Projekt iOS (iPad3) alá alvállalkozásban
2012-10-24T08:21:24+02:00
2012-10-24T08:21:25+02:00
2022-07-19T03:42:50+02:00
 • Üdvözlet!

  Egy régebbi ügyfelünk részére kellene készítsünk egy belső iktató/fórumkezelő rendszert, amelyhez kellene iOS alatt (kifejezetten csak iPad3-ról van szó) natívan futó felület is. Mobilplatformok közül csak WinMobilera és Androidra fejlesztünk, az iOS kimaradt. Kellene privátban egy árajánlat és határidő a következőkre (csak az iOS részről van szó):
  -felhasználói bejelentkezés
  -ez után teljes képernyős felület, amelyen 3 oszlop van (egyszerre 2 látszik, ujjal lehet húzogatni jobbra-balra):
  - témák listája (név, ki nyitotta, mikor, utolsó hozzászólás ideje). Itt lehessen is új témát nyitni
  - a bal oldalt kiválasztott témához tartozó hozzászólások (szöveg, ki és mikor, csatolt fájlok, ami lehet egy vagy több). Itt lehessen is új hozzászólást készíteni, nulla, egy vagy több fájl csatolásával
  - a hozzászólások listáján kiválasztott csatolt fájl előnézeti képe (csak kép, pdf, doc vagy xls lehet a csatolt fájl, más nem)

  Publikus szerveren futó mysql adatbázishoz kell csatlakozni, amennyiben ehhez webservice-re van szükség, azt megírjuk mi.

  2 kérése van még az ügyfélnek: SSL kapcsolat, valamint távolról ki lehessen léptetni az iOS modult felhasználó alapján (gyakorlatilag minden kérés előtt kell egy "élek-e még" kérés is)

  Adatbázis struktúrát, webes felületet, admin felületet, webservice-t stb adjuk mi, az ajánlatkérés csak az iOS részre vonatkozik.

  Esetleg ha az a gáz rész, akkor kérek árajánlatvariációt arra az esetre is, ha a csatolások külön nyílnak meg.

  A projekt teljes költségvetése nagyjából adott, ezért ha túl magas árakat kapunk, nem fogjuk tudni elvállalni (nekünk is kell maradjon a háttér és webes részre). Az ajánlatadó számlaképes kell legyen.

  köszönettel,
  HZ
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd