Faipari szoftver
2011-10-20T10:57:06+02:00
2011-10-21T12:11:49+02:00
2022-07-24T09:42:38+02:00
 • Én Neked (nekünk) drukkolok
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt néztem én is.
  Szóval szívesen vennék bármiféle fejlesztői környezethez hozzáférést. Ha az nincs, akkor felesleges bármiféle munkáról beszélni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én inkább hiszek az s&t üzletág igazgatójának. Ma azt mondta van. A linkeden meg május 3 óta nincs bejegyzés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem úgy tűnik, hogy nincs még Creo SDK:
  http://communities.ptc.com/thread/33223
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez csak úgy működhetne, hogy az S&T is tudna a dologról, és biztosítaná erre az időre valamilyen konstrukcióban a szoftvereket, illetve az eladást is csak az ő segítségükkel tudom elképzelni. Ez ügyben felvehetem velük a kapcsolatot. Azt hiszem 4 millió körül van az SDK, úgyhogy a programokba nem szeretnék beruházni... Én sem gondolom, hogy találok utólagos fizetéssel embert - bár nekem ez lenne az egyszerűbb - , úgyhogy végső esetben ennyi kockázatot felvállalnék. A szoftver működése nagyjából a fejemben van, próbáltam rendszertervet is csinálni, de azt már az elején feladtam...Az ütemezés: Minél előbb, annál jobb Én igazából fél évnél többet nem szeretnék a programozásra szánni, mondjuk jövő nyárra jó lenne egy tesztverzió. Elkezdeni meg el lehetne, amint tisztázódott minden.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valószínűleg ez egy olyan terület, ahol itthon nagyon kevés a hozzáértő ember. Tehát a jelentkezőnek valószínűleg bele kell tanulnia. Ezért azt hiszem, nem nagyon fog ez menni utófinanszírozással.
  Tehát milyen feltételekkel menne ez a munka? Milyen ütemezéssel, milyen paramétereket biztosítasz hozzá?
  De mindennél fontosabb lenne pontosan tudni, hogy hogyan lehet hozzáférni a fejlesztőkörnyezethez, mi kell hozzá, mert könnyedén látok itt egy másfél milliós beruházást, ami a kezdéshez szükséges. Az SDK meg azért kellene, hogy meg egyáltalán lehessen látni, hogy miként lehet modult fejleszteni a programban.
  Részemről legalább annyit megtennék, hogy megnézem az SDK-t, ha hozzáférnék. Elég sokat programoztam AutoCAD alá, ami azért nem ugyanaz, de legalább van CAD programozási tapasztalatom. Az anyagiakról utána is beszélgethetünk.
  Szóval az első feladat, hogy prezentálnod kellene hozzá egy fejlesztői környezetet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A munkáért cserébe a remélt haszonból kínálnál részesedést, vagy saját zsebből finanszíroznád meg a kockázati tőkét?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, keresek egy olyan embert, aki képes lenne ezt a programot megcsinálni, úgy, hogy adom a szakmai részét, illetve az elvárásaimat a szoftverrel kapcsolatban. Az s&t-nél van egy ilyen ember, de 2011 év elején kaptam ígéretet, hogy tavasz környékén nekiállunk, aztán volt szeptemberi ígéret, most meg 2012 január. Az a baj, hogy nagyon le vannak terhelve, így lehet felgyorsulna a dolog, ha találnék én valakit, annak ellenére, hogy lehet nem örülnének, ha nem ők csinálnák a fejlesztést.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor először is info kell róla, milyen nyelven, mit tud, mi kell hozzá? Valszeg kell hozzá a jogtiszta alapprogram, a fejlesztőeszköz (lehet, hogy az MS VS-t adják meg, AutoDESK azt szokta).
  Egyébként úgy mi lett volna a kérdés, vagy a kérés? Kellene valaki, aki megcsinálja ezt a programot, vagy pontosan mit szeretnél?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az s&t-nél van már új fejlesztői környezet
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • s&t azt mondta még nyáron, az is jönni fog rövid időn belül, lehet náluk már van valami béta verzió, meg tudom tőlük kérdezni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahogy néztem, nem jött ki SDK vagy bármilyen API a Creo alá. Ha nincs, akkor miben lehet fejleszteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A PTC Creo szoftvere alá szeretnék egy profi faipari modult készíttetni, és külföldön eladni. a proe kizárólagos hazai forgalmazója (S&T) több mint egy éve ígéri, hogy segít, de nem érnek sose rá, pedig az üzleti tervem tetszett nekik. Ismerem a konkurencia összes szoftverét kipróbálás szinten is, szerintem lehetne náluk jobbat csinálni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd