C++ programozót keresek szakdolgozathoz
2011-11-07T21:18:47+01:00
2011-11-08T18:37:53+01:00
2022-07-19T04:47:50+02:00
 • Ha nem érted mi a problémájuk a kollégáknak a hozzáállásoddal, akkor képzeld el azt a szituációt amikor egy agysebész a te módszereddel harácsolja össze a diplomáját, és éppen a műtétedhez feni a szikéjét.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én pedig úgy vélem, hogy segítségkérésre úgy válaszolni, hogy "2 év letöltendő" meg hasonlók nem teljesen barátságos mentalitás de sajnos ez jellemző.... Érdekes volt aki írt e-mailt és megkérdezte, mi konkrétan a feladat neki el is mondtam.

  Egyébként OpenCV-ről van szó, illetve ha valakinek van valamennyi fogalma a JavaCV-ről akkor azzal az emberrel is szívesen beszélgetnék... Azt is tudom mielőtt valaki ezzel jön, hogy a google a barátom, viszont a c++ bővebb ismerete nélkül hiába..

  Előre is köszi és ha van jobb dolga annak aki kötekedni akar akkor légy szíves inkább azzal foglalkozzon. Nekem tényleg szükségem lenne most segítségre és nem az ilyen süketelésekre vagyok kíváncsi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Rosszul tudod... "...Az a hallgató, aki sajátjaként nyújt be olyan diplomamunkát, amelyet más készített, magánokirat-hamisítást követ el, és akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetethető. Aki a dolgozatot megrendelésre elkészítette – és ilyen módon szándékosan segítséget nyújtott a bűncselekmény elkövetéséhez – bűnsegédként vonható felelősségre...." Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Oktatásért Felelős Államtitkárság
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nézd, nem látom, hogy az első három reakció bármelyike "ostorozás" lett volna, vagy nem lett volna "baráti". Bizony mind a három segítőkész, építő jellegű hozzászólás volt, melyben arra próbálták többen felhívni a figyelmedet, hogy amit kérsz azon kívül, hogy etikátlan, valószínűleg törvénybe ütköző is. Ezen ne legyél felháborodva, egyszerűen pongyolán fogalmaztál a témanyitó hozzászólásodban: nem az jött le, hogy c++ korrepetálásra van szükséged, hanem, hogy írja meg valaki a szakdogádat. Az "írja meg valaki a házimat pénzért, vagy ami még jobb, ingyé' " jellegű témákból meg már sokaknak elegük van.
  De, hogy lásd, nem csak kötekedni akarok. A legjobban akkor jársz, ha rászánod az időt, és megpróbálsz magadtól megtanulni c++-ul. Ez úgyis csak akkor megy, ha rászánod az időt, és leírsz benne pár (ezer) sort. 1-2 nap alatt senki nem fogja neked megtanítani a nyelvet. Arra a szintre viszont ami a szakdogádhoz kellhet, néhány hét alatt eljuthatsz.
  Ha viszont valami c++-os osztálykönyvtárat akarsz megismerni, akkor meg tessék olvasni a doksiját. 1-2 nap alatt egy profi c++ fejlesztő is csak elmondja neked maximum a doksi alapján, hogy mi van benne, meg azt, hogyan lehet használni, amivel még semmire sem mész minimális nyelvbéli tudás nélkül. Ez esetben szintén az ablakon dobod ki az pénzt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kinek nem inge ne vegye magára, nem értem miért jó rögtön ostorozni az embert ha feltesz egy kérdést de a ti dolgotok, köszönöm annak aki válaszolt illetve jelentkezett a felhívásra. Nekem egyébként úgy tanították, ha tudok segíteni annak aki kéri segítsek ha nem akkor pedig maradjak csendben.

  Amit viszont nem tanítottak az a c++ :) Java-t tanultunk, azzal nincs is problémám, az viszont igaz, hogy nem egyetemen sajátítottam el, hanem gyakorlaton. Az egyetem csak arra jó, hogy megtanulj "gyorsan tanulni" és szinte "bármit", plusz kapsz egy átfogó tudást a választott területről.

  Igazatok van viszont, hogy nem jól fogalmaztam először, elnézést attól akinek ez bántotta az idegeit.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • miért kötekedtek? ezt írta: "
  Szakdolgozatom megírásához kellene c++-ban is programoznom de sajnos kevésbé tudok, ...
  "

  ha még arra vennétek a fáradságot, hogy az utolsó mondatába köttök bele, akkor érteném...

  béke
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó hát nem lehet mindenki programozó, mert ha igen, akkor meg ki fog kockáról kockára építkezni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Nem a hallgató hibája, ha szakmailag teljesen inkompetens személyek próbálnak 40 éve megírt "tankönyvből" felolvasni "tanítás" címszóval. Sajnos a mai oktatásban nem szerezhető semmilyen piacképes szaktudás, csak az ér valamit, amit te tanulsz meg magad a sulitól távol. Én pl úgy végeztem programozóként, hogy fél év C és fél év C++ volt a tanrendben előírva, QTról, visual dolgokról még a tankönyvekben sem olvastunk, nemhogy órán hallottunk volna róla valamit... (Mindezt elég friss [nem bolognai] diplomával a zsebemben.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nyugi, az ilyen nem a konkurenciád lesz, hanem a főnököd
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért fizetem az adót, hogy az informatikusnak menő hülyén jöjjön ki a suliból, mert nem tanulja meg amire jelentkezett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Félinformációk által adott reakciót szólsz le? Elsőnek tanuld meg, hogy pontosan fogalmazz, nem kihagyva a lényeges infót ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor pontosabban fogalmazok: Nem a megíráshoz kell a c++ programozó, hanem a c++ megértéséhez. Az 1-2 napos munkát arra értem, hogy már megírtam java-ban a nagyrészét,de egy olyan részhez érkeztem, amihez támogatást csak a c++ részéről találok. Arra lenne szükségem, hogy valaki aki érti, közvetítsen a meglévő dokumentációkból amik természetesen használhatóak szakdolgozat készítéséhez is.
  Egyébként köszönöm a barátságos hozzáállást, gondolom ti is büszke magyar emberek vagytok, akiknek a legfontosabb hogy segítsenek a másikon és úgy haladjanak előre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amikor a hiradoban 1-2 honapja egy felperces hirkent ez megjelent, akkor en is mintha ugy hallottam volna, hogy 2 ev letoltendo.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Rosszul tudod.
  A TVSz tiltja, és a legtöbb helyen 2 éves eltiltást von maga után az ilyen akció
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt úgy tudom manapság már a törvény bünteti
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv,

  keresnék egy olyan valakit aki segítene C++ programozásban. Szakdolgozatom megírásához kellene c++-ban is programoznom de sajnos kevésbé tudok, ezért szívesen fizetnék valaki nálam képzettebbnek. Nem nagy munka egyébként, 1-2 napos.
  Jelentkezni a padamo87@hotmail.com címen lehet. Előre is köszi, ha valaki veszi a fáradtságot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd