Gyakorlott OpenCart fejlesztőt keresek
2012-04-05T22:20:36+02:00
2012-05-01T16:24:40+02:00
2022-07-24T02:47:19+02:00
 • A mai napig sem érkezett egy jelentkezés sem. :(

  Jelenleg lenne sitebuild munka OpenCart-ra (1.4.9.6). Aki ügyes sitebuilder annak nem lesz gondja vele, alapban MVC a rendszer és szerintem nagyon könnyen formázható. Időhiány miatt kellene egy lehetőleg számlaképes beugró sitebuilder, azonnali kezdéssel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A hirdetésben leírt két feladatra megvan az ember (bár nem innen jelentkezett). Továbbra is lehet jelentkezni ha érdekel valakit, meglepő hogy eddig egy darab üzenet sem volt...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megbízható partnert keresek aki hosszú távon segítene projektjeink fejlesztésében. OpenCart 1.4.9.6 és 1.5.1.3 ismeret szükséges. Ismerd az OpenCart rendszert (MVC), írj megbízható, támadás-védett PHP kódot, a generált forrás valid legyen és az oldal a lehetőségek szerint maximálisan kompatibilis az elterjedt böngészőkkel. Jelenleg túlterheltség miatt kell egy ember "azonnali" munkakezdéssel. Fizetés megegyezés szerint, lehetőleg projekt alapon. Számlaképesség előny de nem feltétel. Titoktartási nyilatkozat elfogadása szükséges. Az első feladat egy új termék-lista elkészítése lenne, teljesen más koncepciókkal mint az eredeti (plusz mezők megjelenítése, nem szükségesek eltüntetése a kódból, adatbázis-kérések optimalizálása). A második feladat egy egyedi XLS import, erre egy jól használható PHP osztályt adunk, az alkalmazás-logikát és adatbázis-kapcsolatot kell elkészíteni.

  A munka jellege távmunka, de ha zalaegerszegi vagy környéki vagy, tudok biztosítani irodahelyiséget, számítógépet, kávét amennyit szeretnél és munka utánra akár egy hideg sört is. :)

  Jelentkezni az imre pont laszlo kukac matrixonline pont hu e-mail címen lehet.

  A dolog sürgős, ha kérdés van itt is válaszolok.
  Referenciákat szeretnék látni hogy meggyőződhessem róla megy a dolog.
  Hibának helye nincs, legalábbis a lehetőségeinkhez mérten próbáljuk elkerülni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd