Access alkalmazás a weben
2011-11-03T20:24:25+01:00
2011-11-05T12:16:57+01:00
2022-07-24T09:11:17+02:00
 • Én csináltam olyat, hogy ASP.NET mögött Access adatbázis van, de csak az adattáblákat használja - formot, reportot nem. Lehet, hogy a felületet le kell programoznod valami webes eszközzel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Access 2003-ban létezik az un. adatelérési lap. Ez arra szolgál, hogy weben meg lehessen jeleníteni az access adatbázis adatokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahogy Árnyék is mondta, ehhez bizony szerver oldalon kell programozni - ha saját szervered van akkor ezt nagyon szépen meg lehet oldani Pl. ASP.NET-tel. A gond az, hogy az Access valóban nem webre termett - ehhez legalább a mögötte lévő adatbázismotort kellene lecserélni valami SQL szerverre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az űrlapokat újra le kell kódolnod html+js+szerver oldali nyelv (pl. php( segítségével, a lekérdezések viszont használhatóak egy szerver oldali kódból, ami képes access-t kezelni. A gond csak az, hogy az access-t nem arra tervezték, hogy weben működjön, szal én az egész projektet újraírnám az alapoktól.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A problémám a következő. Adott egy Microsoft Access-ben készített alkalmazás. A kérdés az, hogy hogyan lehetne azt elérni, hogy az ebben levő űrlapokat és lekérdezéseket böngészőből is el lehessen érni? Brámilyen megoldás érdekel, de azért legyen a lehető legegyszerűbb.

  Az ötleteket előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd