Ideje felkészíteni a helyi valutákra a Facebook-alkalmazásokat!

Ideje felkészíteni a helyi valutákra a Facebook-alkalmazásokat!
2013-03-26T15:07:58+01:00
2013-03-27T05:40:01+01:00
2022-10-24T03:45:33+02:00
 • de most miért is??

  Alapvetően azért, mert a szabadpiacon nincs a dolgoknak eredendő vagy számítható értékük, ami egyértelműen következne az azokba épített nyersanyagok és/vagy az előállításukba ölt munka és energia árából. Ehelyett minden annyit ér amennyiért megveszik őket - alapvetően függetlenül attól, hogy mik a költségek. Így ha valahol a vásárlók valamiért többet is tudnak és hajlandók fizetni, akkor ott többért is fogják árulni azt, mint a másik helyen, ahol spórolósabb kuncsaftok vannak csak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez már a Steam ben is dühít!!!
  MEg mindenhol, én most osztrákban dolgozom, itt egy SimCity 49.99€, akciósan , MO-n meg 34€ de most miért is?? Ugyan az a termék, sőt ha azt nézem hogy amcsi, akkor ide , már ha nem japán - orosz vonalon indulunk el, akkor rövidebb úton ért ide az anyag :) akkor miért is???
  Még soha nem láttam értelmét a facecreditnek, függetlenül attól hogy forintnak fogják e nevezni, ellenben ha valami mondjuk nem 1 kredit lesz hanem 550 forint, lehet hogy jobban elmegy az ember kedve a 100. megvásárlásától. bár a kreditnél is ki kellett csengetni érte...semmi értelme..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha valahol valami drágább, akkor máshol meg olcsóbbnak kell lennie. És akkor ezek szerint ez arra is jó, hogy ne vedd észre, hogy nálad ugyanaz olcsóbb, mint máshol, nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez csak arra jó, hogy ne vedd észre, ha nálad ugyanaz drágább, mint máshol.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd