SVN to FTP (sync)
2012-10-12T16:47:07+02:00
2012-10-12T19:48:22+02:00
2022-07-23T20:31:14+02:00
 • Gondolom azért kell neki, mert csinálna branchokat és lenne mondjuk production branch (legalábbis gitben így hívják), aztán amit abba commitol, az automatikusan élesedne is. Így meg lehetne spórolni, hogy mondjuk nem tölt fel valamit amit kéne, vagy ilyesmi.

  Githez tuti vannak ilyen cuccok, a continous integrationra kell keresni.
  Continuous integration - Wikipedia, the free encyclopedia

  Sőt még jobb, ha commitolsz, akkor lefuttatja a unitteszteket, így gyorsan kiszűrhetőek a hibák. (Már persze ha vannak tesztek, én most akarom rávenni magam )
  Continuous Integration and Deployment
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm szépen a válaszod.
  Persze. Ez így is történik.
  Kész a módosítás, megy fel a saját szerverre SVNnel. Ez idáig oké.

  De maga az eredményt mondjuk a megrendelő webszerverén akarom megnézni, azaz valahogy az SVN-ből ki kell szednem a legutóbbi verziót - gondolom svn exporttal - (ezt az én szerveremen) és ezt az én szerveremről áttölteni a megrendelő fizetős webtárhelyére.

  Biztos én nem értem, és ezért bocsi, de 3 napja kezdtem megismerkedni az SVN-el. Igyekszem. Olvasom, és próbálok tanulni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ágyúval verébre effektus. Minek neked FTP? Legyen a szerveren az SVN, a klienseken meg mondjuk SmartSVN-nel, vagy TortoiseSVN-el le tudod kérni az aktuális forrást, és visszatölteni munka végén.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv nektek!

  Egy problémába ütköztem.
  Szerettem volna megismerkedni a Subversionnel, azaz eleve a verziókezeléssel.
  Van egy szerverem, arra fel is tettem amit kell működik minden, ugyanúgy mint a klienssel is. Ráadásul az Aptana Studioban is minden műxik. Szóval minden oké.

  De. Eddig ugye egyedül fejlesztettem és sokszor közvetlen (nem saját) FTP szerverre.
  Viszont most ugye a projectek az SVN Repoba mennek és ott "el is akadnak". Milyen módszerrel, esetleg szoftverrel lehetne azt megcsinálni, hogy egy script vagy program érzékelje a repositoryban a változást, és akkor egy svn exporttal feltenné automatikusan a változást egy ftp szerverre? (Ja az svn szerver egy win7 - visualsvn)

  Továbbra is egyedül fejlesztek, de több gépen. (egy iroda, egy otthon, egy laptop) És ugye azok a ro**dt felülírások. Emiatt szeretném ezt megcsinálni.

  A válaszokat köszönöm előre is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd