Társakat keresek Indiegogo projekt indításához
2013-08-09T12:14:45+02:00
2013-08-10T10:47:12+02:00
2022-07-23T07:31:18+02:00
 • Köszönöm az eddigi jelentkezéseket!

  Még lehet jelentkezni, annyival kiegészíteném a nyitó bejegyzésem, hogy szükség lenne valakire aki videó szerkesztésben otthon van és az eszközei is megvannak hozzá. Lehet cég is, mert nem része a projektnek, de 1-2 alkalommal kellene, amiért fizetünk természetesen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 3f (friends, families, fools) fázisban lévő, de már kidolgozott biztonságtechnikai eszköz megvalósítását szeretnénk az Indiegogo.com -on bemutatni, és arra tőkét gyűjteni.
  Előzetes kutatás, tervezés már megvolt, gyártó és prototípus készítő céggel már egyeztettünk, menne a dolog, ha lenne tőke. Nincs a piacon jelenleg ilyen eszköz. Tökéletesen beleillik a sikeres Indiegogo projektek arculatába, vagyis tech kütyü, amit globálisan szándékozunk értékesíteni. Kockázat ebben pont 0 a csapattagoknak, ha összejön a gogo-n a pénz, hurrá, ha nem akkor next time. :)
  Kérem csak olyanok jelentkezzenek, akik jók angolul (nem csak olvasásban mint én.. ).
  Android alapú rendszerben gondolkozunk, esetleg lehet linux. Tudom, hogy ez így elég homályos, de nem oszthatom meg nyilvánosan a tervet. Mindent megbeszélünk skype-on, vagy g-talkon.

  Első lépés, hogy kitesszük a gogo-ra, tehát ami jól jöhet:
  - Alkalmazás fejlesztő
  - Technikus, vagy mérnök
  - php, java

  Ha jelentkezel, kérlek írd meg miben tudnál segíteni, mindenkinek válaszolok.

  Trollok kérlek benneteket ne írjatok! 2009-ben regeltem ide, rendszeresen olvasom a prog.hu-t, és ez a 4. hozzászólásom.
  Köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd