PHP programozot keresek egy konkret munkara.
2013-03-06T15:17:14+01:00
2013-03-06T15:52:50+01:00
2022-07-19T03:52:06+02:00
 • Idom szukos mert mas szavahihetetlen programozok mar elfecsereltek erre rafektetheto idot.

  Ez a te egyéni szociális problémád, rajtad kívül a kutyát nem érdekli.

  Garantaltan 1 het alatt be tudod fejezni. Nincs 8. nap, nincs meg egy nap, nincs meg egy ora. 1 het van ra. Ha a munka nem kerul atadasra, akkor keresek mast es elbuktad az idot amit erre eltoltottel.

  Szerződéskötés, kötbér, stb.
  A dolgok nem úgy működnek, hogy valaki éjjel-nappal dolgozik neked egy hétig, de egy órát csúszik, így nem kap semmi pénzt. Így nem lesz jelentkező, vagy ha lesz, akkor a legamatőrebb Pistikéket fogod megtalálni, akik horror minőséget fognak nyújtani neked, várhatóan még így is sok pénzért.

  A dolgok nem úgy működnek, ahogy elképzeled, fordulj be egy sötét sarokba és gondolkozz el a közgazdaságtan, üzleti logika, üzleti jog, stb. alapjain, aztán gyere vissza egy normális hirdetéssel (esetleg közben a magyar ékezetes karakterek használatát is elsajátíthatod; ha nincs a billentyűzeteden magyar kiosztás, akkor válts rá át, egyébként az ALT+ASCII segítségével be tudod írni őket, vagy adok egy párat, használd őket nyugodtan: ÉÁŰŐÚÖÜÓÍéáűőúöüóí).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy mukodo 2.5-os Joomla weboldal atalakitasahoz keresek valaki olyat akinek van PHP, javascript, es MySQL ismerete (estleg kis CSS es Photoshop).

  Feladat roviden (mert van hosszabb verzio is aprosagokkal):

  -SobiPro 7 nyelvet az adatbazisban levalasztani es beleimportalni a Falang nyelvkezelo komponensbe (MySQL).

  -Falang content element plugin megirasa a SobiPro-hoz.

  -Egy letezo PHP-ban irodott SobiPro galleria plugin Jquery-re valo atalakitasa.

  -SobiPro "reszletes nezet" XSL template helyreigazitasa, es a templateben megjelno galeria kepek adni egy effektet ha valaki raviszi egy kepre az egeret. (ez a resz hozza tartozik a galleria plugin atalakitasahoz)

  Tobb mas reszlet es igeny is lenne, de egyenlore ez a lenyeg nagy vonalakban. Ha erdekel a dolog akkor irj nekem egy emailt ide: cryptjim (kukkacc) yahoo.com es reszletezem pontosan mirol van szo. A forumot itt nem olvasgatom, szoval kerdeseket es reszleteket nem itt fogok megvitatni.

  Olyan valakit keresek aki lelkiismeretes es nem ezen akarja tesztelni a programozoi tudasat. Idom szukos mert mas szavahihetetlen programozok mar elfecsereltek erre rafektetheto idot. Ezert csak akkor irj ha:

  Garantaltan 1 het alatt be tudod fejezni. Nincs 8. nap, nincs meg egy nap, nincs meg egy ora. 1 het van ra. Ha a munka nem kerul atadasra, akkor keresek mast es elbuktad az idot amit erre eltoltottel. A munka akkor van befejezve ha MINDEN problema meg van oldva. Ha nem vagy biztos magadban, tudasodban, idodben akkor inkabb ne is irj.

  Koszonom
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd