PayPal Lépésről lépésre
2011-09-14T14:23:53+02:00
2011-09-15T14:00:50+02:00
2022-06-29T09:15:26+02:00
 • Olvasni nem elég, szövegértelmezés is kell. PayPal dokumentációja szerintem nagyon jó, tehát ha azon nem igazodsz ki az már régen rossz. Egy másik topikban már küldtem egyszer neked kódot. A legegyszerűbb PayPal fizetési megoldás az amit írsz, tehát a felhasználó klikkel, megadsz két URL-t (sikeres / sikertelen) amire visszairányít. természetesen ha user kinézi a kódból akkor így jártál. payPal lehetőséget biztosít arra, hogy közvetlenül a szerverednek jelezzen vissza tranzakció-adatokat. Keress rá erre: PayPal IPN. Ez bonyolultabb de egyben teljesen biztonságos.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha onnét akarsz a sikeres utalásról értesítést kapni, hogy a paypal a visszairányításban mit küldött neked el, az biza kockázatos, de azért megpróbálhatod. Részemről a saját fejemet nem tenném erre rá, de ismerek olyanokat, akikét nagyon szívesen
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem ez már állástéma. Itt már komplett megoldás kellene neked amiért már a zsebedbe kell nyúlnod.

  Ami nálam működik az egy olyan rendszer (HTML+PHP+Mysql)hogy pl. egy adott oldalt akkor tud meglesni egy user, ha vásárolt heti, vagy havi előfizetést. Természetesen komplett regisztráció van benne. Utána, ha lejár pl. az egy heti hozzáférés, akkor a rendszer visszalépteti így nem tud újra belépni az adott oldalra csak ha megint vásárol hozzáférést.  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  A paypal-t szeretném elsajátítani, de annyi féle fajta dolgot olvastam, hogy már össze vagyok zavarodva.
  Tehát szükségem lenne, egy beilleszthető html részre. Csak a legfontosabb dolgok kellenek bele.
  Aztán ha minden igaz és jól értettem akkor ha sikeres a fizetés akkor visszairányítja a vásárlót egy általam megadott honlapra, ahol feldolgozhatom az adatokat amit paypal visszaküld. Na egy ilyen részre is szükségem lenne, meg az lenne hozzá a kérdésem, hogyha kimásolja esetleg egy rosszindulatú vásárló azt a html kódot, és átírja benne az összeget akkor kivédi e a visszaigazolás?
  Nagyjából annyit szeretnék a visszaigazolásnál, hogy töltsem fel, hogy melyik felhasználóm mennyit fizetett, melyik rendelésért(id). Bocsi, hogy már agyon van nyaggatva a téma.
  A válaszokat, meg előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd