Windows RPG Maker program fordítása Android alá
2011-09-20T14:52:24+02:00
2011-09-21T15:50:55+02:00
2022-07-24T10:51:18+02:00
 • A már lefordított programot nem lehet tovább fordítani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • privi ment!
  Mutasd a teljes hozzászólást!


 • Amit te linkeltél, az PlayStation emulátor alatt futtatott Final Fantasy VII. Ez telefon teljesítménytől nagyban függ, más dolog, hogy maga a játék összetettsége miatt, sok esetben kezelhetetlen lesz az érintőképernyőn.

  A 2 dimenziós játékok pedig töretlen sikernek örvendenek, nézz körül a nintendo ds/3ds palettán. :))
  Mutasd a teljes hozzászólást!


 • Ok, köszi!

  Keresgéltem azóta, de pl a final fantasy újabb része is fut androidon (emulátoron keresztül), de ez már 3d-s ha jól látom.

  Mennyire esélyes, hogy egy 2d-s rpg népszerű lesz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves hurka!


  Bár az android market-ről lekerült, de egykét helyen még fellelhető a klasszikus, Final Fantasy I és a II is. Továbbá a Chronno Trigger-t is elkészítették android alá. Igazából marketen ha rpg kulcsszavakkal keresgélsz sokmindent kidob, érdemes a description-t elolvasni, mert vannak nagyon egyedi és jó játékok fenn. Az értékelések viszont sok esetben hazudnak...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Árnyék!

  Azt értem, hogy maga az RPG Maker Windows alá fordít, de a kész termék, azaz a windows alatt önmagában is futó programot le lehet fordítani?

  Azért így kérdem, mert van egy játék amit készítek egy ideje rpg maker-el, nem csak összekattintgatott részek, hanem komolyabb dinamikán alapuló scriptelt események is vannak benne. Ezt a kész játékot gondoltam lefordítani. Bár ahogy utánaolvastam ennek a dolognak, kevesebb munka lenne újraírni magát..

  Köszönöm azért az infót.

  Mutasd a teljes hozzászólást!


 • Felkeltetted az érdeklődésem!
  Nem vagyok otthon a témában, tudnál pár ilyen népszerűbb mobiltelefonos játékot belinkelni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az rpg maker az windows-ra fordít, semmilyen más oprendszerre nem fordít. Ha android-ra akarsz programot fejleszteni (és nem csak összekattintgatni akarod), akkor c++ vagy java nyelvek valamelyikét érdemes megtanulnod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Régen sokat foglalkoztam apró rpg játékok készítésével és most, az okostelefonok korában újra fénykorukat élik az rpg makeres, final fantasy és chrono trigger stílusú játékok.

  Gondolataim a következők:
  rpg maker-es játékot szeretnék írni, amit android alá fordítanék. kérdésem az, hogy hogyan lehetne ilyet megoldani.

  találtam egy IRM Player / Maker nevű applikációt amit Microsoft Windows alatt lehet futtatni, játékot írni majd a kész játékot feltölteni android market-re és a telefonon futtatott IRM Player-be betallózva lehet futtatni. Ez alapba sem túl szimpi, saját önálló appiként lenne jó futtatni, meg maga a program is elég szegényes az RPG Maker 2k, 2003, xp-hez képest.

  Ötleteiteket és segítségeiteket, előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd