Delphi munka - MT4-re gomb és kép
2012-11-10T16:19:12+01:00
2012-11-11T10:42:30+01:00
2022-07-19T04:07:28+02:00
 • Természetesen ha az EA tick alapon működik, akkor csak tick-kenként jutok adatokhoz.


  Ezt meg lehet kerulni...

  2. A villogásmentes működést kikötöttem.


  Jatenyleg, bocs!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1. Erre nem gondoltam, mert feltételezem, hogy a gombok jelei bármikor lekérdezhetőek. Természetesen ha az EA tick alapon működik, akkor csak tick-kenként jutok adatokhoz.

  2. A villogásmentes működést kikötöttem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ott sem 100 dollár.


  100$-bol 5$-os oraberrel szamolva (ami indiai-kinai kodereknel mar eleg bokezu) durvan 20 munkaorat jelent. Ennyi ido alatt egy halado fejleszto, aki eleteben most lat eloszor mt4-et, ledaralja mindket feladatot.

  Topicnyito: ha jo minosegu megoldast akarsz, a feladatkiirasban kosd ki a kovetkezoket:
  1. Klikk lekezelese ne csak abban a pillanatban tortenjen, amikor erkezik arfolyaminformacio ("tick") a brokertol.
  2. A chart-ra felrakott gombok/kepek ne villanjon amikor a chart ujrafesti magat!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az a helyzet, hogy nem létszükség számomra a feladat kivitelezése, mivel - mint azt az ajánlatban leírtam - rendelkezem már egy DLL file-lal, amivel használhatok ilyen gombokat.


  Majd valaki elkészíti és nem fog neked tetszeni.:)
  Ebben mi a programozónak a buli?
  Előleg fizetés nélkül nem vállalnám be, és 2*20k a reális ár.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnos nincs igazad.Ott sem 100 dollár.
  Ez két feladat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hogy egyik rendszer sem valami túlságosan elterjedt  Bocs, de ez nem igaz. MT4 qrvara elterjedt, lasd elozo hsz-em! Nemreg fontolgattam, hogy elkezdek vele komolyabban foglalkozni es picit utananeztem. Arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy nem erdemes...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De ha egyszer ideteved egy olyan, aki ott van az MT4-ben es 4 ora alatt megoldja ezt, akkor mindket felnek WIN.
  Csak hat ez rétegzene...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazad lehet.

  Várok még itt pár napot, aztán felkeresek nemzetközi oldalakat.

  Az árral nem a munka értékét kívánom minősíteni. Egyszerűen csak ajánlatot tettem egy olyan díjjal, amit én most szívesen kifizetnék a feladatért. Örülni fogok, ha jelentkezik valaki, aki szívesen foglalkozik vele. Illetve levonom majd a következtetéseket, ha itt nem vállalja senki a munkát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Úgy gondolom, hogy aki érti a dolgát, és jártas a programozói környezetekben (Delphi, MT4), annak nem fog különösebb fejtörést okozni a munka.

  Az a baj, hogy szerintem épp itt van a kutya elásva.
  Biztosan találnál egy egyetemistát, aki megcsinálná neked ennyiért ha értene ezekhez a környezetekhez, hiszen megvan vele kétheti sörpénze.

  A gond szerintem inkább ott van, hogy egyik rendszer sem valami túlságosan elterjedt, aki pedig tényleg ért hozzájuk olyan szinten, hogy ne okozzon neki gondot, az meg valószínűleg nem áll neki 20k-ért. Ha pedig már beléjük kell tanulni, akkor már sokkal neccesebb a dolog. (Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztőkörnyezeteknek ára van)

  Ha tényleg nem fontos a határidő, sok pénzt pedig nem akarsz szánni rá, akkor tényleg érdemes megpróbálkozni a távdolgoztatással, nem egyszer szoktam én is használni ezeket az oldalakat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nézzétek!

  Valamelyest tisztában vagyok az árakkal. Vagy talán mégsem - mondhatják többen, akik az ajánlott munkadíjat keveslik. A vicces kommenteket ezúton köszönöm! Megmosolyogtattatok. :)

  Az a helyzet, hogy nem létszükség számomra a feladat kivitelezése, mivel - mint azt az ajánlatban leírtam - rendelkezem már egy DLL file-lal, amivel használhatok ilyen gombokat.

  Tudom, hogy a húszezer forint nem sok a munkáért, de nekem irányárként jelenleg ennyit ér. Ezért szabtam elkészítési határidőnek is a január elsejét. Ennyi idő alatt szerintem nyugodtan lehet vele foglalkozni.

  Úgy gondolom, hogy aki érti a dolgát, és jártas a programozói környezetekben (Delphi, MT4), annak nem fog különösebb fejtörést okozni a munka.

  Köszi a tippet klorand!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Abszolut realis szerintem az a 20k, rengeteg indiai, kinai, ukran meg orosz programozo ert magas szinten MT4-hez, pl. a freelancer.com-on ezt sokkal olcsobban is megcsinaljak neki.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne legyetek már ilyenek, válság van, valamiből a brókernak is meg kell élnie  Egyébként meg biztosan lesz jelentkező, csak elvégzett munka nem. Magával cseszik ki...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bocsi, de elírtad a munkadíjat egy 0-val!!!
  Vagy esetleg 20e az előleg lenne?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 20e? itt biztosan megtalálod a megfelelő embert erre a munkára: Will Code For Food
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözöllek!

  Programozót keresek az alábbi 1+1 alkalmi munkára.

  1.) Fő feladat:

  MetaTrader 4 platformon futó Expert Advisor-hoz szeretnék gombokat használni. Neked a gombokat kell elkészíteni Delphi nyelven, DLL file-ba ágyazott funkció(k) formájában.

  Elvárások a gombokat illetően:

  - A MetaTrader program ugye valamely devizapár vagy pénzügyi instrumentum árfolyamgrafikonján (a továbbiakban: chart-on) fut. A gomboknak ezen a grafikonon kell megjelenniük.
  - A gombok az Expert Advisor beviteli eszközei. Tehát az egyes gombok lenyomása jelet küld az EA-nak, hogy melyik gombra klikkeltünk.
  - Legalább 32 gomb legyen megjeleníthető egy chart-on.
  - Több chart-on egyszerre lehessen használni gombokat. Ilyenkor természetesen több EA fut egyszerre. Mindegyik EA-hoz csak a saját chart-ján lévő gombok tartoznak. De az egyik chart-on lévő gombok ne zavarják meg a másik chart-on lévő gombokat.
  - A gombokat az EA működése közben levenni is lehessen. Tehát ne csak akkor kerülhessenek le a chart-ról, ha mondjuk bezárom a grafikont vagy a robotot. (Valamilyen Init/Deinit megoldásra gondolok.)
  - Paraméterezhető legyen a gombok: pozíciója (chart x, y koordinátája), mérete (szélessége, magassága pixelben), színe (esetleg külön árnyékolás színe), betűszíne, betű mérete, betű típusa (az alap betűtípusok).
  - A gombok ne villogjanak a chart-on, stabil, folyamatos legyen a megjelenítésük. (Erre a pontra lejjebb még visszatérek.)
  - Forráskóddal együtt kérem a programot.

  Segítségképpen tudok mutatni olyan működő megoldást (Példa Expert Advisor-t és a gomb funkciókat tartalmazó DLL file-t adok), amivel MT4-en gombokat használok. Meg lehet nézni a működését, illetve hogy az eszköz (gomb funkciók importálása DLL file-ból) hogyan működik a MetaQuotes programnyelven.

  Hogy ez a megoldás miért nem megfelelő számomra?

  a. Nincs meg a DLL forráskódja.
  b. 16 gombnál többet nem tud a chart-ra tenni.
  c. Változó időközönként (1-10 másodperc között) villannak egyet a gombok: eltűnnek, majd néhány tized másodperc múlva újra megjelennek, ami zavaró.

  2.) Kiegészítő feladat:

  MT4 chart-on képet szeretnék megjeleníteni.

  - A kép formátuma nem érdekel - bármi lehet.
  - A kép a merevlemezen lesz tárolva. (Tehát nem interneten kell elérni.)
  - Állítható legyen a kép pozíciója: chart x, y kordinátája.
  - EA-ból le lehessen venni a képet a chart-ról. Tehát például a robotot tudjam úgy programozni, hogy 15:24 perckor a képet vegye le. (Init/Deinit)
  - Legalább 32 képet ki lehessen tenni egy chart-ra.
  - Párhuzamosan több chart-on lehessen használni a képeket úgy, hogy az egyes grafikonokon lévő képek ne zavarják a többi grafikon képeit.
  - Programozható legyen, hogy a chart-on a kép hova kerüljön. Ez alatt azt értem, hogy be lehessen állítani, hogy a gyertyák, MetaQuotes Comment() üzenetek vagy a chart-on lévő különböző objektumok (vonalak, szimbólumok stb.) előtt vagy mögött legyen-e megjelenítve.
  - Ez esetben is szükségem van a forráskódra.
  - Programnyelv szintén Delphi.

  _____________________________________________

  A munkák elvégzésének határideje: 2013.01.01

  Munkadíj: 20.000.- Ft.

  Ha érdekel az ajánlat, privát üzenetben keress meg.

  Köszönöm!

  Szép napot!

  Relative
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd