Tapasztalt webfejlesztő munkát keres
2012-09-07T18:47:30+02:00
2012-09-08T01:31:50+02:00
2022-07-19T02:03:06+02:00
 • flame!
  évekkel ezelőtt is ezt csinálták itt mindig.

  állandó témák:
  - c++ vs c#. (ezt éveken át nyomták ezerrel)
  - kell-e tudnia 10 újjal vakon gépelni egy programozónak?
  - c++ csak STL-el, vagy csak anélkül.
  - php pistike/jancsika vs. ASP.NET expert. (ezt is nagyon sokszor bedobják)
  - kell-e profin programozni tudni a programozók főnökének?
  - csináld meg a beadandó feladatom egy sörért (szinte mindig kamu, flame)
  - csináld meg helyettem a melót amit nem tudtam (időre) befejezni, kapsz érte 5ezer Ft-ot, isten biz csak 1-2 órás meló.
  - garázsprojekt lehetőleg OS, vagy AI megírására keresek lelkes társakat, később részesedés, ugyanez tuti (titkos) ötlettel, mostanában androiddal nyomják mert az a menő, régebben Quake-t meg hasonlókat akartak garázsban
  - elvállalom komplett vállalatirányítási rendszer megírását, referenciákat nem mutatok, "mert ellopnák", mert majd csak annak aki "komoly érdeklődő". (ez a topic is ennek a témának az egyik variációja), mindig ugranak rá az ügyeletes ráérők
  - programozót keresek, lehetőleg olyant aki kvantumfizikából írta a doktoriját, tud esztergálni, és 9 sec alatt futja a 100 métert.
  - továbbá a legutóbbi hr-es hülyeség.

  ilyen komoly témákkal generálnak itt "vitákat".
  az oldal üzemeltetői így próbálnak némi forgalmat generálni.
  persze akár én is beküldhettem volna ezeket a vackokat (de nem tettem).
  már csak azt nem értem, hogy van ennyi időm ezt az oldalt még mindig látogatni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Persze, hogy tudok árajánlatot adni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Árajánlatot a semmire nem tudok adni"

  Ezt feltehetőleg nem pont szó szerint kell értenem, ugye? Azért egy konkrét megbízásra tudsz árajánlatot adni? Mert anélkül nincs miről beszélni. Az ár minőség függvénye, de amit kérsz ill. ahova sorolod magad, az már a profi kategória felé mutat. Elvárt, hogy ne legyen kifogás és mellébeszélés semmiben. Mi se szeretjük az amatőröket. Egy profi megmondja: miért mennyit kér. Főleg mert nem most csinálja először és tudja mennyire erőforrás-igényes egy adott feladat.
  Budapestre tehát be tudsz jönni bármikor? Az arroganciád nem érdekel, nem óvoda. Profi munkáért, profi pénz jár. De fárasztó mellébeszélést, kifogásokat és egyéb mentális bajokat hagyd otthon.
  Privátba küld el elérhetőségeid és a listát mit tudsz csinálni és mit vállalsz, mi az igényed hozzá. Az nem érdekel mit nem tudsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tapasztalat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Árajánlatot a semmire nem tudok adni, de egy layout nálam 100.000 Ft-ok. Az elkészítési idő 1-3 hónap, de ez is rengeteg mindennek a függvénye. Volt már (egy oldalas) layout 2 hét alatt is és volt már 1 hónapos layout millió forintokért is. Ha a megrendelőm úgy gondolja én életem végéig dolgozom egy layout-on, mert amúgy lehetne.

  Emberi művet
  csak abbahagyni lehet
  - befejezni: nem.
  – Fodor Ákos

  Budapesttől nem messze lakom, de általában 1-2 személyes találkozó elegendő, aztán online kapcsolattartás. A találkozókon általában csak 1-2 referenciát mutatok. A legnagyobb megrendeléseimet a logók/szövegek miatt nem mutathatom meg, de abból a pár munkából amit mutatok látni a minőséget. Ha nem tetszik, akkor nem, de ilyenre még nem volt példa. Aki tudja értékelni a minimalista website layout-okat annak tetszeni fog amit mutatok.

  Egyszerre csak egy munkán dolgozom. Ez jó a határidő miatt, de rossz az ár miatt. Ha valakinek csak egy bevételi forrása van mint nekem, akkor el kell kérnie a megélhetéshez szükséges összeget. Elkérek x-et és x/2 lesz belőle, az itthoni adókról csak ennyit. Nem azért tanultam több évig és bővítettem az ismereteim, hogy anyagi gondjaim legyenek.

  Mindent elmondok személyesen mielőtt megállapodnánk mert vannak "rossz" tulajdonságaim is. Csak egy példa: arrogáns vagyok. Kezdőkkel nem dolgozom együtt. Ha a fotós amatőr vagy a képeken szereplő modell(ek)en spórolni akar a megrendelő: nincs probléma, de szerződés sincs. Én balra, a munkáltató jobbra.

  Inkább a küszöböt rágom és makacsul várom a komoly megrendelőt, de nem vállalok el amatőr munkát. Tényleg nagyon sokat jelent számomra az amit csinálok. Szeretek szépet és jót létrehozni és ez amatőrökkel nem megy.

  Minden emberi igyekezetet tiszteletben tartok és nagyra értékelek, de nem dolgozom együtt kezdőkkel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom mi ez a nagy titokzatosság...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Engem nem riaszt, csak macerás ilyet eltenni, ha éppen aktuális lesz. Az olcsójános amatőrökre én sem szeretek rábízni semmit, hogy aztán nekem kelljen tartani a hátam.
  Viszont ha már szóba került. Ez hogy olcsón nem dolgozom, szép. Ez viszonylagos és gyanús is, ha valaki túl olcsó. Azonban jó lenne tudni mi mennyibe kerül és mennyi idő. Ne kelljen már köröket futni egy profinál is emiatt. Illetve ha személyesen laptopon, akkor valami földrajzi megjelölés is jól jönne.

  Megjegyzem azt megértem ha privátban ad meg csak ilyeneket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Reméljük végigolvassák a topikot...

  MUTAT A HIRDETŐ REFERENCIÁT A NOTEBOOKJÁN!!!!
  MUTAT A HIRDETŐ REFERENCIÁT A NOTEBOOKJÁN!!!!
  MUTAT A HIRDETŐ REFERENCIÁT A NOTEBOOKJÁN!!!!
  MUTAT A HIRDETŐ REFERENCIÁT A NOTEBOOKJÁN!!!!
  MUTAT A HIRDETŐ REFERENCIÁT A NOTEBOOKJÁN!!!!
  MUTAT A HIRDETŐ REFERENCIÁT A NOTEBOOKJÁN!!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jogos az észrevétel. Sajnos már nem tudtam szerkeszteni a nyitó hozzászólást.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mint látod nem a munkája lett fikázva pláne nem látlanba.
  Arra hívtam fel a figyelmét, hogy ezzel a megfogalmazással eleve elriaszthatja a jövendőbeli ügyfeleit.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja, így rendben az más.

  Lehetne egy listát vagy valamit arról, hogy most mit is vállalsz? Ami nincs benne, azt értelem szerűen nem vállalod. Tiszta sor.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lemaradt: személyesen a saját laptopomon mutatok referenciát, csak itt online nem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem vagyok híve ennek a falme party feelingnek az állásrovatban, de ez spec. eléggé jogos észrevétel.
  Bár messze megértem, hogy nem teszed ki magad a progflamenek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A minőség garantált. Referenciát nem mutatok, próbafeladatot nem vállalok


  Itt lenne egy kis logokai ellentmondás.
  Ha referenciát nem mutatsz milyen minőséget garantálsz? Mert az így ugyebár soha a büdös életben nem derülhet ki.

  Mert hinni is ugyebár a templomban szoktak.
  de csak mellesleg....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Webhelyek arculatának tervezését/készítését vállalom. Számlaképes egyéni vállalkozó vagyok, több éves tapasztalattal rendelkezem. A minőség garantált. Referenciát nem mutatok, próbafeladatot nem vállalok. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Minimalista grafikai munkáim külföldön is elismertek. Jelenleg nincs eladó website layout-om. Teljesen valid és átlátható HTML4/XHTML/HTML5 és CSS/CSS2/CSS2.1/CSS3 fájlokat adok a megrendelőmnek a határidők pontos betartása mellett. Joomla, wordpress és társaihoz nem vállalok portolást. A logók és ikonok SVG fájlban is átadásra kerülnek és faviconként is jól mutatnak. GIMP-ben dolgozom Linuxon. Offline reklám és egyéb ilyen anyagok készítését nem vállalom. JavaScript/jQuery és Flash/ActionScript is szóba jöhet. Saját keretrendszerrel teljes (egyszerűbb céges/magán) weboldalak kivitelezését is vállalom. Nem dolgozom olcsón. A minőség egyenesen arányos a munkabéremmel. Aki unja már a PSD fájlok darabolását és az amatőr nem böngészőfüggetlen megoldásokat és keresi a pixelekből épített csodákat az engem keres. Ingyenért/olcsóért nem dolgozom. Olyat el nem vállalok amit nem tudok/akarok megcsinálni. Én ugyanúgy megválogatom a munkáltatóimat mint ők engem. Minden elkészült website layout-ra úgy tekintek mint egy képzőművészeti alkotásra. Fontosak nekem.

  Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.
  – József Attila: Ne légy szeles ...

  Köszönöm a figyelmet.

  E-mail címem: websitelayout@citromail.hu

  Csak a kéretlen levelek miatt használok ingyenes e-mail címet. Privát üzenetekre is válaszolok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd