Felhő vagy VPS
2012-01-03T13:11:57+01:00
2012-01-28T10:26:44+01:00
2022-07-24T06:37:22+02:00
 • Több kérdés is fölmerül bennem a felhővel kapcsolatban.

  1.Egy hagyományos php webapplikáció futtatása is lehetséges a felhőben? Tehát a felhőt föl lehet fogni egy korszerűbb webhostingnak?

  2.Ha a webapp futtatása lehetséges a felhőben, jelent-e valamilyen előnyt, hogy egy Google felhőben fut, nem egy magyar szolgáltatónál? Elképzelhető, hogy sokkal gyorsabb a webapp elérése mondjuk Amerikából, ha a Google felhőjében fut, mintha egy itthoni webhostingon?

  Egyelőre ennyi, de jövök még
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez kétségtelenül igaz...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv! Személy szerint a Google Cloud ját használom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve! Egy alap kvótáig ingyenes. Ilyenek, meg hogy lejárat meg nem megy, fel sem merülnek. :) Én Java+Eclipse GAE plugin al tolom,de a Python is jó alternatívának mutatkozik szvsz.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak éppen üzemeltesd, nézegesd a logokat, foltozgasd szoftveresen, cserélgesd a hardvereket, légy ott hétvégén is ha baj van, stb, stb.
  Sokkal egyszerűbb fellőni egy felhőbe, ha ott tényleg rendelkezésre áll folyamatosan az összes megrendelt erőforrás. A többi meg legyen a szolgáltató gondja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valóban. Ha sok pénz múlik rajta, akkor nem nagy beruházás 2 szerver plusz a hely nekik. Nem függ semmitől és senkitől.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tényleg? Ezért beregisztráltál? Itt nem szeretik ha valaki saját magát sztárolja!
  Magad alatt vágod a fát, úgy jársz mint az olé informatika. Puff neki, öngól.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Felhő alapú megoldásokhoz a Rendszerinformatikát tudnám ajánlani Rendszerinformatika, az IT Flotta
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi, körülnézek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha már annyira fontos a rendelkezésreállás, akkor miért nem (két) dedikált server?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én a herokuról sok jót hallottam, bár még nem próbáltam, az én pénztárcámnak drága, de ha ennyi pénz múlik rajta, akkor gondolom megéri

  Cloud Application Platform

  De ott van még az Amazon AWS, és az Azure, ha körül akarsz nézni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  Ha valaki tudna ajánlani egy normális felhőalapú szolgáltatást vagy vps-t azt nagyon megköszönném.
  Jelenleg a cloud.hu -nál csináltam egy szervert de két hónap alatt annyi gond volt a szolgáltatással, hogy muszáj mást keresnem.
  A legjobb az lenne ha nem is magyar szolgáltató lenne hanem német vagy holland vagy valami egyéb európai mert a magyar szolgáltatók .... inkább hagyjuk.
  Olyan honlapokat üzemeltetek a szerveren amiknél nem fordulhat elő olyan hogy nem lehet elérni valamiért az oldalt vagy lassú lenne mert az az ügyfeleknek nagyon sok pénz kiesést eredményezne. Na meg persze engem is lejárat, mint ahogy a cloud.hu is tette már második alkalommal 2 hónap alatt.
  Ha valaki ismer egy tényleg normális szolgáltatót akivel nincsenek problémák akkor azt nagyon megköszönném ha megosztaná velem.
  A legjobb az lenne ha felhő alapú szolgáltatás lenne mert több szervert is csinálnom kell, de végszükség esetén most a VPS is megteszi, csak tuti legyen.
  Előre is köszönöm a segítséget.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd