Java Képkezelés probléma, sürgős!
2012-04-25T20:26:14+02:00
2012-04-26T07:00:16+02:00
2022-07-24T02:57:22+02:00
 • Táblához a DefaultTableModel használod?
  pl.

  DefaultTableModel model = new DefaultTableModel(); JTable table = new JTable(model); // Létrehozunk 2 oszlopot model.addColumn("Col1"); model.addColumn("Col2"); // letrehozza az 1. sort model.insertRow(0, new Object[]{"r1"}); // Insert ami valik az 1. sorra model.insertRow(0, new Object[]{"r2"}); // Insert 2.-dik lesz int p = 2; model.insertRow(p, new Object[]{"r3"}); // Insert ami 2.dik lesz int r = 1; model.insertRow(r, new Object[]{"r4"}); //az uj sor 2.dik jon majd // Insert ami 2.-dik lesz r = 1; model.insertRow(r+1, new Object[]{"r5"}); //az uj sor 3.dik jon majd // uj append model.insertRow(model.getRowCount(), new Object[]{"r5"});

  Logikáját kell megérteni.

  A memory leak szerintem a gabarage miatt van.Törli.Állítsad be változót, tömböt hogy ne törölje az automatikus garbarage.
  Látom az OpenCV nem tetszik neked.Szóval ez így elég lassú lesz.:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ide nem tudom feltenni mert nagyon sok, de elküldöm bárkinek aki foglalkozna vele. Előre is köszönöm! Írtam pü-t neked!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kód nélkül elég nehéz lesz..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Fejlesztek most egy programot, GUI-t, aminek a következő a feladata: Sorozatosan beolvas egymás utáni képkockákat, azokon elvégez egy műveletet majd eltárol értékeket, minden képkockáról. Konkrétan: Első képen felveszem a szem helyét ( a kép egy emberi arc ), a következő képen pedig számítást végzek az első képen felvett területhez képest +- X pixellel eltolva. Megkeresi a legkisebb különbséget és az lesz a szem új helye. Ami a problémám: Kb 100 képet tudok beolvasni, utána memory leak keletkezik. Már próbáltam mindent, a Jpanelről eltávolítani a képeket mert ugye élő referencia miatt nem törli őket, de semmi..a probléma megmarad. Nekem több ezer képet kellene beolvastatnom így ez elég ngy gond...
  A másik hiba a táblázattal van. Már próbáltam mindenhogy feltölteni de midnig duplán vagy van, hogy triplán tölti az adatokat. Egyszerűen semmi értelme az egésznek...ha 2 képen végzem el ezt, akkor feltölti szépen a táblázat első sorát. Ha már sorozatba rendezem ( for ciklus vagy while ) akkor viszont duplázza vagy triplázza a sorokat, azaz ha pl 5x végzem el, akkor 10 sort tölt fel 5 helyett.

  Valaki esetleg tud segíteni? Egyébként ha valaki komolyabban segítene megoldani ezt a problémát, akár fizetnék is érte nert nagyon fontos számomra a feladat. Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd