PHP cikkszerkesztő felület

PHP cikkszerkesztő felület
2012-11-08T16:35:41+01:00
2012-11-08T20:13:00+01:00
2022-10-24T15:05:34+02:00
 • lehet rossz online HTML szerkesztőt próbáltál beizzítani.
  Ne csak a tucat CKEDITORT próbáld, keress utána mert létezik ingyenesek között is olyan, hol működik a képfeltöltés már a szerkesztőn belül. http://elrte.org/
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi csak én úgy értettem, hogy egy ötletet, vagy hogy még milyen elfogadható módszerek vannak az ilyen képek feltöltésére, ilyen cikkíró környezetben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát... kicsit el tudnád jobban magyarázni kérlek?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit én csináltam:
  - uploadify (vagy más hasonló) feltöltő, ami azonnal tölti a képet temp-be
  - response-ban a feltöltött kép url-je, neve, thumbnail url-je, stb (pl. json-ban)
  - a feltöltött képek mennek egy kliens oldali listába
  - a képbeszúrás popupban ebből lehet választani (tinyMCE egyedi popup lett belőle)
  - cikk mentésekor a felhasznált temp képeket átmásolom végleges helyére, lecserélem a hivatkozást és törlöm a fel nem használt képeket (ez a lépés félig kihagyható, ha egyből helyére töltesz fel)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv! Abban kérném ki a tanácsotokat, hogy a következő dologra mit javasolnátok. Van egy cikkíró rendszerem, aminél meg lehet adni a cikk címét, a tartalmát, formázási lehetőségeket, csatolmánnyt.. stb. Na most a cikk tartalmának megadásáról lenne szó. A cikkíró képeket is tud elhelyezni a cikk tartalmában. Namost ezt én a korábbi verzióknál úgy oldottam meg hogy maga a cikkszerkesztő beírta a "csupasz" HTML kódot <img src="upload/valami" />. Ez nem bizonyosodott valami túl jó ötletnek, elég sok kavarodás jött belőle, akára kiterjesztést nézve (Volt aki nagybetűt adott meg stb.. )ezért azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen képfeltöltési logikát, vagy algoritmust le tudnátok-e nekem írni, vagy tanácsokat. Valami ilyenre gondoltam.
  Ember képet akar betenni, berakja a megfelelő kódot, aztán a cikk írása, és mentése után feltölti őket, azzal a fájlnévvel. Na mint mondtam ez nem nagyon jött össze mindig az adminoknak kellett korrigálniuk a dolgot. A válaszokat előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd