PHP5 => C#
2012-03-14T21:08:46+01:00
2012-03-15T09:17:49+01:00
2022-07-24T04:47:20+02:00
 • A fantáziám nem ez indította be mivel vállalkozó vagyok, de régóta nézegetek mit lenne érdemes még betenni az agyba. Sok gondolkodás után ez mellett döntöttem. Ez a tanfolyam jónak túnik, nagyjából arról szól ami engem érdekel. Köszönöm a javaslatot!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 10264 - Developing Web Applications with Microsoft Visual Studio 2010

  De van rá számtalan könyv. Elég naív az elképzelésed, hogy valaki megmondja neked a másik környezetben a szokottakat hogy is kell implementálni, mert a PHP csak egy script nyelv, a .NET egy környezet és bőséges framework. Nem váletlen, hogy a programozói is 4-5x jobban meg vannak fizetve. Gondolom a fantáziádat is ez indította be. Szerintem érdemes elkezdeni a C# és .NET környezet elsajátításával, aztán a web-es framework, mert különben te is azok közé fogsz tartozni, akinek a kódja után kell pl nekem dolgoznom...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Most kezdtem ismerkedni sok év PHP/MySQL kombináció után a C# nyelvvel, szeretném elkészíteni egy meglévő rendszerem ASP.NET verzióját, tanulás céljából. Elsőnek csak alap funkciókat, semmi extra, felhasználó beléptetés, userek kezelése (lapozós listázás, tétel szerkesztése), aztán kapcsolótáblával jogosultságok ellenőrzése, ilyesmi. A cuccok megvannak PHP-ban, az adatbázisban semmi extra, simán portolható. Szóval olyan ember segítsége kellene aki jártas mind a kettő technológiában és tudna nekem segíteni hogyan építsem fel a dolgaim. Nem ingyen kérem, egyelőre a tanulás meggyorsítását segítené nekem. A lényeg, hogy ami eddig PHP alapon futott az most VisualStudio-ban fog készülni Microsoft alapokon. Mivel programozó vagyok csak a technológia új, elkél a segítség. Keress és megegyezünk, de kérlek ne itt írj vagy privátban hanem szigorúan emailben ide: imre pont laszlo kukac q-web pont hu. Szeretnék valami "bizonyítékot" is arra hogy mindkét területen jártas vagy, pár mondatban írhatnál az eddigi munkáidról, stb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd