Egy eclipse vs. több Eclipse

Egy eclipse vs. több Eclipse
2012-06-10T09:21:17+02:00
2012-06-10T22:54:48+02:00
2022-10-25T06:20:34+02:00
 • Én úgy tudom a plugineket függetlenül attól mind betölti, hogy melyiket használod.

  De ne ez legyen a fő tényező, élesen elkülönülő dolgokra szerintem jó ha külön Eclipse van, szóval pl. Java, C/C++ külön, de Java és Java EE lehet egyben, aztán projektenként eltérő perspektíva. Persze ez csak az én véleményem, nyilván pl. az érdekes kérdés, ha mondjuk 1 fejlesztésnek van egy Java EE meg egy Android része is, vagy C-s library-ket használ az Androidos projekt, stb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mindkét megoldást kipróbáltam már.
  Nekem szimpatikusabb volt, amikor a külön területek külön Eclipe példányt kaptak az adott területhez szükséges beállításokkal és pluginokkal. Egyébként a "Link source" opció segítségével, így is megoldható a közös kódbázis, ha esetleg szükség van ilyesmire.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Hogy érdemesebb használni az Eclipse-et? Ha több területen is próbálkozom a fejlesztéssel (Java desktop, Java EE, HTML, C/C++, Android), akkor kb mindegyik területnek külön Eclipse-t feltenni és a célnak megfelelő használni, vagy egy Eclipse-be installálni az összes plugint, gondolván, hogy úgy is csak azt tölti be, amire szükség van, és esetleg külön workspace-ekkel elválasztani az egyes teröleteket?
  Köszi előre is a hozzászólásokat!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd