Fejlesztés smart TV-re (HTML, Javascript)
2012-10-08T12:28:12+02:00
2012-10-09T16:39:53+02:00
2022-07-23T20:41:13+02:00
 • Nem könnyű feladat, ez tény. Nem véletlen hangsúlyoztam a hirdetésben a problémamegoldást, önállóságot, utánajárást :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!


 • Egy nagyobb kanyart mi is futottunk az okostévékkel.
  Próbáltuk jobbról, balról meg intelligens mosóporral, de sehogy se ment úgy ahogy mi szerettük volna

  egyszerűbb volt saját rendszert fejleszteni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok

  HTML, Javascript fejlesztőt keresek a következő céghez:

  A cég Magyarország és Kelet - Európa első és egyetlen hibrid tartalomintegrátor cége. Jelenleg több mint 3 millió magyar és több millió egyéb nyelvű kategorizált internetes, főleg video stream tartalmat érnek el. Streamek mellett képes az alkalmazás egyéb webes tartalmakat megjeleníteni és saját anyagokat kezelni. Ezeket egy szép, távirányítóra és nagyképernyőre optimalizált felületen keresztül lehet okos televíziókon elérni.


  A feladat:
  Fő feladat a különböző gyártók által biztosított SDK-k értelmezése és a meglévő rendszer TV-kre illesztése, a közben felmerülő problémákra megoldás keresése. Az SDK-k minősége nagyon gyér a legtöbb gyártónál, mivel különböző okokból egyelőre nem fordítanak nagy hangsúlyt a smart TV-kre. Sokszor van szükség utánajárásra az információk beszerzéséhez. A legtöbb TV egy böngészővel oldja meg a netes tartalmak elérését, ezért szükségesek a lenti technológiai készségek. Egyre több gyártó áll át Androidra, emiatt később ilyen fejlesztések is várhatóak.
  A problémamegoldás tehát fontos része a munkának. Emiatt sokkal jobban hasonlít kísérleti fejlesztésre, mint hagyományos webfejlesztésre. Design (GUI) tervek vannak, ezeket kell a gyakorlatban megvalósítani. Sok kötöttség van ami weben nincs: pl. nem lehet görgetni, kevés a memória stb.

  Elvárások:
  - Legyél jártas a következő programnyelvekben: HTML/HTML5, Javascript
  - Előnyös ha ezeket ismered: Android OS, PHP, JQuery
  - Webfejlesztésben legyen tapasztalatod, streaming szolgáltatások átfogó ismerete előnyös
  - Előny, ha van SDK-k értelmezésében tapasztalatod (a cég már rendelkezik több gyártó termékeire kész applikációval, így már vannak kiindulási pontok, kész implementációk)
  - Merd használni az angolod, főként írásban dokumentációk értelmezéséhez, illetve internetes fórumokon történő kérdezéshez
  - Akarj tanulni, fejlődni, új dolgokat megismerni
  - Legyél nagyon-nagyon önálló és nagyon jó probléma megoldó és találd fel magad ha kevés az információd a kapcsolódó fejlesztésekről

  Lehetséges távmunkában is dolgozni, hetente egy napot azonban szükséges személyesen is bent lenni az irodában.

  Munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület

  Jelentkezéseket a cv@mimox.com címre várom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd