Ingyenes tárhely, ahol MP3-t is tárolhatok?

Ingyenes tárhely, ahol MP3-t is tárolhatok?
2012-03-09T09:46:48+01:00
2012-03-09T15:36:15+01:00
2022-10-25T12:30:34+02:00
 • Szerintem a Dropbox szabályzata is tiltja, hogy a public folderedbe jogvédett anyagot tegyél, bár most nincs előttem a szabályzatuk. Az más kérdés, hogy lehet nem veszik észre, ha nem megy rá feltűnően sok kérés...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nehogy azt vedd észre hogy a jogvédők vannak a házadba házkutatási paranccsal és viszik a gépedet.
  Ne aggódj.Téged is.

  Nincs ilyen.És szerintem kár is próbálkozni vele.Te jársz rosszul:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • dropbox?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tudom, hogy jogsértő (még akkor is, ha olyan zenékről van szó, amit a boltban nem is kapni), de gondoltam hátha tud valaki olyan tárhelyet, ahol nem foglalkoznak a tartalommal :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1) Ha legális, nem jogvédett MP3 zenéket töltesz fel (például saját szerzeményű dalok esetén), akkor nem törölheti le a tárhelyszolgáltató, hiszen a saját tárhelyeddel azt csinálsz, amit akarsz. Ez esetben vedd fel a contact-ot ezzel az X10-zel (mondjuk dobj nekik egy mail-t), és közöld, hogy jogtiszta MP3 tartalmat osztasz meg.

  2) Ha pedig jogsértő a feltöltött tartalom, akkor joggal törlik, és törölni is fogják (vagy kitiltanak). És ilyet nem csak az X10 fog csinálni, hanem az összes ingyenes tárhely-szolgáltató. Vagyis nem lehet olyat ajánlani, aki nem foglalkozik a tartalommal, és még ingyenes is (vagy legalábbis én nem tudok ilyet mondani, de hátha más okosabb lesz).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van kb. 100-150 db MP3 fájlom (max. 2 GB), amit szeretnék megosztani kb. 10-15 emberrel (egyszerre max. 1-4 ember töltené őket) a kis weboldalamon mégpedig úgy, hogy feltöltöm a zenéket, csinálok belőlük egy playlistet és ha valaki meg akarja hallgatni a jelenlegi playlistet, akkor csak azt a m3u fájlt kell, hogy megnyissa a lejátszójában.

  Tud valaki olyan ingyenes tárhelyet, ahonnan nem törölnek, ha feltöltök kb. 2 GB-nyi MP3 fájlt? Az x10.mx-en próbáltam, de letiltottak.

  Köszönöm előre is!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd