Marketing asszisztens

Marketing asszisztens
2011-09-05T21:13:08+02:00
2011-09-09T03:25:40+02:00
2022-07-01T15:11:22+02:00
 • mutass w3c validan programozó céget légy szíves.

  Lehet rá törekedni, bár a mai facebook-központú netes világban nem egyszerű. Nem is ez a baj, hanem hogy pofátlanság ezért hatvanezret elkérni. A validságra való törekvés csak odafigyelés és igényesség kérdése.
  Vagy ha az ügyfél fizet még pluszban, akkor már a meta mező magától betalál a headbe? Akkor már a doctype-nak megfelelő lesz a tag-kezelés? Pluszpénz esetén már hirtelen lesz szaktudás?

  Ez csak gányolás, szóval ne lepődj meg, ha leszólnak; és az mindennél beszédesebb, ahogy a saját weblapod kinéz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na, azért ne a Bicskán verjük már le az összes vérpistikét.
  BY mildy

  Ne de végre valaki kicsit megvédett... :D
  BY bicska

  Á csak túl jó a kedve mildynek, normális esetben már rég felakasztott volna a szavaival :)

  P.S. Egyébként nekem is valamiért szimpatikus vagy, de a weboldaladat sürgősen szedd rendbe mert az egy f*s
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Fehér alapon fehér betűk? Hol???

  Nem csak a template a lényeg... Költeni nem fogok saját weboldalamra sohasem.

  Igen 15-16 évesen kezdtem el a programozást, azóta folyamatosan csinálok én is weboldalakat. Lehet, hogy a cég még "friss", de a tapasztalataim már nem annyira... :D

  Ne de végre valaki kicsit megvédett... :D

  Nem mondtam, hogy miliomos vagyok, de eddig nem haltam éhen és alkalmazni is tudtam programozót 1-1 projekthez.

  Árajánlat:
  Két másik céget vettem alapul, mikor összeállítottam.
  mutass w3c validan programozó céget légy szíves.
  Magyarázd meg a vevőnek, hogy ne ferrárit vegyen, hanem suzki-t, vagy épp fordítva. Ha rá tudsz venni egy vevőt arra hogy mást vegyen, mint amit akar, akkor elhiszem, hogy olyan egyszerű mint mondod... Ez már nem tudom kinek szólt :D ...

  Na mindegy... Majd még írok...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon is sok vacak dizájner van. Vagyis lehetne másképp is fogalmazni. Sok embernek van szépérzéke, még több embernek technikai tudása a digitális képalkotás világában. De többször láttam már rá példát, hogy _nem_ elég a kreativitás és szépérzék webes felületek kialakítására. Ráérős időmben (nem épp profilom a webdesign, például itt [pdf-ben képek] megtekinthető egy munkám, minden bizonnyal ez sem tökéletes, sőt) olvastam pár könyvet a témában. És sokszor leesett az állam, milyen írott és íratlan szabályok vannak, miket hova érdemes tenni, mennyi helyet hagyni, hát menüpont az optimális, stb.

  Azon felül, hogy a referenciáid jó része nem "követi" az újkori webkettes dizájn trendeket (mely nekem személy szerint szimpatikus), még lehet ergonomikus. Tudjuk, a szépség szubjektív. De ahogy itt szép lassan előkerült, az általad bemutatott portfóliók jó része vagy megrendelői kényszer hatására lett ilyen, vagy mert a megrendelő adta az alapot. Több jogot kellene kiharcolni magadnak a témában. Néha vissza kell adni munkát, tudom, válság van, meg azt is tudom, ha én nem csinálom, más két nap múlva már publikálja is neki, minőségtől függetlenül. De jobb érzés, ha úgy nézel egy általad átadott oldalra, hogy igen, ez tetszik. És azt nem hiszem, hogy a pulis oldalra tudsz így néz, már ne haragudj. Megrendelői kérés ide, vagy oda. A szakember te vagy, amelyik megrendelő ezt nem érti meg, nem fogad el tanácsokat, példákat, statisztikákat, akkor veszett ügy, jobb hagyni.

  Még annyit, hogy szerintem az árajánlataid, hogy is mondjam, kicsit túl konkrétak. Sokan ezek miatt adnak meg csomagokat, mert abban több a mozgástér, mint a komponensenkénti árazás. Ennek a vége csak az lesz, hogy a megrendelő szépen kihúz mindent, ami nem kötelező egy webes megjelenéshez. Például egy közel 5 perces beállítást igénylő galéria 10 ezer forint, ehelyett a vevő inkább kirakat képeket egymás mellett statikus HTML oldalra. W3C valid 60 ezer? Szerinted ez melyik megrendelőnek ér meg ennyit? Egyáltalán valamennyit? Ma már _magától_ törekednie kell egy fejlesztőnek, hogy valid kódot adjon ki a kezéből. Ha más nem, későbbi életének megkönnyítése érdekében.
  Főleg, hogy ha van egy jól kitalált alapod (például egy saját Boilerplate), amire minden későbbi projektet ráhúzhatsz, adott lesz a validáltság és a gyorsaság is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért nem semmi a weboldal készítési szerződés mintád... Ha ezt használod akkor átgondolnám kicsit jobban a helyedben. Mellesleg pedig ha egy ügyfél szart kér nem minden esetben kell elkészíteni ugyanis ezzel csak a szakmát járatod le, inkább el kell magyarázni hogy miért kell jobbat újabbat a trendnek megfelelőt készíteni nem pedig mindent az ügyfélre hagyni. Ezért van tele a web sok sz.r weboldallal mind strukturálisan mind pedig grafikai megjelenésben. Neked kell az ügyfélél lenned nem fordítva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na, azért ne a Bicskán verjük már le az összes vérpistikét. Nekem amúgy (ha a webtől elvonatkoztatok) szimpi a srác, van benne valami pozitív életérzés.

  Az meg hogy néha kicsit túloz, hát istenem. Nem szép, meg ejnyebejnye, de meglincselni nem kell azért, lehet hogy csak elírta.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha annyira menne az üzlet, akkor normális fizetéssel normális alkalmazottat tudnál fogni talán. :) Mellesleg nehéz lenne elhinni, hogy egy 2010. decemberében induló "vállalkozásnak" (ami egy szekuriti káefté) olyan jól menne a szekér, hacsak nem találsz minden bokorban egy palimadarat. Mellesleg ha annyiszor megjártad hogy nem fizettek, akkor minek tartasz fenn vállalkozást? Szerződés? Vagy humbuk az egész?

  Ha jól emlékszem valahol írtad, hogy biza' te évek óta űzöd az ipart, a bizonyos közösségi oldal szerint ugyan csak 2010. dec. óta. Kicsit sok nekem itt már az ellentmondás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van akit tényleg nem lehet, ebben igaza van. Ha nem gányolsz neki, keres mást, aki hajlandó lesz rá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem, nem olvastam bele, nekem az első oldal elég volt az élvezetből. Véleményt meg miről mondjam? egy free templateről? Vagy a fehér alapon fehér betűkről? :))

  Azért a polkorrektséghez hozzátartozik, hogy csinálják ezt sokkal rosszabban is, mint ti, de azért van még hova fejlődni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem így működik. 80 éves nyugdíjas ex ügyvéddel állj le egyszer vitatkozni.. ;)

  + az optikusom évi 500-600E ft + haszonhoz jutott az egyik munkánk után... :P
  Nagyon nem csíped, hogy nekem megy az üzlet mi? :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez valahogy úgy működne, hogy van az ügyfél, aki akar valamit, meg van a cégtulajdonos, aki esetleg tud is valamit. Nos ez esetben a cégtulajdonosnak meg kellene tudni győzni az ügyfelet arról, hogy egy f@$zság amit akar. Úgy tűnik te ezt nem teszed meg, csak 'add a lóvét, majd lesz valamid'. Jó úton haladsz... lefelé..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De kis kíváncsi vagy Te.. :D
  Azért mert az a cég neve... :D

  a BPPO-nál az a baj, hogy hiába mondom nekik, mikor beillesztik az Azt Kapod Amit Látsz szerkesztőbe Word-ből a szöveget, akkor arra van egy külön gomb, ők nem hajlandóak felfogni.

  Minden oldal eddig interaktív volt, a tartalmáért nem mi felelünk, ezzel nem tudok mit kezdeni sajnos.


  Ha már vacak referenciák: http://pannonpuli.hu
  Na ott nagyon sokat vitatkoztam az ügyféllel, de neki ez kellett. Lehet, hogy neked, vagy nekem nem tetszik, de általában az ügyfél okosabb mindenben, mi pedig kiszolgáljuk őt. Ha nem akar ránk hallgatni, akkor akár tótágast is állhatok.

  Mi a baj a META szóval? Elfogadja a google... Az offline referenciákat nézd meg. Ott azért van olyan, ami tényleg szép lett volna, csak hát. Nem nagyon akart fizetni is némelyik ügyfél, így nem jutottunk el a megvalósításig.

  Ha a weboldal készítés menüpontot elolvasod láthatod, hogy tudunk olcsóbban is dolgozni, ha nem bánja, hogy ez minőségromlással jár...

  Az a bejegyzés már nagyon régi ám... :D

  Na de találkoztam nagyon sok nagyon vacak designerrel, azért szóltam le azokat... :D

  Eddig megéltem belőle, most is vannak folyamatban lévő munkáink. Mi azt adjuk, amit az ügyfél kér. Ezzel mi a baj?

  A szentmihályoptika? Ő adta az alap template-t, mert neki is az kellett. Kaptunk tőle egy ingyenes vackot és abból kellett ezt kialakítani. De szerintem nem rossz az annyira... :D

  Na de ez már off... Továbbra is van hely a csapatban. :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hány olyan weboldalkészítő céget látsz, ahol annak számít? Akárhol néztem referenciákat nem nagyon találtam olyan céget. De az iwiw, facebook, vagy a startlap w3c valid? No comment...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vannak referenciáim, csak nem éreztem késztetést arra, hogy megosszam azokat veled. :)

  Miért TIGIZ Security Kft néven van néhány referencia?
  A Szentmihály Optika tulajdonosát őszintén sajnálom, lehet hogy az örző-védő szolgálat hajtotta bele egy ilyen arculatba? :)
  BPO egy fokkal jobb, de még mindig félhalál.

  Ahány oldalt megnézek, annyiféle forráskód. Hol eljutottatok a shorthand CSS-ig, hol nem.
  Nagybetűkkel META a forrásban, igazi retro hangulatot sugall. :)
  Tipográfiáról sem ártana olvasni egy keveset.

  Extrém SEO: The Orchestra Philharmonietta ( Budapest ) - A stílusok zenekara...

  Egy másik fórumon is rádtaláltam :)

  Hi all,
  Alapítottunk egy céget a testvéreimmel. A cég fő feladata vagyonőrzés, de én inkább a web és programfejlesztésben látom a jövőt. Felvettük hát tevékenységi körbe ezt is.

  Sikerült szereznem pár NAGYON PROFI designert és programozót.
  (majd teszek fel mintákat, még készül a honlap)

  Ha bárkinek szüksége lenne logó-ra, bemutatkozó anyagra... flash animáció, 3d studio max, webgrafika, bármilyen típusú, azaz feladatú weboldalra akkor küldjön vagy e-mailt, vagy pm-et. (egyedi árajánlat mindenkinek)

  Ha láttátok az eddigi munkáimat, akkor nem tudjátok miről beszélek. Ezek mellett a designerek mellett én és sokan mások nagyon meghúzhatják magukat...
  (persze a jelenlévő mindig kivétel )

  picasso12KUKACgmail.com


  Majd később a fészbúkon is http://www.facebook.com/profile.php?id=1425704131
  Sok sikert!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha már linkelted:

  Extra szolgáltatások:
  W3C valid programozás 60000 Ft


  Ja, hogy ez nálatok nem ALAP?! No comment...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • http://weboldalkeszites.webpult.com/weboldal-keszites-ar.html

  vagy cms beállítás.. Nem is olvasol az oldalon és úgy mondasz róla véleményt?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • *********** vagyok, ebből lett a TIGIZ... :D Miért a google hogyan hangzik? :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én nem láttam, hol vannak?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A bporchestra meg valami tigiz security kft, ami nem tudom mi, de úgy hangzik, mint egy török terepjárómodell fantázianeve.

  A csónakgyárosokat nem is találom.

  Szóval így nehéz megkérdezni őket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom, hogy alá ígértem-e jóval. Látjátok az árakat az oldalon nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem. Ők voltam az eredeti készítői neki, de kicsit átverték. Azt ígérték, hogy kap hozzá admin felületet. Kapott is cpanelt. :D php alapon írták meg, csak tudnám, hogy miért, mikor nincsen semmi adat, ami igényelné...

  Most írjuk át joomla motorra a template-t. Hozzá kijárok Csütörtökönként oktatni.

  Jövőhét Csütörtökre kész lesz az új oldala, ugyanezzel a designnel, de más domain alatt. ujpestoptika.hu -ra tesszük át.

  ---
  A referenciára visszatérve: Ha elmennél a Microsoft-hoz dolgozni. Kinek a logója szerepelne a programon, amit megírtál? Vagy bármelyik cég, aki felvenne téged valamilyen munkára? A tiéd, vagy a cégé? Szerintem ez nem kérdéses... Mégis sokan dolgoznak nekik, nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tippelnék;
  aláígértél. Jóval.

  A Petka Optika armadillos projekt. Te vagy az armadillo? :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most olvasom mit írtál.

  Erre reagálni kell.

  Kérdezd meg a szentmihály optikát, Budapest Pops Orchestra-t, Windsufring Elite Trade kft-t, a Petka Optikát, vagy a többi ügyfelemet, hogy miért választottak egy ilyen sz#r, komolytalan fickót helyetted, akinek még nem láttam se referenciáit se azt, hogy dolgozna, csak a szája jár és csak a másikat tudja leszólni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • olyan még nem fordult elő... :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem a kor a mérvadó, egyébként 21 vagyok. :)
  Mellesleg 2 okból nem "pályázok" egyik hirdetésedre sem:
  - Jelenleg nincs szabad kapacitásom,
  - Komolytalan az egész dolog, ill. az ilyen munka nem túl jó referencia egy munkavállalónak sem.

  A te életkorodra azért én is kíváncsi lennék, ill. hogy mióta foglalkozol egyáltalán webbel. A rengeteg nyelvnyújtó, orrbavigyorgó smileyból kifolyólag is komolytalan a hirdetésed, nem hinném, hogy komoly ügyfelek egy "rihi-röhi kiccsávóval" akarnának színvonalas siteot készíttetni. No sebaj, valakinek el kell lapátolnia a $z@rt is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát az "asztához" egy designer azért ráférne. :D

  Te figyi, és ha a amrketinges nem hoz be üzletet, akkor mi van? Mondjuk dolgozik szorgalmasan, csak mindenki azt mondja hogy ez neki nem kell.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ő kezdte.. :P ... De igazam van.. Sokkal hasznosabb lenne mint mást csesztetni, aki megél ebből már egy ideje... Tudom mit miért csinálok és természetes, hogy szakmabeli ránéz látja joomla...

  Ügyfél ránéz... Aztaaa.... Nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A csakegykezdo az egyik legjobb designer, akit valaha láttam itt. Ne csesztesd, szerintem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na most mennyivel hasznosabb lenne, ha megcsinálnád valamelyik pályázati kiírásunkat, nem? Abba érdemes energiát fektetni..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy ügyfél nem azt fogja nézni, hanem, hogy mik a referenciák...

  De hány éves is vagy Te? :P
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd