PHP legjobb adatbázis

PHP legjobb adatbázis
2012-07-31T13:26:30+02:00
2012-07-31T14:02:04+02:00
2022-10-24T21:42:11+02:00
 • DBF-t mysql-be navicattal kezdtem el csinálni és szerintem azzal is fogom végig tolni! :)
  Most bajban vagyok ,hogy mit fogadjak el válasznak De DJ_Tacee-t választom mert az sqLite-t most próbáltam ki és az is bevált!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem a PHP mellé a legjobb a MySQL.
  Gyors is meg ingyenes is meg egyszerű is használni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyjából mindegy melyiket választod. Ha elment DBF-el akkor tuti nem annyi adat amivel egy modern DB-motor nem bírna megbírkózni. A fórumon MySQL az amiben tapasztalatom szerint a legtöbb kérdést teszik fel, érdemes lenne megpróbálnod. Konvertálni pedig lehet, én pár évvel ezelőtt paradox adatbázist húztam át mysql-be, ne kérdezd milyen programmal, nem emlékszem, de szerintem Google segít ahogy akkor nekem is. De ha fájl alapúnál akarsz maradni ott az SQLite, nekem az is bevált.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • SQL nem egy "adatbazis", hanem, mint ahogy azt a neve is jelzi, egy lekerdezo nyelv, bizonyos ABKR-eket tudsz hasznalni vele.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv. Pár napja kaptam a munkát, hogy dbf fájlokból kellene keresnem. Itt adódott a probléma, hogy a php nem akarja használni a dbf függvényeket. Több helyen is írták, hogy ne vacakoljak vele inkább írjam át sql-be és akkro csudi jó lesz. Nos én is ezen az állás ponton vagyok, mert ezt a keresést egyszerre többen is használják, plusz 50-60 robot. Szóval egy régi text alapú "adatbázis" nem hiszem, hogy bírná, de az sql-ben sem vagyok biztos. Van valami jobb adatbázis erre, vagy az sql a legjobb?
  Előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd