Junior C# projekt alapú állást keresek

Junior C# projekt alapú állást keresek
2013-06-11T19:52:21+02:00
2013-06-12T08:34:17+02:00
2022-10-23T17:00:47+02:00
 • Köszönöm szépen a tartalmas választ!:)

  Őszintén szólva nem akartam, hogy úgy nézzen ki az álláshirdetésem, hogy referencia nélkül az ember egy kutyasz*rt sem ér. És őszintén szólva, lehet hogy röhejes, és lesújtó a következő mondanivalóm, de a junior szinttel én sem vagyok annyira tisztában, mi mindent várnak el.:D És igazából szakmai gyakorlatra van szükségem.:D

  Köszönöm a linket, átfutom.:)

  BIG W
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Magán vélemény:
  Az hogy valaki tanít valamit ... alapvetően nem referencia semmire. Ugye egy ilyen szituációban ki az aki értékelni tud téged? A diák. Az ő véleménye pedig szakmai szemmel nem releváns hiszen tőled kér segítséget. Maximum annyit tud megmondani, hogy függetlenül attól, hogy jót vagy rosszat mondasz e, azt érthetően, jól mondtad e el. Szal ez nem egy túl számon kérhető dolog, nem tudom mennyire érdemes feltüntetni. Tanári pályán vagy további korrepetálásokhoz viszont jó referencia lehet :)

  Egyébként nekem úgy tűnik, hogy oktatásban nem feltétlenül lehet piacképes tudásra szert tenni, mindenképpen szükséges hozzá egy kis önfejlesztés. Ezért is nem jelenti azt, hogy ha valaki korrepetálást tart az akár csak meg üti a junior szintet, mert egy felsőoktatási intézmény sem képez ki feltétlenül egy juniori szintre...legalábbis az álláshirdetésekben elvártak alapján.

  Én pl most végzek ELTE-n programtervezőn. A programozási tárgyak nagy része java volt, de ugye az elvárások javában és egyéb nyelvekben is, a mindenféle keretrendszerek ismerete...olyat meg mi nem vettünk :) Iskolai szinten tudom oktatni, de javás állást a tudásom alapján nem hiszem, hogy kapnék.

  Így a végére... lehet kicsit félreérthető lettem...
  a referenciáról szóló részt észrevételnek/tanácsnak szántam. De ha mész interjúra úgy is valamilyen kódot kell felmutatni.
  (Akkor is ha ez nem derült ki az előzetes egyeztetés alapján)

  Egyébként lehet tévedek, de szerintem érdemes lenne szakmai gyakorlatos helyeket megpróbálnod:

  ELTE Informatikai Kar - üres webhely

  Gondolom az az elgondolás, hogy még fiatalon lekössék a jó munkaerőket, így szívesen foglalkoztatnak kezdőket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm, és elnézést! Néha hajlamos vagyok túlreagálni.

  BIG W
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez csak azért volt meglepő nekem, mert akiktől én tanulok programozást, ők a területükön (amiket oktatnak) eléggé túlnőttek a juniorságon.

  Saját naívságom, hogy ha valaki pénzért tanít valamit, akkor abból ő a piacon is megállná a helyét, hisz nem a 20 évvel ezelőtti standard dolgokat kell megtanítani, hanem a jelenlegi trendnek (sőt inkább a jövőnek) megfelelőeket.
  Ezt pedig junior szint alatt nem hiszem, hogy lehet.

  Természetesen sanszosan én tévedek és túlságosan idealizált világképem van az oktatásról (legalábbis amit a programozási nyelvek tanulásánál tapasztalok). Nincs még nagy rálátásom ezekre, csak annyit tudok, hogy ha becsületesen elvégezzük a mi kis óráinkat, akkor nyugodt szívvel lehet pályázgatni a különféle diákmelókat, mert megvan hozzájuk a tudásunk.

  BIG W - nem észosztásnak szántam, csak meglepett a dolog.
  Sok sikert kívánok neked.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tudtam, hogy lesznek itt észosztások, erre fel is készültem. Mivel tanítok heti rendszerességgel 2-3 alkalommal, ezért gondoltam, nem elég ez, nem csak tanítani szeretnék, hanem próbára akarom tenni a tudásomat, szoktatni magam az irodai munkához, illetve ezek alapján is tapasztalatot szerezni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eléggé különböző a színvonalbeli elvárás a kettőnél.
  Én is korrepetáltam már javából embereket egyetemen, de szakmai szemmel még a junior szintet sem érném el. Mondjuk nem tudom, hol kezdődik a junior szint, de biztos nem ott, amit egyetemen elvárnak ZH-n vagy beadandóban. (Maximum kliens oldalon, mobil alkalmazás fejlesztése vagy SAP lehet az ami iskola után esetlegesen rögtön piacképes is lehetne.(Nem saját tapasztalat, csak az alapján amit hallottam))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kicsit fura nekem, hogy magántanárként tanítasz C#-ot és junior állást keresel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv,

  4 év programozási tapasztalattal rendelkezem. OKJ-n (SZÁMALK) másodéves leszek szeptembertől. Első sorban olyan állást szeretnék keresni, ahol tudok tanulni másoktól, valamint referenciagyűjtés szempontjából is megfelelő lenne. Igazából jobban örülnék egy projekt alapú munkának. Fő szakterületem az adatbázis programozás.

  Szoftver alapú nyelvek:
  -Visual C#
  -Visual Basic
  -XAML
  Egyéb szoftver alapú nyelvben való jártasság:
  -Visual C++
  -Java

  Web alapú programozási-, és leíró nyelvek:
  -HTML
  -CSS
  -PHP
  Egyéb web alapú nyelvben való jártasság:
  -Javascript
  -JQuery
  Adatbázis ismeretek:
  -MSSQL
  -MySQL

  Referencia:
  Magántanárként tanítok C#-ot.

  E-mail: bigw1991@freemail.hu

  UI: Diákmelók kíméljenek!

  BIG W
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd