Android és iPhone fejlesztőket keresünk
2011-09-26T11:04:00+02:00
2011-09-26T15:59:18+02:00
2022-07-02T13:35:29+02:00
 • Ma Magyarországon, a sajátos adórendszer miatt ha a munkáltató egységnyi pénzt akar rád költeni, akkor az EVA-zás + sajátmagad moderált fizetésre bejelentés kedvezőbb fizetési konstrukció, mint a magas bruttó fizetése. Hogy az érv átjöjjön, vegyünk egy extrémen magas számot: gondold el, hogy ha a munkáltatód havi 1 millió forintot szán rád, akkor azt szeretnéd-e, hogy majd a Bt-dben le EVA-zod, vagy azt, hogy bejelentsen, és ez legyen a bérköltséged. Nem mindenki, de a legtöbben az EVA-zást választanák.
  Ennek is vannak hátrányai, de nem a munkavállalóval szemben, hanem az állammal szemben (kevesebb befolyó adó): esetlegesen bizonyos munkaszervezés esetén támadható, hogy bújtatott munkaszerződésnek minősül.

  A kollégák implicite feltételezik, hogy ez a konstrukció akkor jön elő, ha alacsony bérköltségről van szó. Valszeg ez a jellemző, de nem mindig van így, hurka is ilyen konstrukcióban jól fizető cégnek dolgozhat, és én is ismerek ilyeneket (is. meg olyanokat is persze, akik keveset fizetnek. Széles a skála.).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez ritka, de akkor nagyon sok pénzt kell kérni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vegyük ehhez hozzá hogy könyvelő költségét is nekem kell állnom. Egy bér után 5-6 banknak kell átutalni a járulékokat!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha IPhone-ra is fejlesztenek, akkor gondolhatod, hogy nem Java, hanem C++ vel történik a fejlesztés. Minek irattatnák meg duplán a kódot ugyanahhoz a programoz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jobb helyeken amúgy olyan munkáltatók engednek meg maguknak hasonló hozzáállást (egy kalap alá venni az Androidot meg az iPhone-t???), akik izmosban fizetnek is, és le is írják jó előre, mennyi az annyi. De ez a hirdetés itt simán megérdemel egy szétoffolást, hogy legyen min elgondolkodniuk
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szvsz a megbízó az, aki azt mondja meg, hogy mit, a munkáltató meg az aki azt mondja meg: hogyan.
  Ezekért a jogokért a megbízó fizeti a munkát, a munkáltató meg a járulékot.
  Én úgy látom, hogy a kollégákat az zavarja, hogy a hirdetés feladó csak megbízó szeretne lenni (azaz fizesse a dolgozó maga után a sarcot), de ragaszkodna a munkáltatói jogokhoz... és valljuk be, hogy ez nem szép dolog.
  Ha én fizetem magam után a járulékot, akkor had mondjam már meg én hogy - a határidőkön belül - hol, és hogyan szeretnék dolgozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ami persze elfogathatatlan, vagy béres alkalmazás, vagy adok számlát.


  Mért elfogadhatatlan?
  Én elfogadom már pár éve, és szépen gyűlik a pénz a bankszámlámon... (félreértés ne essék, nem ennél a cégnél)
  Az más kérdés, hogy egy ideje sikerül távmunkában dolgozom.

  A megbízónak a számla olcsóbb ezért akarja így, akkor majd én eldöntöm hol dolgozom.


  Hát ezt velük kell megbeszélni :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Így van.Köszi leírtad helyettem amit akartam, ezzel sem ment el az időm.
  Én is adok egy emailt:
  tiszaii@hotmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ami persze elfogathatatlan, vagy béres alkalmazás, vagy adok számlát.
  A megbízónak a számla olcsóbb ezért akarja így, akkor majd én eldöntöm hol dolgozom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Engem érdekelne, de HR-eseknek nem fogok küldeni önéletrajzot, ha kell a munkám, akkor megkerestek itt: lostinwar22@gmail.com

  Egyébként Android fejlesztéseket vállalnék alvállalkozóként, iPhonet nem. És nem fogok beülni, amikor mindezt otthonról is megtehetem. (kényelmesebb, gyorsabb)

  Szakmai tapasztalatom van 2 év android/java, de már vagy 4-5 külsős cégnek kreáltam appokat, elég nagy projecteket is. A marketen jelenleg kb 20 app.

  GPS progik, web-service-ek, map, online újságok-at fejlesztettem eddig.

  Kérem csak akkor keressenek, ha összeegyeztethető ez, köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt jelenti, hogy egyszerre szopod az összes szrt, amit vállalkozóként szoktál, és az összes olyat is, amit egy alkalmazott szokott. Extrémebb esetben ezt olyan beszámlázott összegért várják el, amennyit nettóban kapna meg akármelyik mezei halandó.

  Ráadásul mivel vállalkozói alapmentalitásod van, realtimeban nézheted, hogy lopják ki a kedves alkalmazottak a főnökség szemét is, és jókat szórakozhatsz azon, hogy ők (sem a munkavégző, sem az irányítógarnitúra) ezt tulajdonképpen észre sem veszik.

  Összefoglalva; NE. Vagy csak rohadt drágán, mert még úgy is alul leszel fizetve. ;)

  Amúgy újabban tényleg rászokott pár idióta arra is, hogy megrendelne valamit, de menjek el interjúzni. Mondom, minek? Önéletrajz ott van, referenciák ott vannak, eldöntöd hogy kell vagy nem, osztcsókolom. wtf interjú? Mihez?
  Hát ez nem így működik. Mondom hát de. Amúgy ez jellemzően fillérbszó, feketemunkában gondolkodó alkalmazók sajátja, akik a szerződés+előleg varázsszóra egyből menekülnek.

  (Ezt általánosságban írtam, nem a jelen hirdetéshez, csak úgy eszembe jutott, hogy már megint nem küldtem el valakit az anyjába, amikor kellett volna.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem bonyolult: Be kell ülnöd egy projekt erejéig dolgozni. A lényeg, hogy adj számlát, és úgy dolgozz, mint egy alkalmazott.

  Ez nem egy új jelenség, csak nem dolgoztál ilyen körülmények között.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én elvállalnék ilyen munkát, de egy dolgot nem értek:
  Ha egyszer alvállakozóként vállalom el a projektet, akkor az egyértelműen külsős munkávégzést feltételez.
  Ha pedig külső cégként vállalok el szerződéses alapon egy munkát, akkor tojok rá, milyen fiatal és dinamikus a csapat. Az iskolai végzettségem pedig mit érdekli az üzletfelet, ha ilyen esetben kizárólag a szerződésben foglalt kötelezettségek az irányadók az elszámoláskor..

  Nem tudhatom, de érdekelne, hogy a fejvadász cég, vagy a megrendelő kívánja összemosni a projekt alapú külsős munkát a belsős foglalkoztatás elvárásaival? Ez egy új jelenség és jobb elejét venni a próbálkozásoknak..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Alvállalkozóként, projektmunkákra keresünk fejlesztőket.

  Elvárások:

  Tapasztalat Android API fejlesztésben
  Tapasztalat objektumorientált programozásban: JAVA, C++ programnyelven
  2-3 éves C/Objective-C fejlesztői tapasztalat;
  iOS ismeret.

  Iphone SDKUI programozás
  Kiváló problémamegoldó készség
  Önálló munkavégzés

  Szükséges végzettség:
  főiskolai/egyetemi diploma vagy 3 év szakmai tapasztalat

  Amit kínálunk:
  Nemzetközi projektekben való részvétel
  Fiatal, dinamikus csapat
  Folyamatos fejlődési lehetőség
  Versenyképes fizetés


  A jelentkezéshez küldje el referenciáit és rövid szakmai önéletrajzát a hr@stylersonline.com címre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd