Új .NET levelezési lista indult

Új .NET levelezési lista indult
2003-04-17T09:39:48+02:00
2003-04-17T15:02:39+02:00
2022-11-02T06:15:36+01:00
 • Itt valóban helyesbítenem kell. Sajnálatos félreértés történt, és az említett lista - amelyen megtörént a szóban forgó eset - valóban nem a Weblaborhoz tartozott. Szóval ezzel a dologgal kapcsolatosan hamu és társai a kobakra.

  Azért a lényegen ez keveset változtat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • A másik (ezt eredetileg nem akartuk megírni, de hát kikényszerítitek), hogy miután az egyik Weblabor fejlesztői listán az utolsó, a Prog.Hu megújulásáról küldött egyszeri, tájékoztató levelünket spamnek minősítette a listagazda (miközben mellesleg több olvasó is jelezte, hogy örült neki, sőt, rendszeres hírlevelet is elfogadhatónak tartana) nem gondoltuk, hogy pont nekünk kellene szívességet tenni feléjük.


  Először is ne használj többes számot, egyedül én képviseltem itt eddig a weblabort, jelenleg és abban az időszakban én vagyok/voltam a lista adminisztrátora. Javaslom, hogy tekintsd meg a PHP levelezőlista archívumát, és ott meglepetten tapasztalni fogod, hogy ott van a megújult Prog.hu-ról szóló leveletek:

  http://www.weblabor.hu/pipermail/wl-phplista/2003-April/028110.html

  A lista nem moderált, így nem fordulhat elő, hogy az éppen aktuális levelezőlista admin bármelyik levelet spam-nek tudná minősíteni. Ennyit erről.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagy ügy. Legfeljebb két listára is feliratkozom. Jobb ma két túzok mint tegnap egy veréb sem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hm... most akkor a TechNetKlub.hu fejlesztői listáján meg rátok kéne dühöngeni, hogy indítottatok egy olyat, ami átfedésben van az ott már régóta folyó eszmecserével?

  Majd kialakul, hogy hol folyik érdemi kommunikáció, meg hova gyűlnek az emberek. Szólás- és véleménynyilvánítási szabadság van, úgy tudom. Még a lieblingi értelemben is: "Freedom of the press belongs to those who own one".
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Erre választ a prog.hu-tól nem kaptam, ellenben meglepetten tapasztaltam, hogy beindítottak egy sajátot, minden kommentár nélkül.

  Hát, ha ez a topik nem elég kommentár neked, akkor valószínűleg minden további szó is felesleges. A tényeket leírtuk - a továbbiakban nincs mit magyaráznunk.

  Lehetett volna másként is kezelni a dolgot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha nem zavar titeket, hogy van egy másik, C# lista a weblabor.hu-n, akkor miért nem írjátok ki, ha meg zavar, akkor ne legyetek álszentek és ne papoljatok össze-vissza.

  Nem is tudom ki volt az aki elkezdett balhézni nem csak a saját, de a másik által üzemeltett oldalon is.

  Egyébként ha már ott tartunk, hogy ki mennyire objektíven tájékoztat: történetesen a közelmúltban indult egy olyan oldal, amiről nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy abszolút konkurrenciánk. Mi mégsem álltunk neki tiszta erőből szidni a másikat sem itt, sem máshol, sőt, külön felkérés nélkül lehoztunk róla egy hírt az oldalon.

  Lehet így is csinálni a dolgokat. Meg lehet úgy is, amint az ebben a topikban látható. Ennyit a morális okításról.

  A másik (ezt eredetileg nem akartuk megírni, de hát kikényszerítitek), hogy miután az egyik Weblabor fejlesztői listán az utolsó, a Prog.Hu megújulásáról küldött egyszeri, tájékoztató levelünket spamnek minősítette a listagazda (miközben mellesleg több olvasó is jelezte, hogy örült neki, sőt, rendszeres hírlevelet is elfogadhatónak tartana) nem gondoltuk, hogy pont nekünk kellene szívességet tenni feléjük.

  Ettől függetlenül mi nem haragszunk senkire, és most sem mi csináljuk a hangulatot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elsőnek és várhatóan utoljára szólok hozzá. Tegnap a weblaboros PHP levelezőlistán felmerült, hogy jó lenne egy C# levelezőlista, mert ilyen még nincs, legalábbis senki sehol sem hallott róla. Létrehoztuk, örült neki mindenki. Elkezdtem írogatni számos újságnak, hogy íme, van itt egy levelezőlista, szerintem érdekelné az embereket, rakjuk ki. Erre választ a prog.hu-tól nem kaptam, ellenben meglepetten tapasztaltam, hogy beindítottak egy sajátot, minden kommentár nélkül.

  Uff,
  András
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem csak egy bajom van: az elfogulatlan tájékoztatás teljes hiánya a gondom. De teljesen mindegy, ahogy látom már az is baj, ha megszólal az ember, és hiányolja. Ha nem zavar titeket, hogy van egy másik, C# lista a weblabor.hu-n, akkor miért nem írjátok ki, ha meg zavar, akkor ne legyetek álszentek és ne papoljatok össze-vissza. Ennyi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Légyszi' magyarázzátok már el nekem mitől nem fair a dolog az adott körülmények között? Nem egy hú-de-eredeti ötlet/megoldás került másolásra, hanem egyszerűen "rosszul jött ki a lépés", mert a két oldal nem egyeztetett előre (miért is kellett volna?), hogy ki mit akar csinálni a közeljövőben.

  Ennyi erővel fórumból, híroldalból, sőt, Internet-szolgáltatóból is elég lenne egy, mert a többi csak bonyolítja a helyzetet, nem? Ne legyünk már ilyenek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Velemenye mindenkinek lehet, de teny, hogy ez nem volt tul fair megoldas...

  Min1, igy a C# listan az offolokat lesz hova kuldeni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  En szemely szerint nem vagyok erintve, csak mint felhasznalo, csak, es ennyiben nincs igazad ("a felhasználókkal kapcsolatos érvelésed hamis"), igy most ha kerdeznel valamit, akkor ket listan kell megkerdezned, utana ide-oda valaszolgatni, stb.

  Felho

  u.i. Reszemrol is ennyi, de azert peldaul illett volna esetleg a masik listarol is emlitest tenni, de ez benneteket minosit
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • éppen ez volt az oka, hogy előre hoztuk. egyébként nem tudtam, hogy koncessziót lehet szerezni levelezési lista indítására. érdekes módon más témákban több lista is megfér egymás mellett. (a mi listánk ráadásul tematikájában eleve bővebbnek indul, mint a már nevében is a C#-ra koncentráló másik, tehát még az sem igaz, hogy tökéletesen ugyanazt a közönséget célozza)

  egyébként azt megértem, hogy ti is érdekeitekben sértve érzitek magatokat a dolog kapcsán (mint ahogy minket is megleptek a történések, hiszen ahogy már írtam: nem most pattant ki az új lista gondolata a fejünkből), de a felhasználókkal kapcsolatos érvelésed hamis. tisztán technikai szempontból ugyanis pont a levelezési listák azok, amik nem jelentenek semmilyen plusz fáradtságot, ha többön is rajta van az ember. hiszen hozzá jönnek a levelek, nem fordítva. szemben mondjuk egy fórummal, ahol minden helyre külön kell ellátogatni.

  részünkről a dolog ezzel lezárva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Csak erdekes, hogy fel11-kor megtudtatok, hogy indul egy C# lista, erre masfel roa mulva elindul Nalatok a .NET lista, persze ez csak a veletelen muve lehet. Igy sikerult megosztani az embereket, illetve akit erdekel a dolog, most iratkozhat fel ket listara. Bravo!

  Felho
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • néhány új - köztük a .net - lista indítása már korábban eldöntött kérdés volt, a technikai előkészítésük jelenleg is folyik (itt nyilván nem magára a mailman lista létrehozására kell gondolni, de erről többet most nem kívánok mondani). a .net lista bejelentését előre hoztuk - mindössze ennyi történt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Nem igazan ertem a celjaitokat. Miert volt jo inditani egy masik listat a temval kapcsolatban, fajt volna, ha ez nem a ti kereteitek kozott zajlik?

  Felho
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd