Játékhoz keresek programozót
2011-09-27T09:35:38+02:00
2011-09-27T18:44:39+02:00
2022-06-29T07:55:24+02:00
 • Nos igen :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem ,dehogy az ötlet teljesen kész van, ennél készebb már csak akkor lenne ha már játszhatnánk rajta :)
  Köszönöm az infot meg fogom nézzni , szerintem a grafika a nagyobb meló de szerencsére ebben boldogulok :) Tehát ezért is írtam hogy valakinek "csak" össze kellene dobni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1. Amennyi kényelmes , pár hónap gondolom elegendő.
  2. Amennyiért a kedves programozó elvállalja és összesítem a szakértelmet az árakkal aztán a legoptimálisabbé a meló :)
  Tudom hogy nem tízezer de milliókat sem fizetek.
  3. Hát ez szerintem szerver függő , lehet több 8-as szoba is , de kezdetnek lehetne mondjuk 2-3 annál több nem hinném hogy lesz.
  Ha meg igen akkor bővíteni gondolom nem nagy macera ha meg igen azt is megoldjuk valahogy :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • gy másik generáció a mud-ok, pld Elveszett Világ, Brutália, de az csak karakteres, sima telnet kapcsolat.


  Azért van ott is grafika, lásd kép
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Ha jól sejtem, még az ötlet is kiforratlan.

  A lapozgatós könyvek jelenkori generációjára példának nézd meg a Nadirim-ot. Jelentős mennyiségű illusztráció kell hozzá. Igazából illusztrációból van az a játék, nem programozásból. Grafikus kellene hozzá.

  Egy másik generáció a mud-ok, pld Elveszett Világ, Brutália, de az csak karakteres, sima telnet kapcsolat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1) Mennyi idő áll rendelkezésre a fejlesztéshez és teszteléshez?
  2) Mennyi pénzért gondoltad megcsináltatni?
  3) Az oké, hogy 8-an játsszák egyszerre, de ilyen 8-as csoportokból lehet több is, vagy csak és kizárólag ti 8-an játszanátok vele?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Barátaim! Saját játék készítés projekthez keresek olyan programozót aki a játék programozási részét teljes egészében el tudja vállalni. Bővebben: Egy weboldalra feltölthető/beilleszthető online játékot szeretnék (a weboldalt megtudom én csinálni tehát csak a játékra keresek programozót) ami hasonló képen nézne ki mint a honfoglaló rendszere tehát van egy-két szóba aztán ha elegendő játékos összegyűlt a szobába kezdődik a játék.
  Természetesen ez inkább egy baráti társaságot célozna meg tehát senki ne gondoljon egetverő számokra kb 8 játékosra gondoltam tehát ezt az online játékot 8-an lehetne játszani egyszerre.A játékról egy pár szót: Nagyából úgy nézzne ki mint egy társasjáték ,aki esetleg régi motoros és ismeri a szerepjátékos kjk könyveket (kaland játék kockázat) annak írnám hogy jóformán egy olyan kattintgatos szerep/társasjátékot játszanánk baráti társaságban online. A játékot leginkább weboldalon tudnám elképzelni de az is megfelelne ha le kellene tölteni és úgy kellene játszani egymással. Sokféle megoldásra nyitott vagyok a lényeg hogy müködjön a játék ahogy szeretnénk.Nem kötődöm egyik programnyelvhez sem lehet weboldra feltenni lehet gépen játszani is ,mindegy a lényeg hogy ahogy szeretnénk felhasználni úgy müködjön rendesen(tehát nem egy olyan nagyon komplex dologról lenne szó a játék grafikai és egyébb része megvan tehát a programozónak "csak" összekellene dobnia az elképzeléseink szerint.)
  Ezért természetesen fizetnénk , szerintem meg tudunk egyezni egy mindkét félnek korekt összegben.
  mgj.: Eredetileg én flashben képzeltem el ezért neki láttam flash actionscript 2.0-3.0ban megírni de sajnos hamar rádöbentem hogy ehez bizony kelleni fog egy szakember mert noha teljesen nem vagyok suta a programozáshoz (weboldal programozásokhoz értek php,css stb...) persze másban is jó nem csak flashben mint korában írtam teljesen mindegy csak fusson ahogy kell. A játékhoz valóban minden megvan a teljes elképzelést hogy pontosan mit-hogy szeretnénk e-mailben át tudom küldeni vagy esetleg msn-en is hiszen ott gyorsabban tudunk kommunikálni.
  Érd: Msn: byebyebirdpuppy@freemail.hu
  E-mail: byebyebirdpuppy@freemail.hu
  Telefonos elérhetőséget tudok adni az iménti címeken.
  Köszönöm előre is.
  Ui.: Sehol nem találtam hogyan tudnék az állás/munka-ban témát nyitni ,ott nyomtam pedig az út téma nyitására de a kérdésnél a társalgot/tudástárat lehetett választani így ide lett nyitva. nyugodtan át lehet oda helyezni. A kellemetlenségért elnézést a moderátoroktól nyilván én nézhettem el vmit :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd