Programozáshoz software
2011-10-15T20:02:05+02:00
2011-10-31T19:11:36+01:00
2022-06-30T03:21:43+02:00
 • Lazarus?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt én úgy tudom elképzelni, hogy a php és mySql csak a master server szerepét tölti be. Onnantól, hogy egymásra talál két játékos az egyikük betölti a szerver szerepét és csak bizonyos időnként küldene a masternek adatokat, hogy lehessen látni kik vannak fent. Ha nem így csinálod az ingyenes szolgáltató a terhelés miatt ki fog törölni, pénzes meg átmenetileg megszünteti a szolgáltatást.

  A nyelv meg legtöbb helyen C++, mivel a fejlesztéshez szükséges API-k is C/C++ nyelven érhetőek el. Attól is függ milyen platformra kell fejleszteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet idétlenül hangzik így, de egy olyan játékot akarok írni, amit online lehet játszani, de elég drága lenne egy szervert indítani ehhez. Ezért gondoltam arra hogy ha a programom elérné az Interneten az SQL táblámat, ami az éppen változó eseményeket tárolja, onnan beolvassa a kellő adatokat, illetve időközönként lefuttatna egy algoritmust, ami úgymond frissítené az adatokat az eseményeknek megfelelően. a PHP indítás azért lenne jó, mert van ingyenes PHP futtató szolgáltatás a weben (óránkénti egy alkalommal) és így akkor is frissülne néha az adatbázis amikor nem játszik rajta senki. amúgy egy stratégiai játék lenne, ha így érthetőbb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • C++. Játéknak SQL szerver ? PHP ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.

  Írni akarok egy 3d-s játékot, de nem tudom, hogy milyen nyelven tegyem ezt. Félreértés ne essék nem ez lesz az első projektem,
  már írtam 3d-s motort is (persze nem Unreal3 szintűt :D )
  Az én problémám az a nyelvválasztással, hogy internet kezelés is
  szükséges lenne hozzá (SQL adatbázis elérés, esetlegesen PHP futtatás , mármint hogy elküldi a webszervernek hogy futtassa le a PHP-t)
  Ja és nem megfelelő nekem a webes programnyelvek pl.: Flash, vagy a java.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pl. innen le tudod tölteni ingyenesen amire szükséged van:

  Visual Studio 2010 Express Products

  SharpDevelop
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Programozni szeretnék tanulni.Az lenne a kérdésem,hogy milyen program(software) szükséges a programozáshoz(gyakorláshoz)?És honnét lehetne letölteni?Ha lehet ingyenesen.:)Elsősorban C# és C++ érdekelne,de más is jöhet.
  Előre is köszönöm a segítéget.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd