C++ programozót keresünk!
2011-09-16T12:40:56+02:00
2012-01-13T19:56:01+01:00
2022-07-19T05:17:34+02:00
 • Vajon jól értettem, hogy elsődleges célként csak és kizárólag hardcore emberekből akartok céget építeni? Meg tud férni annyi dudás egyetlen csárdában?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól értelek Zsolt (ha te vagy az), akkor amit mondtam hogy kb. 2 hónap a soros rész megírása, tesztelése eszközzel, szerviz szerver év végére kész lett volna,ha persze eszköz rendelkezésre áll.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem hagyományos értelemben vett alkalmazottakat keresünk, hanem olyan csapattagokat, akikkel szinergikusan tudunk együttműködni. A cégünk egy családias, baráti légkörben működő szervezet, ahol mindenki azon van, hogy egységes csapatként a lehető legtöbbet beleadva, a lehető legjobbat tudja kihozni mindenből.

  Van aki jól érzi magát egy bizonyos társaságban, környezetben, vagy szervezettípusban és van aki nem. Ha valakinek a szemlélete vagy véleménye nem egyezik a miénkkel, még nem jelenti azt, hogy nem jó szakember.

  A feladat komplexitása adott, a projekt ennek a megvalósítására jött létre. Minden véleményt meghallgatunk és megfontolunk, de lehetetlen mindegyiket megfogadni, mert akkor kéthavonta venne teljesen új irányt a fejlesztés. A követendő fejlesztési irány meghatározása a menedzsment feladata, mint ahogy az ezzel kapcsolatos kockázatot is ők viselik. Az, hogy a fejlesztés bizonyos részei még primitív fázisban vannak, egy fejlesztés velejárója.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ugyanazok a célok, motivációk és jövőkép vezéreljenek téged is, mint minket


  Meglehet, egy kicsit kevesebb alkalmazott komplexitás a fenti tényezőkben jót tenne a csapat létszámának. Sajnálattal hallom, hányan elmentek már tőletek csak emiatt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mások meg a kommunikációs részt primitívnek, kiforralatlannak , használhatatlannak tartották, és nem fogadtátok el a véleményeket. Pár napos, hetes munkának hiszitek a munkákat, gyors határidőről beszéltek, mintha tudnátok a munka nagyságát és a projekt állapotát.

  BUÉK.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Újabb téma (és hirdetés) indítása helyett inkább rövid tájékoztatást adok arról, hogy mire számíthatsz tőlünk, és mik az elvárásaink leendő fejlesztőink felé.

  Amit várhatsz tőlünk:
  - Fiatal, dinamikus csapat
  - Kötetlen munkavégzés, akár projekt jelleggel otthonról
  - Hosszútávú munkalehetőség
  - Folyamatosan új kihívások, változatos, kreativitást igénylő feladatokkal
  - Legmodernebb technológiák alkalmazása, integrálása
  - Lehetőségeinkhez mérten minden támogatást megadunk a fejlesztéshez és a fejlődéshez

  A cég jelenleg egy kicsi, dinamikus magyar csapatból áll, a termékeinket főleg külföldi piacokra fejlesztjük. A külföldi tevékenységeinkkel párhuzamosan a legjobb programozóinknak lehetősége lesz külföldön is dolgozni. A hosszútávú együttműködéshez fontos, hogy ugyanazok a célok, motivációk és jövőkép vezéreljenek téged is, mint minket.

  Célunk olyan minőségű szoftverek fejlesztése, melyek a nyugati piacok előírásait és elvárásait mind megbízhatóság, mind adatbiztonság, mind pedig felhasználói élmény szempontjából felülmúlják. Munkánkat a maximalizmus, a precizitás és a tökéletességre törekvés jellemzi. Nem kell profinak lenned, elég ha azzá akarsz válni és ezt elég komolyan gondolod ahhoz, hogy tegyél is érte.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! A projekt fut, a feladott hirdetésre viszont alig akad jelentkező, ezért ismételjük meg időnként a felhívást. Nem CV-ket gyűjtünk, hanem keressük azt az 1-2 programozót, akivel profin és pontosan lehet együtt dolgozni. Az eddigi jelentkezők közül néhányan túl komplexnek találták a projektet, talán kevesebb kihívást szerettek volna a munkájukba, másoknak a szerzői jogok átadásával volt gondja (maguknak akartak szoftvert írni a mi költségünkön, amit mi utána visszalicencelhetünk tőlük).

  Akivel úgy éreztük, hogy egymásra találtunk, most is együtt dolgozunk :)

  Az ugráló fej a bővüléssel, új csapattagokkal kapcsolatos pozitív várakozásainkat volt hivatott tükrözni, eddig nem tudtuk, hogy vidáman nem lehet profinak és komolynak lenni. Köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmünket, a következő hirdetésünket komolyabb hangvétellel írjuk meg ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez is valami szenvedély lehet, mint a konzumánia, meg a faßbook. Maximum begyűjtik az embereket 1-2 napra, úgyis elmennek maguktól, amikor majd látják, hogy totál komolytalan a szitu. Legalábbis valódi programozók annyira mégsem lehetnek ostobák, hogy komolyan vegyék.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A post végén az az ugráló fej nem valami komoly, talán csak valaki CV-ket gyűjtöget.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Talán hasznos lehet a leendő jelentkezők helyes önértékeléséhez megemlíteni, hogy akik eddig jelentkeztek, miben mutatkoztak gyengének - elvégre C++ programozóból tuti annyi jelentkeztek hozzátok, hogy a Dunát kilométer hosszan lehetne velük elrekeszteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Továbbra is keresünk C++ fejlesztőket! Jelentkezni a fenti elérhetőségeken lehet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nemzetközi fejlesztési projektbe C++ programozót keresünk!

  Ami szükséges:
  - legalább 2 éves C++ fejlesztői tapasztalat
  - OOP szemlélet
  - MySQL
  - szakmai angol nyelv

  A fejlesztés a Nokia Qt4 keretrendszerében történik, ennek ismerete előny, de nem feltétel.

  A projekt heti kb. 40 óra lekötöttséget jelent. Fontos, hogy tartsd a határidőket, mert ez alapján történik a kifizetés. A projekt távmunkában végezhető, de alkalmanként személyes konzultációt tartunk.

  Érdeklődés: Szabó Zsoltnál 06706265382
  Önéletrajzod és referenciáid az info@compgate.hu címre várjuk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd