Csalódásom a Google szolgáltatásokkal.
2012-11-22T19:30:11+01:00
2012-11-23T18:25:12+01:00
2022-07-19T01:32:25+02:00
 • Na de valaki elolvasta, hogy mi a problémám?
  Mondom, hogy csaltam, oké kitiltottak! Rosszul esik, nem háborgok, de a szerződésben az nem szerepel, hogy barátnőm nem helyezhet el ezután reklámokat a honlapomon, sőt a szerződésben konkrétan benne van, hogy elhelyezhet, de nem engedik. Mellesleg töröltek egy olyan szolgáltatásukról is, amelyben soha nem csaltam.

  Engedélyezni szeretném más AdSense-megjelenítőknek, hogy hirdetéseket helyezzenek el a webhelyemen. Problémát jelent ez az érintett megjelenítő fiókjára nézve? Az én webhelyemet is letiltották?
  Mint tudja, az AdSense megjelenítők a programszabályzatunkat és az Általános Szerződési Feltételeket betartó valamennyi webhelyen elhelyezhetik hirdetéseiket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjelenítők fiókjának az állapota független lehet attól, hogy egy adott webhely betartja-e a szabályzatunkat.
  Ha azonban megállapítjuk, hogy a másik megjelenítő fiókja kockázatot jelent AdWords hirdetőink számára, akkor hirdetőink érdekeinek a védelmében letilthatjuk az ő fiókját.


  Valamint az adsense szabályzatban nincs benne, hogy egyéb google szolgáltatásokról is kitesznek, főleg nem úgy, hogy egy hónapig még ingyen gyártom nekik a reklámfelületet.

  De mindegy, látom mindenki ellenem van, biztos igazatok van, én csaltam kidobtak, megbélyegeztek életem végéig az összes google szolgáltatásban, az nem számít, hogy hivatalosan a szabályzatuk szerint nem kellett volna kizárniuk, tehát ők csalhatnak nyugodtan, mert a google az isten, és még csak reklamálni sem ad lehetőséget.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Soha nem használtam adsense-t, csak most kerestem rá a dologra, és természetesen van olyan opció, amit ha on-ra állítasz, akkor teszt módban működnek a reklámok, így nyugodt szívvel kattingathatsz rájuk:

  google_adtest

  Azt is megcsinálhatod, hogy bizonyos ip címekről, vagy bizonyos kuki megléte esetén automatikusan beállítod ezt a flaget, mint ahogy ahogy most olvastam, ezt csinálják is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért lehetne mondjuk egy fejlesztői verziója a reklámoknak. Még óhatatlanul is előfordulhat hogy rákattint az ember. Bár valószínűleg valahogy sikerült kitalálni hogy localhoston fejleszt. Ez nem lenne ennyire automatikus és könnyen kideríthető, ha nem localhoston fejlesztene.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • érdekesebb reklámokat megtekintettem

  nem igazán törődtem az irányelvekkel

  Hát legyen, végül is én voltam a hibás.


  Akkor mi a baj? Elfogadom és betartom neked egy klikk, de azért ez szerződéses viszony. Te nem tartottad be, akkor hol a baj?

  Azt ugye nem kell nagyon magyarázni, ha Pista meglop téged, majd holnap Pista melléd költözik, akkor te is óvintézkedéseket vezetsz be, hogy Pista ne lopjon meg. Ez van, szerintem érthető, te is így élsz. Ha egyszer egy szerződött partnered átkúr, akkor nem ugyanúgy állsz hozzá, és azokhoz sem, akikkel kapcsolatban van, akiket ajánl, akikkel közösködik...)

  Hát hogy a google le tud követni? Hát jah, ebből él. Fura mi? Jól csinálják.

  Amúgy AdSense -ből nagyon könnyen kiraknak, és bannolnak. Ha fontos neked, akkor figyelj oda rá. Felnőtt vagy, ha pedig csalsz, viseld a következményeket.

  Mehetsz máshoz, de ilyen hozzáállással ott sem leszel hosszú életű.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Már bocs de ha megszegted a szabályokat miért csodálkozol? Nem csak bekattintani kell az Elfogadom checkboxot hanem elolvasni és megérteni is! Ugatásod alaptalan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • AdBlock? Ha már úgyis utálod ôket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Felháborodottságomnak szeretnék nyomot hagyni! Nagyon csalódtam a Google-ben!

  Minden az AdSense-el kezdődött, már jó pár évvel ezelőtt regisztráltam a rendszerbe egy statikus weboldalammal, 3-4 oldalnyi érdektelen tartalommal. A regisztrációt engedélyezték, én csak ki akartam próbálni a rendszert. Körülbelül 2 hónapja elkészíttettem honlapomat, amely tartalmazta az előző oldal tartalmát, és annál már sokkal többet, és érdekesebb tartalmakat. Rengeteg szöveggel (egy része blog szerű, másik része program leírások, letöltések) PR 3-as, napi látogatottság viszonylag magas. Emellett a weblap normális domain-en helyezkedik el, a google webmester irányelveket tartja, sitemap stb... (Nem tudom mennyire hátrány, de szinte minden szót adatbázisból olvas ki...)

  Tehát ezen a honlapon elhelyeztem adsense reklámokat, és mivel a regisztrációm már jó pár éves volt, nem igazán törődtem az irányelvekkel, az érdekesebb reklámokat megtekintettem. Ezzel hibáztam, és zárolták a számlám. Megértem, mert figyelmetlen voltam, és megszegtem a legfontosabb irányelvet, hogy nem kattintok a linkekre. A fellebbezést nyújtottam be azzal az indokkal, hogy figyelmetlen voltam, többet nem teszek ilyet, mellesleg ténylegesen engem célzott reklámokra kattintottam, mint pl az airpush. A fellebezés eredménye két hét múlva érkezett meg, hogy elutasítják. Újra regisztrálni nem tudom életem végéig megbélyegeztek... Hát legyen, végül is én voltam a hibás.

  A következő lépésem az volt, hogy mivel barátnőmnek is van honlapja, az övére és az enyémre is rakjon akkor ő adsense-t, akkor majd gyűlik neki a pénz. Érdekes módon minden egyes próbálkozásra a válasz, hogy nincs elegendő tartalom a weblapon. Már hogy ne lenne? Eddig volt? A legalja gportálos honlapon is van adsense... Tehát barátnőmet is megbélyegezték, pedig ő sose tett semmi rosszat!

  Még ezen a ponton viszonylag nyugodt voltam. De betelt a pohár! AdMob fiókomat AdSense megléte alatt készítettem azonos e-mail címmel. AdSense fiókomat miután zárolták több androidos programot is elkészítettem, szépen gyűjtögettem rajta a pénzemet. Az androidon megjelenő reklámokra soha! Ismétlem SOHA!!! nem kattintottam, majd most letiltották. Miért??? AdSense fiókom blokkolása után 1 hónapra. Direkt lehúztak még egy hónapnyi ingyen reklámfelülettel? Most akkor minden google szolgáltatásban meg vagyok bélyegezve életem végéig, azért mert egyszer hibáztam??? Megjegyzem az AdSense gyik-ban azt írják, többi acc-omat nem bántják, csak ha veszélyt jelentek, (vagy valami hasonló szöveg), míg az AdMob gyik-ban már az olvasható, hogy AdSense miatt blokkolhatják acc-omat. De akkor miért 1 hónapra rá? Ennyi erőből megvárhatták volna míg összejön a kifizetési összegem... Fellebbeztem, de valószínű, hogy ezt is elutasítják. Köszönöm szépen google. Milyen emberbarát társaság.

  Megjegyzem kapcsolatot nem tudom velük felvenni, nem közölték a törlés valódi okát, csak feltételezem. AdWords partnereknek még telefonos support is rendelkezésre áll, AdSenese szolgáltatás esetén még csak egy mail-t se tudok küldeni számukra.

  Valakinek van ötlete? Esetleg milyen szolgáltatásokkal célszerű helyettesíteni a fenti szolgáltatásokat? Etarget? Airpush?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd