1db flash játék actionscript3
2011-11-22T13:04:45+01:00
2011-11-25T09:34:50+01:00
2022-07-24T08:31:15+02:00
 • Nézzük a dolog másik oldalát a "havi 560K nettónak". Én jelenleg bejelentve dolgozom, jóval kevesebbért. Nettóban kicsit kevesebb mint a feléért. Viszont nekem van egy munkaszerződésem, amely alapján eltöltök napi 8 órát a melóhelyemen, és megkapom a fizetést. Tökmind1 hogy csúszok-e vagy sem, továbbmegyek - tök mind1 hogy dolgozok-e vagy sem - amíg ezt a főnökeim elnézik, addig a napig kötelesek kifizetni nekem a teljes összeget, a kirúgásom napjával bezárólag. Ezzel szemben te ajánlasz egy projectmunkát, ami egyrészt vagy ki lesz fizetve _a végén_ vagy sem (munkaügyi bíróságon biztos nyertes vagyok, szerződés alapján polgári bíróságon ez korántsem biztos), előre meg kell becsülnöm hogy hány nap (óra) lesz, ha sokat mondok adod másnak, végső soron általában az kapja meg a melót, aki alulbecsli az időt. Vagyis - még akkor is, semmit se variálsz félkész állapotnál, mondván hogy "de ez alap, hogy ezt is tudja, azért nem volt leírva" - ez nem 20, hanem mondjuk 35 munkanap lesz az előre kialkudott 560eFt-ért, ami közel sem nettó, hanem éppen hogy bruttó + munkáltatói járulékok, ha ki akarod magadnak adni fizetésként, vagyis valójában nettó 253eFt, mint azt lentebb írták. Vagyis nem 20, hanem 35 napra, nem 8, hanem napi 10 órával. Hoppá - máris kevesebbet keresnék, mintha csak bent ülök 8 órát, és éppen annyit dolgozok, amennyit éppen muszáj ahhoz, hogy ne rúgjanak ki?

  Nem öregem, ez így nem működik. Projectmunkánál alap, hogy minimum dupla órabér+áfát fizess mint egy alkalmazott bruttó órabére. Teljesen reális a napi 40eFt+ÁFA, figyelembe véve a fizetés "kutya vacsorája" jellegét. Lehet madarakat keresni, de flashhez meg 3D-hez pont kevesen értenek olyan szinten mint ahogy neked kellene, hogy találj is madarat. Ha ez nem tetszik, vedd fel alkalmazottnak, határozott időre, 2-3 hónapra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem hagyd. Kemény lehet úgy élni, hogy mindig azt lesi valaki, hogy másnak mennyi van és miből és hogyhogy... vannak emberek, akiknek ez a hobbijuk. Ilyen közegben nőttek fel, vagy nem tudom miért, de szvsz az ő idegeik mennek majd rá először, addig meg nem nagyon lehet velük mit csinálni.

  Látod, ha Tökömfalván a napszámos napi 300-ért kicsempézi a budit, akkor nehogy más többet merjen kérni, mert milyenazmár.

  De nincs ezzel semmi baj, ha talál olyat akivel meg tud egyezni, akkor csinálja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 3500ft/óra nettó-ra az jönne ki, hogy havi 560 000Ft nettó fizetésed lenne minimum

  Szeretem ezt a gondolkodást.
  Akkor szerinted a reális az mi lenne?
  Átlag 200 000-es havi fizetés = 10000 Ft/nap vagy ha úgy jobban tetszik akkor 1250 Ft-os órabér... és akkor még esetleg adózzak is belőle.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szerintem jobb, ha megállapodnak egy jó 300ezerben, adómentesen

  amiről az APEH nem tud, az nem fáj neki
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De ha ezt nem mint alkalmazottnak fizeteskent adod oda, hanem leszamlazza neked, brutto 400ezer forint, azaz netto 253 ezer Ft fizetesnek felel meg ez az osszeg. Az mar azert annyira nem irrealis.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kiszámoltam... 3500ft/óra nettó-ra az jönne ki, hogy havi 560 000Ft nettó fizetésed lenne minimum! (20 napra... ) Mutass nekem valami olyan meló helyet a szakmában, ahol ezt nettó megkapod az országban...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jah egy tanács, aztán tényleg takarodok... Jobban jössz ki hosszú távon, ha koordinátorként gondolsz magadra, és nem "főnökként". A munkás meg itt jelen esetben az, aki csinál valamit, szal lazíts.

  // Cica, nem érek most rá, majd este.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Micsoda? Írj már valami konkrétat... áááá... látszik, hogy nőből vagy...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem neked számoltam, hanem annak, aki csinálja. Amúgy sztem flashnél, pláne 3D-ben az is erősen alulárazott.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem küldtem, de szóltam itt, hogy kösz, részemről tárgytalan.. mert időközben úgy döntöttem.

  Egyébként nem konkrétumokra gondoltam, mert ugye üzleti titok, csak annyira hogy kösz jól vagyunk, megy minden frankón, vagy befuccsoltunk, vagy ilyesmi.

  Jah tényleg off, bocs.:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem küldtél nekem amit kértem, de ez itt és most off topics .. :-p .. Ott volt olyanom amúgy aki csak úgy lelépett... Igazából ezt is olyan cégtől kapnám... Most 10 játékuk lenne, aztán havonta néhány... Csak ők azt felejtették el velem közölni, hogy 3d-s játékról van szó...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De miből számoltál nekem 3500-öt? A 40-ből, vagy az 50-ből? Szerinted fog ilyenért bárki is 500 000ft-tot fizetni a munkásnak?

  Pedig lesz aki megcsinálja és jól..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amúgy mi a helyzet a heti 30 oldalas projekttel? Irigykedjek már egy kicsit, hogy kimaradtam az évszázad bizniszéből:))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ki az aki napi 10 órát fog nekem dolgozni, ha kiadom neki otthonra a melót?


  Aki pont ráér, gyorsan kell neki a pénz, munkamániás vagy valami. Én csináltam már olyat, aki otthon dolgozik többnyire jóval többet dolgozik mint aki beül munkahelyre. Ha másért nem azért, mert egy csomó olyan feladatot is ellát, amire a bentülős dolgoknál van más.

  Hogyhogy mire? Erre. Ha nem tudod kifizetni, ne akard megvenni, de ezt már átbeszéltük párszor veled. Is. ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, van benne valami. Mármint a szakasos kifizetésben. De igazából ennél a fickónál is úgy volt... Lett volna... Elkezdte a munkát, pénzt is kapott.. stb...

  Te mire számoltál napi 10 órát? Ki az aki napi 10 órát fog nekem dolgozni, ha kiadom neki otthonra a melót? Majd gondolod... persze... De komolyan mire?

  Nem etiópia, hanem Magyarország... Elhiszem, hogy németben, vagy angolában 6-10e ft/óra az alja, de ez Magyarország... ...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az napi 10 órával számolva 3500.. nem sok. Tudom, szerinted az, és etiópia, meg szabolcs, meg izé, de a valóság meg a valóság.
  Egy AS programozó nem kapásember, főleg ha jó. És kevés van belőlük. Viszonylag.

  Egyébként szerintem a lehető legjobb megoldás a szakaszos kifizetés. Én most mérgelődök, hogy már megint asztalt kell csapkodni meg kurvinyázni, mert csak így jutok az egyik madárral előbbre. Ő meg éppen hattyúhalálát játszik, hogy mennyire megsértődött.

  Hát kellett ez nekem?...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi van? :-o ... 200k/játék? :-o ... Nem próbálkoztam sosem ilyesmivel... De elmesélheted a sztorit, mert nem ismerem..

  A kis költségvetés azt takarja, hogy nem adok napi 50e ft-tot.... ... Volt ám olyan programozó jelentkezőm, aki 30-40e/nap kért volna... + ha már félig kész a játék, akkor azért fizetek...

  az ilyennel nem a költségvetésre, hanem a melóra gondoltam, hogy flash game... ... Ne forgasd ki a szavaimat...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez viszonylag kis költségvetésű, de ha megoldod, akkor havi 1-3 ilyen lesz még kb fél évig


  Tehat ha ezt megcsinalod ingyer, az elkovetkezo fel evben lehetoseget kapsz havi 1-3 hasonlot csinalni keves penzert/ingyer. Grats!

  Szerk: nem te probalkoztal regebb a 200k/jatek lehuzassal..?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van egy félig kész flash játék, actionscript3-mal... a fejlesztői környezet flash develop, ami ingyenes...

  "versenyautó"s féleség... A pálya és a fizika készen van, grafika adott hozzá... Csak az autókat kell feltenni a pályára és a pontokat kiírni, összegyűjteni...

  Van aki bemeri vállalni? Betudja? Ez viszonylag kis költségvetésű, de ha megoldod, akkor havi 1-3 ilyen lesz még kb fél évig... Előleg nincs... Mutass valamit és kapsz pénzt is... Leléptek páran mostanában az előleggel, így nem igazán preferálom...

  A feladat megfogalmazása angol

  0670 433 29 54 (ne küldj privit, csak akkor keress meg, ha nem okoz gondot az actionscript3 és a 3d!!!... )

  Csak egy ember kell, de az tudja mit csinál!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd