Flash platform játék
2013-05-20T11:05:10+02:00
2013-05-21T17:31:51+02:00
2022-07-23T11:06:18+02:00
 • köszönöm.

  Mekkelek5
  A karakter mozgásánál az átméretezés direkt van ugy, dinamikát adva a mozgásnak de mióta mondtad nekem is szurja a szemem, lehet módositani fogom.

  Magyar menün lesz benne, egyetértek.


  nagyando
  Ha idén nem tör rám a aoe2 kór, elég gyorsan fogok vele haladni, kezdetben - ahogy Mekkelek is irta - plus 2-3 ellenfél már az elején, aprobb dizájnmodositás, párhuzamosan vele a többi pálya készitése. Ha nagyobb frissités lesz kiirom ide.


  A bolvasás közbeni kiugrás/befagyásrol tudok, nem gondoltam volna hogy lesz ember akinek itt megtörik,(köszöböm ezt is) este modositom.
  Irtatok is ötleteket, igen, indul egy független timer a beolvasásnál vagyis amikor háttal ál; blokkolni fogom a mozgást amig az nem fut végig.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kipróbáltam, tényleg ott a hiba.

  Vagy egyszerűen változóban tárolja, hogy elérte már a felhasználó a számítógépet vagy sem. Gondolom valahol most is tárolja.
  Majd megkeresi azt a programrészt, ami a számítógép elérését vizsgálja, és ezt a vizsgálatot csak akkor hajtja végre, ha még nem értük el. (persze ezt minden pálya végén nullázza.)

  Magyarul csak egyszer lehessen elérni a számítógépet, mint ahogy a DISK is eltűnik ha felvesszük. Esetleg számítógép képe/állapota is változhat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Disk behelyezésekor blokkold teljesen az irányítást, mert így ki lehet ugrani a pálya átváltása közben. Így egy felvillanó majd elhalványuló pálya ismétlődik előtted.

  Szeretem az ilyen játékokat. Ha kész az egész feltétlenül írjál

  szerk.: vagy 1 független timert raksz be ami nem a szgépnél eltöltött időt számolja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Felhozom már a témát, hátha megnézik még páran a játékot.
  (Ami nem rossz, ne hagyd abba a fejlesztést.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogy csak kattintani kelljen a játékhoz:

  DISK -Flash játék demója

  A grafika nem tökéletes, a főszereplő körül zöld maszat jelenik meg, meg mozgásnál látszik az átméretezés. Lehet a játék igazodik az ablak mérethez, de engem azért zavar, főleg egy ilyen retro stílusú (nem vektoros) játéknál.

  Nem tetszik, amikor Magyar ember készít játékot és abban nincs Magyar nyelv, legalább választható formában.

  Amúgy nem rossz, bár a főszereplő mozgását még nem nevezném tökéletesnek, de sokkal rosszabbakat is látni sajnos.

  Az első 1-3 pályára is rakhatnál ellenfelet, vagy valami mozgó valamit mert nagyon lepusztult és a játékos azt hiszi végig ez marad. Legfeljebb olyan helyre rakj, ahol eleve nem jár a szereplő, nem bánthatja, de mégis legyen valami. (esetleg szálldogáló felhő, lepke, valami.)

  ui: pálya újrakezdéshez elég az R betűt megnyomni, legalábbis nálam. De rakhatnál erre külön gombot/ikont a képernyőre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  Elkészültem egy játékkal. Pontosabban a demo verziójával.
  Ritkán találkozom igazán jó Flash platform játékkal, gondolok itt a kezelhetőségre, irányitásra (csillapodás rossz használata).
  Fejlesztésnél, föleg e probléma megoldását tartottam szem elött. Erre probálok utalni a játék stilusával, grafikájával, ami nem megszokott Flash-es kinézet.
  Nem fogom vele megváltani a világot, de ha elkészül a 30+ pálya, szerintem egy élvezhető játék lesz.

  DISK

  A demo verzió azt jelenti, hogy 10 pálya van kész, és nincs még beépitve minden tervezett block, funkció. (lasernyalábok, jetpack lehetőség, több tipusu ellenfél stb.). A pontszámitás is a kevés pályához lett igazitva.
  Szivesen várnék kritikát, javaslatokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd