Adathalász/hamisított a webhelyem... miért?
2012-03-08T17:23:26+01:00
2012-03-14T15:40:01+01:00
2022-07-24T04:52:22+02:00
 • Lassan egy hete le van zárva és még mindig azt írja rá :-/

  De az a vicc, hogy a www.valami.hu-ra írja ki csak, a http://valami.hu-ra meg nem... mi a franc baja van? Firefox is és Chrome is szórakozik velem... már kezd a tököm tele lenni ezzel...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát akkor majd meglátjuk... :-/

  Köszi szépen a tanácsot, remélem összejön! :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Ha így utólag csinálnám ezt meg, szerinted megszűnne ez az adathalászat jelzés?"


  Fogalmam sincs. Puding próbája az evés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megoldottam, de azért köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És ha igen, kérhetnék segítséget, hogyan kellene megoldani? Sose volt még dolgom a .htpasswd fájllal :-/ előzmény


  htpasswd file
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha így utólag csinálnám ezt meg, szerinted megszűnne ez az adathalászat jelzés?

  És ha igen, kérhetnék segítséget, hogyan kellene megoldani? Sose volt még dolgom a .htpasswd fájllal :-/
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát én úgy szoktam volt kivédeni, hogy a Google és más keresők ne indexeljék be az oldalt amíg a fejlesztés tart, hogy egyszerűen egy .htpasswd-t teszek rá, amihez a hozzáféréseket kiosztok mindenkinek, aki illetékes (mindenkinek egyedit). Így a keresők nem tudják se indexelni, se analizálni azt, ergo nem válik a site bannolttá. És szerintem sokkal egyszerűbb is megoldani, mint külön leprogramozva azt. Ja, és én a Google JS kódját nem szoktam bele tenni a fejlesztés idejére, csak a publikus teszt időszaktól kezdve (attól a pillanattól kezdve, amikortól már nem kell a .htpasswd). Nekem így nem szokott volt gondom lenni vele...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Remélem igazad lesz... csak a végén nehogy az legyen, hogy a még működőre is adathalászatot dobjon fel, mert nem tudom mit csinálok...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem akkor el fog múlni. Csak valami ideiglenes false positive. Adj neki kis időt
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megnéztem és semmi furcsát nem találtam :-/

  A szerver pedig a newhosting.hu, nem hinném, hogy azzal lenne a baj :-/

  Már teljesen kikészít... az a vicc, hogy csak a www.oldalam.hu-ra dobja fel, a http://oldalam.hu-ra már nem... normális ez?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én a helyedben azért FireBug-gal megnézném, hogy pontosan mi töltődik be, és tényleg azok-e (pl a scriptek, de minden NET kérés számít) amiket Te szeretnél? Lehet, hogy a tárhelyszerver tesz bele valamit, lehet, hogy Te felejtettél el valamit.
  Aztán az is lehet, hogy a szerveren valaki támadó kódot helyezett el egy másik oldalon, és erre a szerver IP-jét tiltólistára helyezték. (Ez lehet, hogy hülyeség, nem tudom, hogy milyen az a lista, szervert vagy weboldalt azonosít, de lehetséges megoldás ez is)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Csináltam már pár weblapot, de egyszer sem történt ilyen velem...

  A firefox és a chrome is azt írja a weblapomra, hogy adathalász az oldal...

  Az ég világon semmi sincs még ezen az oldalon... normális ez?

  Úgy csináltam, hogy mivel egyelőre nem szeretném azt, hogy a felhasználók böngészhessék az oldalt, csináltam egy karbantartás felületet, tehát akármelyik lapot nyitnák meg, mindig a karbantartas.php-re dobna vissza. Ennek a tartalma pedig csak egy üdvözlő és tájékoztató szöveg, meg egy form, hogy én és akinek engedélyezve van, be tudjon lépni és tudjon munkálkodni. A domain és a tárhely friss (hátha jelent valamit ez is).

  Ekkor erre a karbantartas.php-re írta ki, hogy adathalász... gondoltam a form miatt van. Hát elrejtettem... így se volt jó. Akkor gondoltam az a baj, hogy átirányít egyből... megoldottam, hogy másképp működjön a dolog és pár napig oké is volt. Aztán most meg ismét kiírja... már jeleztem is a googlenak, hogy nem adathalász az oldal és kopjanak már le rólam... semmi reagálás. (rányomtam, hogy nem adathalász és ekkor előadott egy formot a google és az ellenőrző kód és megjegyzés beírása után elment nekik az értesítés). ezt eljátszottam párszor, meg ismerős is.

  Ja igen... azóta megint javítottam, hogy a form nem jelenik meg, egy szövegre kattintva jön elő, mégpedig ajax segítségével töltödik be ha ráklikkel az illető. Szóval alapból form se töltődik már be... de akkor mégis mi baja van?

  Van pár js fájl (js meg jquery) valamint css is betöltve, amit más weblapon is használok és ott nincs baja... Továbbá vannak meta tagok (title, keywords, description) meg Google analytics js kód is.

  Valakinek van ötlete, hogy mi baja van? Mit lehet ez ellen tenni?

  Előre is köszönöm!

  Ui.: természetesen nézelődtem ezzel kapcsolatban, hogy előfordulhat, hogy valami támadás ért, felesleges és gyanús js kód lehet valahol, de az oldal ismeretlen, teljesen új szóval ez ki van zárva... (és persze nézelődtem is a fájlokban, nem tűnt fel semmi ilyesmi)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd