Webfejlesztőket keresünk
2012-11-21T15:16:10+01:00
2012-11-21T15:16:11+01:00
2022-07-23T18:56:18+02:00
 • Sziasztok!

  Egy webfejlesztő csapatot építünk ügyfelünknek, ehhez keresünk munkatársakat kliens és szerveroldali fejlesztésre egyaránt. A cég jól ismert világmárkák álló- és mozgóképes hirdetéseit teszteli számítógépes szemmozgás követés és érzelemfelismerés alapján. Ezen technológiák kutatására már korábban létrehoztak egy K+F csapatot Budapesten, most a szolgáltatás webes részét fejlesztő csapatot szeretnék felépíteni.
  A feladat webportálok fejlesztése,az ügyfelek és a cég közti kommunikációra. Ezen portálokon tudják az ügyfelek megrendelni a szolgáltatást, itt töltik fel reklámjaikat és kapják meg a kutatási eredményeket. Ezen kívül feladat még egy adatvizualizációs keretrendszer fejlesztése, mely képes a kutatási eredményeket minél közérthetőbb grafikus formában megjeleníteni (infografikák, diagrammok).
  Egy 5-6 fős, tapasztalt fejlesztőkből álló csapattal szeretnének indulni, de a következő 1-2 évben többszörösére nőhet a létszám.

  Elvárások szerver oldali fejlesztőknél:

  - ASP.NET, C#, MVC ismeret.
  - 3+ év webfejlesztői tapasztalat. Nem kell feltétlenül fenti technológiákban szerzett tapasztalat, csak ismerni kell őket. Tehát olyan fejlesztők jelentkezését is várjuk, akik eddig PHP-val foglalkoztak, de már most ismerik valamennyire .net/C#-ot és hajlandóak tanulni.
  - Társalgási szintű angol.

  Elvárások kliens oldali fejlesztőknél:

  - Javascript/AJAX ismeret
  - HTML5 API Javascripten keresztül elérhető szolgáltatásaiból minél többnek az ismeret ismerete : Canvas, SVG, Audio, Video, Drag and Drop, History Management, Web Storage, Application Cache, Geolocation, Web Workers, WebSockets, FileSystem APIs.
  - 3+ év tapasztalat
  - Társalgási szintű angol.

  Előnyös ismeretek mindkét pozíciónál:

  - QA folyamatok ismerete, unit és ui tesztelés szintjén.
  - Adatvizualizáció terén szerzett tapasztalat.
  - Agilis módszertan (Scrum) ismerete.

  Amit a cég kínál:

  - Jó fizetés, Bruttó 500 000 – 800 000 Forint/hó tapasztalatok függvényében, tisztán, bejelentve.
  - Iroda jelenleg Boráros tér mellett van, de jövőre Budára költöznek metro közelébe (Batthyányi tér vagy Széll Kálmán tér az esélyes)
  - Garázscéges hangulat.
  - A most felvett tapasztalt fejlesztők számára előrelépési lehetőség, ahogy a csapat növekszik.

  Jelentkezéseket a roland@mimox.com címre várom. Ezen a címen vagy a 20/2647811 számon szívesen válaszolok további kérdésekre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd