Web fejlesztő kerstetik!Konkrét munkára !
2011-10-10T17:32:00+02:00
2011-10-10T23:16:25+02:00
2022-07-19T04:43:26+02:00
 • Rühellek kertelni, őszinte kommunikációt valósítok meg az összes helyzetben , cserébe ugyan ezt várom el a munkatársaktól is.
  Az előre, felénél, így-úgy fizetésekből elegem van, idézem: " ugye mi is jobban dolgozunk ha tele a hasunk.. " Aztán mikor jól tele tömöd utána meg b@szik dolgozni mert jóllakott ...

  Nekem nem kenyérre kell a pénz. A saját vállalkozásomat akarom felfuttatni,(több lábon állok). csakis minőségi munkát vagyok hajlandó kiadni a kezemből . A negatív kritika 100x gyorsabban terjed mint az építő jellegű, ezt senkinek nem kell bemutatnom.

  A kifizetésről annyit, ha valaki elvégzi azt 100% osan amit vállalt adott időre. A fizetését ugyan azzal a morállal utalom neki ! ( 4 hónapra előre van munka jelen pillanatban, csak megbízható programozó hiánycikk. )

  A kritikát köszönöm! legközelebb jobban figyelek, hogyan fogalmazzak meg egy állás hirdetést. Mikor indítottam a céget egy hasonlóra jelentkeztek kb 10 en, abból 8 ígérte ,hogy a megbeszélt időben és helyen meg fog jelenni. ( telefonon is egyeztettem velük ) 2ő hívott fel a megbeszélés kezdeti időpontja után elnézést kérve, hogy mégse tudnak eljönni . A többi azóta is néma. Ez a hozzáállás kikészít, szerencsére akkor meg tudtam oldani a hiányt, de időleges megoldás volt csak.

  ÜDV!  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értem, szóval alapból ilyen kis bumfordi vagy, de büszkén vállalod. Ez nagyon következetes, tehát szép dolog. Nem is upolgatlak tovább.. soxerecsent.

  Aztán fizetni nekik rendesen, mert a mindent bevállaló emberek az olyanokból lesznek, akik párszor már pofára estek az olyan megrendelőkkel, akik megcsináltatnak valamit, aztán amikor fizetni kéne, nem veszik fel a telefont. Vagy csak hebegnek habognak. Vagy fenyegetőznek. Vagy vagy. :)

  Aztán kénytelen vagy mindent bevállalni, mert ki tudja, miből lesz valamiből pénz. Vagy akkor se.

  (Tudod mit, engem is emlékeztetsz valakire. Nincs véletlen egy alezredes anyukád? Jobbikos haverok? Hasonló? :D)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Aki Nasa szintű programozó, az nem nézi az állás hirdetéseket, hanem a Nasa nal, Microsoft, Apple .... ....-nál melózik :) Ez elég egyértelmű szerintem.

  Nekem egy megbízható, jó munkamorállal rendelkező sitebuilder kell erre a melóra. Olyan van rengeteg aki meg tudja csinálni, csak éppen legyen kedve , józansága , ideje rá . Elegem van az olyan emberekből akik bevállalnak minden munkát, hogy legyen pénzük, aztán meg mikor határidő van nem veszik fel a telefont, ha mégis akkor hebegnek, hápognak.

  Hasonló okok miatt nincs jelenleg erre projectre emberem (közben 2 webáruházat és 1 Portfóliós oldalt is készítünk).

  Bocsánat ha leminősítőnek hatott, de sem nyelvészt, sem pszichológust , de még csak beszélgető társat se kerestem  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hmmm... azért kedves tőled, hogy egyből leminősíted azokat, akiktől minőségi munkát vársz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem vicces volt ez a vásári kikiáltó szerű stílus. És azért. Sedi nem tudom, talán emlékezetetted valakire. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ha Nasa szintű programozó kellene, akkor nem prog.hu ra tenném fel a hírdetést :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól kibeszéltétek a dolgot :) Nem horror nehéz feladat, és nem User által van összeírva . Bruttó 120-e ? Nem komolytalankodni akarok. Ember kell a munkára .

  Ha nem érdekel a meló minek offoltok?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem, csak volt egy felvétel , bementem közöltem mit tudok, felvettek :D és hát nem azt kérték amit tudok, hanem azt amit még soha nem is láttam, de volt rá adva 3 napom, hogy megértsem azt amit más 3-6 hónapig tanul és még nem 100% ban ért(ja úgy hogy nem ismert oop volt doksi és sample hegyekkel , hanem egy user által megírt dolgot kellett visszafejtened 0 doksi alapján)
  itt kb most te leszel a user :)

  Nem erről van szó! csak az is egy frensájsz volt :) és azonnalra , nem,mégsem, inkább tegnapra!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jah hogy ti régi barátok vagytok? ;)

  Azt írja, diák. Meg hogy teljesítéskor fizet. Az sztem nem bruttó. Vagy nem tudom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • frencsájsz... már megint :) nem kell semmi, csak ami kimaradt..
  OOP -> felsőfokon
  Jquery ->brutál fokon
  MySQL -> embertelen fokon
  kb :)
  PHP persze Nasa fokon, mindezt bejelentett 120.000 br ért :) heti 1x i tali, és napi 25 óra munkáért :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az franchise hálózat lesz!

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Web fejlesztőt keresnék konkrét munkára !
  Jövő heti kezdéssel ! (Távmunka)
  PHP , CSS , MySQL ismeretek szükségesek . Valamint fontos a megbízhatóság, és határidőre dolgozás képessége ! Jelentkezés e-mail ben vagy telefonon . Az oldal Design-ja, szerkezeti felépítése, specifikációi készen vannak! Csak le kell kódolni!
  Fizetés teljesítéskor (diákok előnyben). Megbízásos szerződéssel! Egy újonnan nyíló Magyar Frenchise hálózat saját zárt (csak tagoknak) készülő site ját kell elkészíteni !

  Megfelelő elkészítés után állandó állásajánlatot fogok kínálni a programozónak! 1 éve nyereségesen működő cég. Nagyon jó referenciákkal! ( Győr ) De nem csak győrieknek!
  Személyes találkozás mindenképp szükséges! Lehetőleg még a héten. Ott a részleteket természetesen elmondom.
  Kérlek titeket ha önéletrajzotok nincs is, egy referenciákat tartalmazó e-mailt küldjetek!

  elérhetőség : info@quantumsys.hu +3630 29 44 8 44
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd