.NET Localized Exception Messages
2012-12-11T19:49:12+01:00
2012-12-14T08:20:22+01:00
2022-07-23T17:56:15+02:00
 • Igen, ezt régről ismerem én is, amikor win7 alá updateltem véletlenül language packot, de akkor le tudtam szedni a packot, így nem volt szükségem erre az oldalra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet én vagyok a béna, de ezt nem találom Win8Pro alatt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt használom: http://finderr.net/
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a stackoverflow-n találtam
  hátha
  Go to Start > Configuration Pannel > Language and region > Administration > Languages for non unicode programs > Set it to english.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Leginkább sehogy. A microsoftosak idióták. Egyrészt mert a kivétel szövege a usernek lefordítva sem mond semmit, másrészt viszont lefordítva már a programozónak se sokat, ha csak nem tudja magában visszafordítani angolra - de mivel sok elég érdekesen van lefordítva, a visszafordítás nem mindig egyértelmű (más kérdés, hogy van amikor az eredeti sem). Másrészt, ha már fordítanak, akkor miért nem lehet az exception mellé odaírni egy nyelvfüggetlen azonosítót, Pl. GUID-ot, ami alapján már lehetne keresni a gugliban is ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  1-2 hete telepítettem Win8Prot és VS2012 Utlimate-et.

  A problémám, h egy ideje magyar nyelvű kivétel üzeneteket kapok fejlesztés közben. A probléma ismerős régről, tudom, h nem szabad .NET language pack-et leszedni win update-ről, elvileg erre most is figyeltem, illetve a telepített programok között sem látok erre utaló nyomot. Tudja esetleg valaki, h h lehetne visszaállítani angolra a kivételek üzeneteit?

  Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd