Java forráskod
2013-04-09T08:48:56+02:00
2013-04-09T15:02:24+02:00
2022-07-19T02:56:51+02:00
 • A Minecraft binárisai obfuszkálva vannak, szóval hiába eresztesz rá egy decompilert, nem olyan osztályokat fogsz látni, hogy "org.minecraft.Block", hanem olyanokat, hogy "a.a.b", amikkel nem sokat érsz.

  Elvileg vannak lelkes emberek, akik kézzel igyekeznek deobfuszkálni (újra értelmes nevet adni az obfuszkált azonosítóknak), de persze ettől függetlenül zárt forrású programba belepiszkálni nem szép, ahogy te is mondod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha nem tudsz kicsit programozni Java nyelven, akkor nem sok hasznát veszed majd a forrásnak. (Ha értesz hozzá sem biztos.)

  Amúgy meg bizonyos mértékig biztos vissza lehet fejteni. Neked egy "Java Decompiler" kell, vagy pedig megszerezni az eredeti forrást a készítőtől. Ha nyilvános a kód akkor biztos felrakta valahová.
  Hogy egy decompiler vissza tudja e fejteni a kódot az megint jó kérdés, erre nincs garancia. Meg az a forráskód nem ugyanaz lesz amit a készítő írt.

  ui: Ha a kód nem nyilvános, esetleg még fizetős is a játék, akkor nem szép dolog abba belepiszkálni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • véletlen megoldásnak jelöltem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bocsi, de Te egy fizetős játék forrását böngésznéd?
  Ha tanulni vágysz akkor inkább ezt ajánlanám.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!én milko vagyok és megszeretném töletek kérdezni ,hogy lehet egy .class fájlnak megszerezni a java forráskodját amit felis akarok használni ez lenne a probléma. válaszokat elöre is köszönöm a témakört lehet rossz helyre jelöltem bocs. minecraft modnak akarom pontosabban a thaumcraftét. csak a PC forumon nem adnak nagyon választ
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd