lenne, hogy ahol elakadtam azt a program részletet átadnám kidolgozásra, itt alapvető és kezdő szintű feladatokról lenne szó. Hogy én is meg tanuljam ezeket alkalmazni igy a kiadásra kerülő feladatok önálló alrészek lennének egy weboldalon. Hogy érthető legyen: pl: egy bejelentkezés, vagy egy lista oldal) (ez csak a szemléltetés kedvéért). Ha vállalja a másik fél hogy skypen telefonon segitséget nyújt az külön megállapodás lehetne. Mivel az elején vagyok nem egy tudományos mélységekkel rendelkező hanem inkább biztos tudással rendelkező személy tudna segitségemre lenni mert tényleg nagyon alap dolgokról lenne csak szó.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd