Játékfejlesztő részmunkaidős munka
2011-09-29T10:47:12+02:00
2011-09-30T18:11:20+02:00
2022-07-24T10:36:19+02:00
 • Szia.

  Köszi szépen a hozzászólást, teljesen így van. Nem értem miért látják annyian negatívan a dolgot, én csak így tudom megoldani ezt a helyzetet, ennyi.
  Nem csak a fix fizetéses, hosszútávú szerződéseké a világ, bár megértem a pro-k ilyenben gondolkodnak, de akkro sem kellene támadni egy munkáltatót aki máshogy csinálja.
  Én is direkt kiemeltem a mellékkereset, illetve az iskola melletti szavakat, direkt ezért.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez egy teljesen korrekt ajánlat - távmunkába, részmunkaidőbe egyszerűen a kis lépésekből álló megbízási szerződéses melónál nincs korrektebb.
  Van egy félkész kód, amit megkap a fejlesztő. Megnézi, majd kap egy feladatot, ad rá egy árajánlatot, a megbízó meg vagy elfogadja, vagy nem. Az egészben csak annyi a kockázat, hogy 1x át kell futni egy ismeretlen kódot, és lehet hogy élből azt mondja rá, hogy inkább mégsem. Ez kb fél nap, vagy annyi se. A megbízónak abszolúte nem érdeke 28 különböző emberrel csináltatni a kódot, mert akkor a később esetlegesen előbukkanó hibákat nem tudná hogy kinek a kódja okozta.
  Az hogy erre nem lehet egy családeltartást alapozni - világos. De egyetem mellett lehet vele egy kis plusz pénzt keresni, és nem a mekiben kell krumplit sütni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Butaság; sorold légyszives.
  Felelőtlenség; sorold légyszives.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Persze, hogy lehet. Butaságokat írkálni is lehet. Felelőtlen kijelentéseket tenni is lehet. Csak éppen nem szép dolog.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem értem mi a problémád, hogy közvetlen felhívást írtam. Napi 8-10 órában csinálok programozás melót, emellett már semmi kedvem nem lenne még ugyanezt a hobbit űzni is, és a félbehagyott dolgomat szeretném befejeztetni valakivel ennyi a történet, vagy már nem lehet ilyesmit? Nicns erre lehetőség? Érdekes lenne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Érdekes, élesben most csinálom először, de elég kompetens vagyok hogy megtudjam határozni ehhez,ahhoz a problémához hány munkaóra kell.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Felregisztráltál egy új accot, és létrehoztál ide egy topicot, amiben szerinted valamilyen szándékod egyezni fog az utólagos statisztika tapasztalatával. _Szerinted._

  Nem mondom, hogy bármi baj lenne veled, nevezetesen hogy egy megbízhatatlan link lennél, de legalábbis alapvető személyiségi reflexeid is hiányoznak felmérni azt a tényt, hogy itt nem ismerősök között vagy, sem nem gondolatolvasók között, és pláne nem egy ajándék kör sört fizetni jöttél ide, hogy első szóra bárki veled tartson (próbálkoznál esetleg azzal kezdésnek).

  Ha én a te helyedben lennék, valószínűleg megfogadnám a tanácsot, hogy ha már ilyesmire adtam a fejemet, és az életviteli környezetem teljesen alkalmatlan volt bizonyos szokványok elsajátításához (amiket összefoglaló néven üzleti kommunikációnak is nevezhetünk), legalább vihar gyorsan álljak neki behozni a lemaradásomat. Ha ezt tennéd, az első javasolt olvasni valót itt találod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát azért érdekes, hogy szerződtetsz egy embert, aztán odaállsz elé, hogy "Bélám, ezért az algoritmusért fizetnék ötezret, ha megcsinálod." Mi van, ha ő meg ennek a duplájáért sem vállalja? Valahogy nagyon nem kerek ez a történet, ha nem keretszerződést kötsz, hanem sok kis problémát egyesével akarsz szerződtetni. Ebben simán benne van, hogy akár 5-10 programozó is belekeveredik a végére, az meg a kódnak enyhén szólva se tesz jót.
  Érdekes fizetési konstrukció, az tény.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az anyagi stabilitás szó jelentését nem ismered, ennek fejében nem tudom mire célzol. Amire te gondolsz azok a kifizetések, amit ha akarnék se tudnék személyes szeszélyeknek alávetni, hiszen vagy készen van vagy nincs. Neked lételemed a kötekedés? Miért akarsz ennyire lehúzni, én csak embereket keresek, téged nem érdekel csak negatívumot mondasz, ez olyan jól esik?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jól értettem, ennek a projectnek az anyagi stabilitása _egy_ darab természetes személy érzelmi szeszélyein múlik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Nem 3d, izometrikus 3d, amihez nem kell GM 3D.

  Fizetésre így gondoltam: felmerül egy probléma, specifikálom, aztán adok egy ajánlatot mennyit fizetnék ha megoldanád. (elég sok a probléma) A szerződés megbízási szerződés lenne. Nem mesedélutános cucc, tudom mit akarok, és le is tudom specifikálni részletesen, nem ma kezdtem a dolgokat...
  GML scriptet kellene használni, hasonló a chez, semmi extra.
  A játékról bővebben akit felvettem tagot vele osztom meg,.

  A kétkedőnek top_sli-nek meg annyit mondok hogy igen ez egy garázsprojekt volt . A szívemhez nőtt, és megszakad mert nem fejeztem be, és akár fizetnék is aki befejezni a munkálatokat. Nem komoly főmunkaidős munka ez, csak lazább, kötetlenebb dolog mint már mondtam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elnézést kérek, véletlen volt a nagybetű.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jól gondolom Game Maker 8-at adsz hozzá igaz? Gondolom ezt azért mert 3D is kéne a zembertől, amihez viszont fizetős Game Maker is kell mivel a Lite elvileg nem tartalmazza. Engem igazság szerint érdekel, bár említettél teljesítmény alapú díjazást ami igencsak érdekes. Kifejtenéd bővebben? Milestone alapú valami, vagy órabér? Hasadra ütsz azt aszondod most kapsz pénzt mostmeg nem? Ha már itt tartunk szerződés várható valamilyen formában? Projekt leírás, vagy ez ilyen mesedélutános dolognak indul aztán össze vissza kérsz még bele dolgokat?


  -szeresd a stratégiai játékokat
  - min. haladó vagy középszintű programozói tudás (c, java nyelven)
  - komplexebb,felépített programfolyam megértése


  Mi számít haladónak? :D Illetve ezt a GML script nyelvet kéne használni?

  A játékról, elképzelések, vagy csak e-mailen, miután felveszel valakit?

  Kíváncsi vagyok, várom válaszod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A téma címét javítottam, teljes egyetértésben top_sli-vel, miszerint kiabálni nem itt kell.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1. ÜVÖLTÖZNI MÉG MINDIG ILLETLENSÉG!
  Akár nem tudtad, akár direkt csináltad, egyik sem túl hízelgő rád nézve.

  2. Elfelejtettél valami komolyan vehető referenciát írni.
  Ne tekintsd bizalmatlansági indítványnak, de egy szem hobbista a garázs projectjével meglehetőst szeszélyes tényező a pénzhez képest. Bízom benne, hogy kommunikációs képességeidből valami tapasztaltabb felületet is villantani tudsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Kiket keresek, feltételek:
  -szeresd a stratégiai játékokat
  - min. haladó vagy középszintű programozói tudás (c, java nyelven)
  - komplexebb,felépített programfolyam megértése
  -lakhely mindegy, msnen keresztül is tudnánk tárgyalni ( egyébként Budapesten vagyok)

  Előny:
  -Game maker 8 ismeretek, 3d modellezés
  A projekt: Game maker 8ban fejlesztett félkész izometrikus stratégiai játék továbbfejlesztése. A munka részmunkaidős, teljesítménybéres. A game maker ismerete nem szükséges, csak opcionális, hiszen könnyen megtanulhatod a kezelését( kb C,Java szerű nyelv az egész, könnyen megtanulható). Időm sajnos nincs rá, de mindenképpen szeretném befejezni, így jobban ráérő emberkét keresnék aki folytatná, a megkezdett dolgokat.
  Légyszives akkor gyere ha nem most kezdted a programozást, aki jelentkezik az felvételi teszten fog átesni, úgyis kiderül mennyire tudod
  De ha jó vagy garantált a pénz, nem feszített határidők, (akár suli mellett is csinálhatod) illetve egy laza munkaadó ().

  Email: fehergephaz@gmail.com (esetleg referenciák, stb..)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd