JavaScript-es HTML editor tapasztalatok (WYSIWYG)
2011-11-01T21:12:06+01:00
2011-11-02T13:45:59+01:00
2022-07-19T05:17:22+02:00
 • Én a TinyMCE-t javaslom. Ezen kívül még használható az FCKEditor is. A többiről nem nyilatkoznék. Ezek megismerése így is úgy is kötelező annak, aki a weben bármilyen szövegszerkesztőt akar használni vagy készíteni. Ezeket is le lehet butítani a végtelenségig, viszont akár komolyabban is testre szabhatod.

  felülírja a betütípust, nem úgy működnek az említett beállítások
  Ezekről nem a szövegszerkesztők tehetnek, hanem a fejlesztő. Most ha Te nem töltöd be a saját css fájlod a TinyMCE alá, akkor nyilván a TinyMCE ablakában (iframe) nem azt fogod látni, mint amikor bekerül az oldal valamelyik dobozába. Ugyanez fordítva is igaz, vagyis ha valami a TinyMCE ablakába be van töltve és az oldalon meg nem, akkor ahogy a tartalmat az oldalba ágyaztad, máris nem ugyanúgy fog kinézni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak az egyes ilyen JavaScript-es HTML editorokról.
  Én konkrétan valami nagyon egyszerűt keresek egy honlap admin-felületéhez (Bold, Italic, Sortörés, Link beszúrása / módosítása), de olyat ami XHTML+CSS -ben ezt biztosan megtudja csinálni. Tehát nincsenek ilyenek, hogy felülírja a betütípust, nem úgy működnek az említett beállítások ahogy kéne, stb. Csak arra kéne, hogy a user az üdvözlőszöveget, meg a hasonlókat tudja módosítani.
  Milyen tapasztalataitok vannak ezekről? Melyek a leg megbízhatóbbak?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd