Év végi üdvőzlőlapok - kizárólag kódereknek
2011-11-22T16:31:54+01:00
2011-11-28T14:03:46+01:00
2022-07-24T08:21:16+02:00
 • Meg ettél, ittál (elmentél a boltba kajáért, előtte egy másik boltba étkészletért), valahova behordtad az összes cuccod (építettél egy házat). Esetleg még barátnőt is szereztél, hogy stressz mentesen tudj dolgozni (idő, pénz), majd utána elküldted vásárolni, hogy csöndben tudj dolgozni (pénz).
  Csoda, hogy miután évekbe és sok millió Forintba került létrehozni ezt a pár papírdarabot mégis csak 3200 Ft-ért árulják :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez az üzlet. Ha szeretnéd csináld meg.

  Persze azt ne is számold, hogy közben foglalkoztál vele (idő), használtad a nyomtatót (amortizáció), elmentél az ápiszba papírért (idő, pénz), befizetted az áfát, iparűzési adót (pénz), használtad a számítógéped, befűtötted a helységet, hirdetted, megvetted, elkészítetted a honlapod, közben nem mással foglalkoztál, amivel esetleg biztosabb pénzt kereshettél volna stb.

  Amúgy mind a 4-et magkapod 14 dolcsiért, bár ez gondolom nem vigasztal
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem irdatlan sok érte az a 14$.
  3200FT egy papírért pár betűvel?
  Veszek kb 10ft-ért ilyen vastag papírt, berakom az írógépbe (csak, hogy meglegyen a dombornyomás), pár perc alatt ráírom amit kell és kb 100ft-ból megvan a posta is. 14$-ból csinálok és kipostázok 30-at, nem 1-et, mert ha jól értem az ár 1 db-ra vonatkozik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól nézted. Írják is, hogy Python, Ruby, PHP és Javascript nyelven van.

  A Pythonos kód ráadásul nem is hatékony - az a dict() konstruktor teljesen felesleges, amikor egyből írhatná az elemeket kapcsos zárójelbe, egyenlőségjel helyett kettősponttal*. Hát égeti magát ilyennel egy tisztességes kóder?

  szerk: *mondjuk az is igaz, hogy akkor a kulcsokat idézőjelbe kellett volna rakni. Na mindegy.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha lenne c++-os... Vagy én néztem rossz helyen?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd