Senior PHP fejlesztőt keresünk
2013-06-20T13:48:30+02:00
2013-06-20T13:48:31+02:00
2022-07-19T01:27:47+02:00
 • Cégünk senior PHP fejlesztő munkakörbe keres munkatársa(ka)t.

  Az ideális jelölt precíz, érdeklődő, lelkes, fejlődni akar. A programozás az egyik hobbija is, nem csak jó pénzkereseti lehetőség. Már elvégzett valamilyen infós képzést, vagy nemsokára végez, de már van több éves, elsősorban webes munkatapasztalata, mert suli mellett is dolgozott akár cégnél, akár magánvállalkozóként. Egy-két saját projektje is van, amit kedvtelésből fejleszt. Tud angolul legalább középszinten, az angol nyelvű dokumentáció olvasása és írása nem probléma.

  Érdeklik az új technológiák, nem csak hallott róla, hogy mi az a design pattern, és osztályokat sem csak azért készít, mert azt mondták. Szereti a Linuxot, a nyílt forrást és általában a nyílt technológiákat. A programozási blogokkal nem csak akkor találkozik, ha rákeres egy problémára, és ott talál választ. A frontend részt is vágja, és tisztában van az aktuális trendekkel.

  Cserébe mi egy kis, barátságos cég légkörét tudjuk nyújtani kellemes környezetben (XI. kerület, Sasad), érdekes és komoly feladatokkal, rugalmas munkaidővel, normális, és nem bebetonozott fizetéssel.

  Ha szeretnéd velünk együtt jobbá tenni a világot, jelentkezz a munka@plex.hu címen!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd