Keresek port forgalmat figyelő programot
2012-10-05T20:05:33+02:00
2012-10-06T09:59:20+02:00
2022-07-23T20:46:16+02:00
 • Az egyik megoldás, hogy leszedsz egy olyan sftp szervert, aminek tudod írni a forrását. Pl nodejs-ben vannak ilyenek. Az igazi az lenne, ha egy proxy-t be lehetne szórni az sftp elé. Majd ezt szerintem kipróbálom, hogy megy e nodejs-ből, de csak jövő héten. Ezen kívül még esetleg le lehet rántani olyan network monitort, ami vagy eseményt tud kiváltani, vagy loggolja a forgalmat. Esetleg még az is előfordulhat, hogy a windowsba vagy a routerbe építve van ilyen.

  A simple TCP proxy in Node.js
  Ez egy TCP proxy, ami alkalmas lehet ilyesmire.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hmm, van egy olyan, hogy netlimiter. Nem tudom, hogy arra rá lehet e kötni ilyen triggereket. (szerintem nem)

  Egy nodejs-el pár sor kóddal simán lehet figyeltetni egy portot. Szóval elvileg könnyen megírható.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Videókat vágok, ezért van egy "házi Szerverem" Windows XP-vel amin Filezilla Server fut. Ide tudják nekem a kollégák feltölteni a felvételeket és a szerkesztők a narrációkat.
  Viszont nem vagyok milliomos és védeném a környezetet meg az eszközeimet is az éjszakai leállításokkal. Ezért a windowst készenléti állapotba szeretem küldeni, és magától felébred a Magic pocket kérésre és már tölthetnek is.
  A baj az, hogy a windows sehogyan se veszi figyelembe, hogy éppen feltöltés van folyamatban, ha tétlen a gép elküldi aludni. Márpedig tétlen, hiszen csak a táp és lan kábel van beledugva, se egér, se billentyű, se monitor. Így feltöltések közben is elalszik a gép.

  Már pár hónapja küzdök a problémával és arra jutottam, hogy szükségem lenne egy programra, ami figyeli a 21-es portot, és ha nincs rajta aktivitás, akkor pár perc elteltével elküldené aludni a gépet.

  A Google kifogott rajtam, és nem találtam semmit.

  Ha a kedves fórum társak között valaki tud ilyen program létezéséről, kérem ossza meg velem, illetve ha
  Akad itt olyan programozó, aki meg tudná írni nekem ezt a programot, akkor kérem, közölje és hogy mennyiért.

  A segítséget előre is köszönöm mindenkitől.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd