Programtervező Informatikus?

Programtervező Informatikus?
2012-06-30T17:57:05+02:00
2012-07-01T20:48:34+02:00
2022-10-25T04:42:02+02:00
 • Jobb helyeken a munkahely tesz ajánlatot, első körben meg is kérdezheted őket. Második körben mondj nekik 250-et, és harmadik körben majd úgyis kiderül, igazából tudnak és akarnak-e normálisan embert fizetni, vagy sem. (Újabban jó nevű cégek is eléggé le vannak "szakadva".)

  Ja, és mielőtt legközelebb újra ilyen görcsösen tennél fel kérdést, figyelj rá, hogy legyen elég alkohol a véredben
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • és és már vasárnap van és szerintem és mások szerint is tarts egy kis szünetet a gondolkodásban és és igyál valamit mert kiszáradsz és kérdezd meg a többieket, hogy ők mennyit keresnek és és kérdezd meg az eltöltött munkaévek számát is
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért nem kérdezed meg ott a főállású kollégákat akik már régebb óta ott vannak?

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • **G**-hez hasonlóan én is azt mondanám, hogy annyit, amennyiért szívesen végzed a munkát.
  Egy másik dolog, amit érdemes fontolóra venned, hogy milyen távon tervezel a céggel. Ha hosszúra és eddig elégedettek voltak Veled, akkor nem érdemes elsőre kiugróan sokat kérned, hanem majd folyamatosan emelteted a béred. A magas fizetéshez magas elvárások is társulnak. Másik hátulütője, hogyha erősen túlbecsülöd magad, akkor elég alacsony összeget mondhatnak, hogy alku esetén se járjanak rosszul.
  Személy szerint olyan 200-225 körüli összeget mondanék. Ezzel is 25-36%kal keresel majd jobban mint eddig. Gyakornoki fizuhoz képest ez egy reális pályakezdő bér. Fél év múlva pedig mehetsz emelésért, ha meg vagy magaddal, meg a munkáltatóid is elégedve Veled.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Annyit kérj, amennyiért szívesen végzed azt a munkát és tényleg reális az adott körülményekhez képest.
  Ha tudod hogy a munkád és te érsz annyit, amennyit kérsz és ők sokkal kevesebbet akarnak, akkor csak "lehúztak" volna és nem boldogan dolgoznál ott. Ha nem muszáj ilyenbe nem ugranék bele.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • No offense, de tényleg.
  A neten alapból kerülöm az ilyen helyesírású(tagolatlan mondatok, stb) hírdetéseket is, de hogy egy elvileg tanult, diplomás IT szakterületen mozgó ember így irjon...
  Szerintem ha egy hasonlóan "átgondolt" mondatszerkezetű emailt kapnék egy állásra jelentkezőtől, nem sok esélyt kapna(igen, le lehet oltani hogy előítélet).
  Csak egy jótanács: tényleg próbálj meg jobban odafigyelni az előttem említett dolgokra, hasznodra fog válni.

  Egyébként a kérdésedre válaszolva: kérhetsz 300k-t, max majd megmondják hogy mennyire gondoltak/mennyit szánnak rád(esélyes a 250k körüli).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello,kerjel mondjuk 300 ezeret es legkozelebb hasz
  nalj kozpontozast mert igy kozpontozas nelkul ugyanolyan nehezen olvashato lesz az egesz mint ez a mint ez a total osszevissza szoveg amit eppen most irok itt! <sarcasm off>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,idén végeztem Eltén mint programtervező informatikus!
  És munkám volt egy nagy vállalatnál,és meg is kaptam az állást ott vagyis maradhatok ott "Navigó" és Pénteken kaptam egy levelet,hogy fáradjak be céghez és alá kell írjam a szerződést,és azt írják,hogy fizetés megegyezéssel mennyit kérjek hétfőn kell be menjek már péntek óta gondolkozom,hogy mennyit kérjek!
  Munkakör fejlesztés c++ java c,c sharp és 3d modellezés lenne a munkám
  eddig is ezeket csináltam ott amikor az iskola ki utalt a céghez! akkor 160ezret kaptam mennyit kérjek így????Pest
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd