Póker játék
2011-09-11T09:52:39+02:00
2011-09-13T17:28:04+02:00
2022-07-24T11:11:17+02:00
 • sziasztok, hát természetesen, valamilyen szinten nem ingyen kérném. Amiben, ahol tudok szívesen segítek. Még akár szigetelésben is Szóval tulajdonképpen a tesztelést kellene leszervezni, aki képes arra, hogy akár 10-15-20 főt megmozgat annak érdekében, hogy a játék letesztelhető legyen. Nem akarok semilyen jogokat osztogatni, csak szeretném, ha a rengeteg beletett energiám, és időm nem veszne úgy kárba, hogy tulajdonképpen a program kész. Szóval távolabbi tervek is lennének bőven, de ezt annyira nem erőltetném, hisz lehet ember sem lesz aki be tudna nekem ebben segíteni, akkor meg mit tervezgessek. Attól ez még nem lesz letesztelt verzióban:) Szóval a cél , az elsődleges cél ez lenne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát persze hogy az. ;)

  Bocs, ma ilyen a humorom. :D

  Témanyitónak; barter esetleg? Ha össze tudtad rakni, biztos tudnál te is szívességet tenni annak, aki tesztelgeti. Értem hogy nem így akarod, node látod. :D

  Vagy építs arra, hogy az emberek szeretik a hatalmat, és osztogass moderátori meg adminjogokat. ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nonszensz.. attól, hogy lenne ellenszere, még kezelni kéne. Ugyanúgy onkológusok, gyógyszergyárak, gyógyszerészek, patikusok, ápolók, kórházi büfések kellenének a gyógyításhoz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért érdemes elgondolkodni azon, mennyi ember lenne munkanélküli hirtelen, ha feltalálnák a rák ellenszerét. Addig meg akárhogy nézzük, ebizony haszonállat, főleg ha gyógyítják.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Általában a modern társadalomban az emberek kétféle motiváció menetén dolgoznak más(ok)nak.
  1. Anyagi megfontolás -> mivel ilyet nem tudsz adni, ezért ez irreleváns
  2. Valamilyen sejtelmes okból egyet értenek a munkát biztosító személy/társaság céljaival, esetleg személyesen kötődnek hozzá.
  Mivel egy általános fórumban szólítottál meg bennünket, ez utóbbi kizárható.
  Ergo arról kellene most meggyőzni hogy miért is vegyünk mi részt ebben a tesztelésben, azaz mi a project célja, amivel - ha személy szerint én nem is - a társadalom biztosan jól jár.
  Esetleg ha mesélnél arról, hogy milyen licenc alatt tervezed kiadni az alkalmazást, vagy a bevétel 99.999%-át a rákos gyerekek gyógyítására kívánod fordítani, vagy valami ilyesmi.

  Remélem érthető voltam!...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ha jössz hozzánk a szigetelést felrakni ingyen, akkor tesztelek neked ingyen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sehol senki?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok kedves fórumozok,
  Sok idővel rendelkező, póker játék tesztelésére alkalmas embert keresek. Közel 1,5 - 2 éves póker játék fejlesztésén vagyunk túl, fél éve. Sajnos azóta , leginkább időhiány miatt, a póker játékot komolyabb létszámmal nem tudtuk tesztelésre bírni. Így olyan személy - személyek jelentkezését várnám, akik ki tudnának segíteni a slamasztikából. A tesztelés megszervezése, levezetése, dokumentálása lenne a feladat. Bugok, komolyabb hibák felmérése. Így nem ártana, ha a kolléga képben lenne a JAVA nyelvel, hisz a szerver és a kliens is Java alapú. Tulajdonképpen ez csak egy hobby szintű fejlesztés volt, amivel komolyabb tervek is lennének. Szerver van bérelve. A program már be van rá állítva. Futtatható. A kliens sem fapados. Domain van. Igazából csak fel kellene mérni, mit bír a program, mennyire játszható, és mit várhatunk tőle a távolabbi tervekben. A komolyabb probléma, hogy ezért a segítségért. Pénzt felajánlani nem tudok, ahogy említettem én is önerőből álltam neki 2 éve, és a szerverre is be kellett fektetni. Remélem így is lesz valaki aki el tudná vállalni. Azt nagyon megköszönném. Várom a privátokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd