PHP Auto DJ sofware
2012-06-12T20:47:56+02:00
2012-06-13T10:37:26+02:00
2022-07-24T01:02:20+02:00
 • Szia Borni!

  Born i..még születőben lehetsz :) látom már taultál szakszavakat icecast ,meg ilyesmi, amugy ez nem volt rossz szó :). Icecastot felkonfolod normálisan playlist fájlból ha cliens oldalon hozzá van rendelve egy lejátszó, alapból azzal nyitja meg, nem kell ehhez neked egy percet se kódolni, mivel már csináltam, tudom. Csinálsz egy playlist fájlt és azt tolod icecast keresztül, ha liveactet akarsz bele, tehát dj radio, keverő mögötte ilyesmi, akkor az is lehetséges, linux alol is freeware is internet dj consolenak hijjak. Ajánlom, hogy rakd fel hozzá az xwax nevű csodascratchert jacken keresztül tehát egy jackservert is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt nem PHP-vel kell megvalósítani, az alap koncepciód hibás. PHP-vel maximum egy folyamatot indíthatsz vagy állíthatsz meg, arra tökéletesen alkalmas. Mi akadálya van annak hogy pl exec() el elindítsd a megfelelő szolgáltatást? Persze hogy neked mi az a program ami kielégíti igényeid az kérdéses, de szerintem pont az általad felsoroltak (shoutcast, icecast) a megfelelő, utóbbi nem ingyenes? És ha igen akkor miért nem azt használod? Nem kell feltalálni a spanyolviaszt. Abból hogy PHP-val akarnád megcsinálni le is esett hogy sok lövésed nincs hozzá, egy audio stream programot nulláról megiratni pedig nem filléres móka lenne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • T. Galovics!

  Nagyon sok pénzem nincs rá, és nem is kérem hogy ingyen írja meg valaki. De ha mint a kisgyereknek fogja a kezem a programozás során, és vezet, elmagyaráz dolgokat....végül is hogy vezessen a kódírás során, akkor megírom én.

  Csak Php daemont még nem készítettem soha, és se portnyitással, se egy port figyelésével nem foglalkoztam PHP-ben. Sőt adatfolyamont (streamet se készítettem még soha benne)

  Ha viszont túl bonyolult, és nekem nem menne, akkor ha valaki egy ésszerű árajánlatot tesz akkor az még talán tudom is fizetni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hat megirni nem fogja senki helyetted ingyen, erre ne is nagyon szamits. Mennyi a penzugyi kereted ra?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Lehet hogy hülye kérdés, a következőre lenne szükségem.

  Olyan PHP kódra, amit ha megnyitok a böngészőben www.valamilyennev.hu oldalt akkor azon nyit egy új kapu/portot (pl www.valamilyennev.hu:8892 amin egy audio streamet amit bármilyen pl windwos média pláyer, vagy bsplayer, illetve winamp-al hallgatni lehet. Mintha egy soutcast serveren vagy icecast serveren Auto Dj futna. MAjd ha az oldalt becsukom, akkor a folyamat tovább folyatódna. (Gondolom ehhez php daemont kell írni, ami nem megy. )

  Amire még figyelnie kellene ennek a kódnak az az, hogy itthonról ha haza értem akkor a webrádiós programommal fel tudjak lépni ugyan ide, és a futó streamot az itthonról küldöttre cserélje, majd ha az élő műsort befejeztem, akkor automatikusan újra a saját streamját játsza le. A streamhoz az mp3 fileket pedig a serveren lévő könyvtárból venné.

  Ha így bonyolult volt a leírás akkor rövidebben így néz ki.
  Egy olyan kód kell, ami egyben egy soutcast rádió server, és egy autó dj is egyben.

  Aki tud segítsen.

  Uti: Nem akarok sem soutcast sem icecast rádió servert bérelni, inkább egy saját kódot írni, ha valaki segít benne.

  Előre is köszönöm asegítséget
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd