Snifferelés tiltása saját program segítségével
2013-01-27T13:01:23+01:00
2013-01-28T08:50:21+01:00
2022-07-23T16:21:16+02:00
 • De hallottam, csak én debug módnak, vagy monitor modnak hívtam
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet, hogy félreértelek, akkor elnézést kérek, de ha valóban értesz hozzá, hogy lehet, hogy nem hallottál a promiscuos módról?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Idegesít, hogy amikor netezek( közös internetem van a szomszédommal együtt fizetjük), látom egy snifferben a mindkettőnk ki és bejövő csomagjait.


  a, fizesd magad
  b, nyugtató masszás, illó olajok stb

  hálózatokhoz értek


  Akkor nem is értem, miért teszel fel egy hálózatos kérdést. Ha értesz hozzá, akkor tudnod kellene, hogy milyen lehetőségedig vannak.

  ne láthassa más a csomagjaimat
  Szerintem te nem értesz a hálózathoz. A titkosított csomagot is látják, csak nem tudják értelmezni. Nagy különbség.

  detektálni tudnék egy sniffert
  <--
  hálózatokhoz értek


  Akkor mi a kérdés?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözletem mindenkinek!
  A problémám a következő: Idegesít, hogy amikor netezek( közös internetem van a szomszédommal együtt fizetjük), látom egy snifferben a mindkettőnk ki és bejövő csomagjait. A hálózatokhoz értek, menedzselésével sosem volt gondom( dolgoztam már koliban( bind, iptables, squid használata megy, értek is hozzájuk, tehát nem "betanított" ember voltam). Azt szeretném megoldani, hogy c++ nyelven írnék egy programot, ami minden kimenő csomagot újraír valami szerint, hogy ne láthassa más a csomagjaimat. Meg lehet ezt oldani egyáltalán? Nekem az is megoldás lenne, ha egyáltalán detektálni tudnék egy sniffert( valamilyen IDS rendszerhez hasonlóan). Találtam egy pár ilyen programot, de forráskódot nem. Visual c++-ban szeretném megoldani, de más programnyelv( sima C, python,java sem probléma). Egyáltalán lehetséges ez?
  A válaszokat már előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd