VB, Java, C++

VB, Java, C++
2013-07-25T17:38:39+02:00
2013-07-27T03:17:50+02:00
2022-10-23T13:55:32+02:00
 • Szia,

  Köszönöm a hozzászólást, a kérdés csak, hogy hol kezdjem az alább írottak szerint, ha egy ilyen szoftvert szeretnék készíiteni hobbyból.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon sokat kell tanulni, hogy egy hasonló kaliberű szoftvert összetudj hozni!

  Egyelőre told félre ezt a projektet és kezd az alapoknál
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,

  Szeretnék megismerkedni a programozással, egy adatbázis alapú szoftvert készíteni, amiben lehetőség lenne 3D és 2D cad fájlok megtekintésére és azok rendezésre (habár ez a jövő zenéje).

  Első feladat, hogy kiderítsem milyen nyelvvel kezdjek ismerkedni. A programot IFC 3D fájl import, export kompatibilissá szeretném tenni, ami JAVA ill. C++ SDK fejlesztő eszközöket kínál, azonban a Visual BAsic, Visual Studioval nagyon szimpatikusnak tűnik az interface miatt, ill. támogatás és közösség miatt, ami a tanulást illeti. Egyéb 3D szoftverekkel való kapcsolat pedig még a Pythont is felhozza.

  Tulajdonképpen a kérdésem az lenne, hogy lehetséges e több programozási nyelven elérhető forrásokat (könyvtárakat) egybe fésülni. Tehát pl.: ha elkezdek VB alapon egy szoftvert akkor mit kell tennem ha integrálni szeretnék egy forrást aminek az SDKja Pythonra vagy C++ -ra van írva ?

  Válaszokat előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd